Masterclass Financieel Management

 • Ludo Lambrechts
  Functie: programmamaker/trainer
  Docent van o.a. postgraduaat EHSAL/HUB, Brussel, België en Ichec Entreprises, Brussel; financieel adviseur BULCO b.v.b.a.; startte aan VLEKHO het programma Master in International Business, waarvan Ludo een tijd lang programmadirecteur was.
 • Gijs Hiltermann
  Functie: programmamaker/trainer
  Gijs Hiltermann (1952) studeerde aan de Koninklijke Militaire Academie en vervolgens bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Hij werkt vanaf 1991 als zelfstandig gevestigd adviseur en opleider op het gebied van financieel management. Daarnaast was hij tussen 1998 en 2010 parttime verbonden als associate professor aan de School of Accountancy & Controlling van de Universiteit Nijenrode in de functie van voorzitter van de vakgroep Finance, Economics & Management. Hij verzorgt opleidingen bij tal van genormeerde instituten, zoals de Baak, het IBO, het NIOW, de HES Amsterdam, Avans+ en het IFBD. Hij heeft diverse publicaties op financieel gebied en operations research op zijn naam.
 • Gert van den Burg
  Functie: trainer
  Gert van den Burg (1962) studeerde bedrijfskundige economie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en volgde de postdoctorale controllersopleiding aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Van 1988 tot en met 2003 werkte hij voor Ernst & Young Consulting (later Cap Gemini Ernst & Young). In die tijd doorliep hij alle professionele rollen van consultant tot vice-president. In 2004 startte hij CFO Consult. Vanaf dat moment is hij actief als trainer, coach, facilitator, adviseur en interim manager. Naast het uitvoeren en begeleiden van inhoudelijke projecten op het werkgebied van financieel management adviseert, traint en coacht Gert financiële professionals. In zijn werk besteedt Gert veel tijd aan verandervraagstukken waarin kennis, hard-en soft kills bij elkaar komen. Gert is tevens voorzitter van de Raad van Toezicht van een middelgrote woningcorporatie.
 • Latifa Kaaouass
  Functie: Programmacoördinator
  Sinds 2008 ben ik werkzaam bij de Baak als programmacoördinator van diverse open en incompany programma's en events. Samen met de programmamaker, trainers en uiteraard de deelnemers maken we elk programma tot een succes!!! telefoon: 0343 - 55 62 64
  e-mail: l.kaaouass@debaak.nl

 • Ahmet Öztürk
  Functie: Programmamaker
  Telefoon: 06-34942690
  E-mail: a.ozturk@debaak.nl

  Sinds 2011 ben ik verbonden aan de Baak als programmamaker. De Baak is dé plek waar ik kan bijdragen aan de wereld door mijn kennis en ondernemerschap aan elkaar te koppelen. Al van jongs af aan ben ik betrokken in ons familiebedrijf waar ondernemerschap mij met de paplepel is ingegoten. Deze twee werelden van ‘denken’ en ‘gewoon doen’ kenmerken mijn werk van vandaag. Ik ben een ondernemende professional met een bestuurskundige achtergrond die de passie heeft om mensen verder te brengen in hun professionele en persoonlijke carrière. Dit doe ik o.a. door effectieve en impactvolle programma’s te ontwikkelen.
  Omschrijving Profiel Duur Investering