Masterclass Inner Compass® (MIC)

 • Christine Ruiter-Plemper
  Functie: Programma Executive
  Sinds november 2002 ben ik werkzaam bij de Baak. Ik ben Programma Executive en eind verantwoordelijke voor het cluster Persoonlijke Ontwikkeling waar onder andere de trainingen Ik en de Anderen, Persoonlijke Kracht, Masterclass Inner Compass en Investeren in Meesterschap onder vallen.
 • Guus Brackel
  Functie: trainer
  Guus is directeur/eigenaar van adviesbureau Bout & Partners. Zijn passie is: mensen in organisaties een (leer)context bieden waarin zij het beste uit zichzelf en anderen halen. Bureau Bout en Partners werkt al jaren samen met De Baak, in het bijzonder in de joint venture 'Ik en de Anderen®'. Kwaliteiten van Guus: Nieuwsgierig onderzoekend; onbevangen confronterend; rustig beschouwend en spelend met betekenis. Zijn filosofie: duurzaam succesvol functioneren staat of valt met ons vermogen de intrinsiek aanwezige kwaliteiten van onszelf te herkennen, te waarderen en te bevrijden van gedoe uit onze identificaties met het verleden.
 • Marko Rinck
  Functie: Trainer en organisatieadviseur
  Na zijn studie rechten aan de Universiteit Utrecht was Marko Rinck (1963) actief als trainer persoonlijke ontwikkeling en communicatie in het bedrijfsleven. Vervolgens was hij vijftien jaar eigenaar van een onderneming in werving & selectie en training. “Doordat ik een bedrijf heb geleid en teams heb aangestuurd, weet ik uit eigen ervaring waar mensen in hun werk mee te maken kunnen krijgen.” Hij heeft grote belangstelling voor persoonlijke ontwikkeling en psychologie en volgt al vijfentwintig jaar opleidingen en cursussen op dit gebied. Hij verzorgt organisatieadvies, coaching en trainingen, waaronder Ik en de Anderen® voor Bout & Partners bij De Baak. “Centraal in mijn werk staat het onderzoek naar de essentiële kwaliteiten van mensen en organisaties. Ik draag geen pasklare antwoorden aan, maar stel de juiste vragen om deelnemers te helpen hun eigen ontdekkingstocht te volgen. De antwoorden komen zoveel mogelijk uit de deelnemers zelf en vormen vaak weer de basis voor nieuwe vragen. Kernwoorden voor mij zijn openheid, nieuwsgierigheid, helderheid, invoelingsvermogen en toch met beide voeten op de grond staan.”
 • Leonoor Baaten
  Functie: Contactpersoon
  telefoon: 071-3690640
  e-mail: l.baaten@debaak.nl

  Omschrijving Profiel Duur Investering