Masterclass Kennismanagement

 • Rob van der Spek
  Functie: Adviseur bij DNV GL adviesgroep kennismanagement
  Rob heeft ruim 20 jaar ervaring als adviseur en docent op het vlak van kennis- en innovatiemanagement Hij werkte als adviseur voor bedrijven als Alstom Power, Siemens AG, FIAT, Sara Lee / DE, DSM en diverse ministeries en not-for-profit organisaties. Rob is inhoudelijk verantwoordelijk voor de masterclass sinds 1989. Hij is tevens kerndocent aan de post-master opleiding 'leren, ontwikkelen en veranderen (LOV)’ een samenwerkingsverband tussen de Radboud universiteit, Universiteit van Utrecht, Twijnstra Gudde, DNV GL en de RSM. Hij is lid van de editorial board van de 'Journal for Knowledge Management' gepubliceerd door Emerald.
 • Jan Kingma
  Functie: Adviseur bij DNV GL adviesgroep kennismanagement
  Jan Kingma adviseert al ruim 20 jaar organisaties bij het vormgeven, voorbereiden en implementeren van kennismanagement. Tot zijn klantenkring behoren naast bedrijven ook onderdelen en directies van verschillende ministeries, zoals V&W, LNV en Financiën, en verschillende ZBO's of NGO's. Jan is de laatste jaren vooral betrokken bij het structureren van kennisintensieve organisaties met speciale aandacht voor het opzetten en implementeren van interne en externe kennis- en expertisecentra.
 • Annelies Kleijsen
  Functie: Adviseur bij DNV GL adviesgroep kennismanagement
  Annelies als sinds 2003 als principal business consultant werkzaam bij DNV GL waar zij zowel adviestrajecten als opleidingen verzorgt. Annelies heeft diverse bedrijven en organisaties ondersteund bij het oplossen van hun kennismanagement. Recente trajecten werden uitgevoerd bij organisaties als Schuitema n.v., Gemeente Amsterdam, Vitens, VWA, LNV AID, VROM Inspectie, IGZ, UWV, Movisie en CVZ. Haar speerpunten zijn het oplossen van vraagstukken rond kennis- en expertisecentra; focus en visie bepaling alsmede inrichtingsvraagstukken en het (door)ontwikkelen van effectieve kennismanagement programma’s in organisaties.
 • Marianne Kaesehagen
  Functie: contactpersoon
  telefoon: 0343 - 55 62 62
  e-mail: m.kaesehagen@debaak.nl

  Ik ben na de Middelbare Hotelschool in Groningen via allerlei functie's (waaronder in de Horeca en in het Uitzendwezen) in oktober 2007 bij de Baak terecht gekomen als programmacoördinator. Ik ondersteun organisatorisch een pakket trainingen, zowel uit het open als incompany/maatwerk aanbod van de Baak. Daarnaast ben ik key-user van Navision.
  Omschrijving Profiel Duur Investering