Management van Mensen (MvM)

 • Cassandra Heemskerk
  Functie: contactpersoon
  telefoon: 071 - 369 02 90
  e-mail: c.heemskerk@debaak.nl

  Sinds februari 1999 ben ik werkzaam bij de Baak als programmacoördinator. Ik ondersteun o.a. Management van Mensen, Leren Leiden, Persoonlijke Effectiviteit in Onderhandelingen en High Performance Leadership.
 • Jolanda Verdoes
  Functie: contactpersoon
  telefoon: 071 - 369 04 03
  e-mail: j.verdoes@debaak.nl

  Werkzaam bij de Baak sinds oktober 2000. Programmacoördinator van de volgende cursussen:
  - Management van Mensen (MVM)
  - Leren Leiden (LL)
  - Persoonlijke Effectiviteit in Onderhandelingen (PEIO)
  - Diverse projecten
 • Sandy Verkooijen
  Functie: programmamaker/trainer
  Leren door doen, ervaringsgericht leren, wat we bij de Baak faciliteren, dat ben ik. Autodidact. Vanuit het bedrijfsleven in 1997 bij de Baak begonnen en hier dagelijks bezig met mijn passie; leiderschap vanuit contact en bijdragen in de ontwikkeling van mijn deelnemers (en die van mezelf uiteraard!). Dit doe ik onder andere in het Baak Leiderschap Programma en in een aantal incompanytrajecten. Daarbij moeder van twee heerlijke mannen van 13 en 8 jaar. En dus ook een improvisatie- en organisatietalent!
 • Ben Beurskens
  Functie: trainer
 • Martijn Cremers
  Functie: programmamaker/trainer
  Ik ben een enthousiaste mensenvriend, die wordt gedreven door de ontwikkeling van een individu naar zijn ‘eigen weg’. Ik ben doelgericht ingesteld. Dit doe ik door in een situatie de (lange termijn) visie te realiseren in heldere concrete doelen. Ik ben dus een intermediair tussen denken en doen. Samenwerken in een goed persoonlijk en vertrouwelijk contact is voor mij essentieel. Daarbij ben ik opzoek naar de verbinding met de ander met zijn of haar passie en die van mezelf.
 • Anita van der Wal
  Functie: programmamaker
  Ik ben gefascineerd door vitaliteit. Hoe kan je bewust worden van je emotionele, mentale en fysieke mogelijkheden en deze gebruiken om vitaler te worden? Als oud-topsporter en trainer/coach in de zwemwereld, ben ik hier mijn hele leven mee bezig. Na mijn topsport en werken in het bedrijfsleven, ben ik in 2000 bij de Baak gekomen. Eerst als planner en sportcoördinator, OR lid, en later als programmamaker gericht op vitaliteit. a.vanderwal@debaak.nl
 • Kees de Groot
  Functie: programmamaker/trainer
  Kees de Groot (1957) werkt sinds 1985 als adviseur op het gebied van veranderingsmanagement, leiderschapsontwikkeling en HRM. Hij is geassocieerd met De Baak, PSM (UK) en Bath Consultancy Group (UK). Als adviseur begeleidde hij onder andere de fusie tussen Renault en Nissan op het gebied van personeelsvoorziening, de reorganisatie van Philips Nijmegen, en de implementatie van SAP-HR binnen Shell. Zijn werk als opleider bestaat uit het verzorgen van opleidingen HRM en change management aan De Baak, NVP, Leidse Hogeschool, en het Instituut voor Management en Bedrijfskunde (MBA opleiding). Hij werkt nationaal en internationaal in MD programma’s zoals de ontwikkeling van het Europese landenmanagement van Canon, de top-50 van KPN.
 • Rutger Slump
  Functie: programmamaker/trainer
  Rutger Slump is een executive trainer en teamcoach met een focus op innovatie en teamdenken in continu veranderende omgevingen om tot duurzame ontwikkeling te komen. Hij focust op de menselijke kant van het innovatieproces, waarin playfulness een centrale rol speelt: het ontwikkelen van een omgeving voor jezelf en anderen om in goed samenspel verder te komen. Plezier en creativiteit spelen een belangrijke rol in zijn aanpak om zodoende open te blijven staan voor de mogelijkheden die er zijn. Vanuit zijn werkzaamheden aan de TU Delft, de Baak en recent werk in innovatiehoofdstad Boston begrijpt hij vanuit ervaring waarmee professionals worstelen in innovatietrajecten en wat het zo ontzettend uitdagend maakt. Laten we aan de gang gaan!
 • Lidwien Eggermont
  Functie: Trainer
  Als trainer / coach ben ik betrokken bij ontwikkelingsvragen van organisaties, teams en individuen. Inhoudelijke thema’s daarbij zijn Leiderschap, Ondernemerschap en Persoonlijke Ontwikkeling. Het woord ontwikkeling intrigeert mij: het impliceert een beweging, een ont-wikkeling; terug naar de oorspronkelijke authentieke kern van mensen en organisaties. De werkvormen die ik daarbij hanteer vormen een verbinding tussen hoofd (denken), hart (voelen) en handen (doen). Het geeft mij energie wanneer ik kan helpen de energie in organisaties en bij individuen weer te laten stromen.
 • Mark Egging
  Functie: Trainer
  Mark Egging
"Beweging is het vertrekpunt van mijn trainingen, bewegen in je hoofd, maar ook met je lijf. Met mijn achtergrond als bewegingsdeskundige en mijn ervaring als individuele coach geloof ik in de kracht van de beweging. Elke deelnemer bezit immers zijn eigen unieke eigenschappen en ervaringen. Door met elkaar die ervaring te delen en daar waar nodig aan te vullen en uit te dagen blijf ik zelf ook in beweging. En daar gaat het mij om. We leren met èn van elkaar!" Mark Egging heeft een achtergrond als docent bewegingsonderwijs. In de gymzaal heeft hij leren kijken naar mensen. Inmiddels is hij al geruime tijd actief als trainer/coach. Hij heeft verschillende soorten opleidingen en trainingen gevolgd om succesvol te kunnen werken met groepen en individuen. Zo werkt hij veel met systemisch werk en transaktionele analyse. Daarnaast is Mark gecertificeerd als NLP practitioner en video-interactiebegeleider. Zijn aanpak laat zich kenmerken als: dynamisch, verrassend, creatief, doelgericht, persoonlijk en uitdagend.
 • Ralph Blom
  Functie: Programmamaker
  Ralph is een dynamische verbinder. In samenwerking is hij open en nieuwsgierig en zoekt hij de overlap met anderen; waarin kan je elkaar versterken? Als gevoelspersoon is hij sensitief voor de congruentie tussen hoofd en hart, want als dat klopt dan ontstaat er magie en kan je bijzondere dingen creëren. En dat is wat hij graag doet. Hij is een nieuwsgierige reiziger die graag verassende paden bewandelt. Een visionair denker die de vertaling weet te maken naar concrete actie. Want hij kan bijzonder snel schakelen tussen context, content en inhoud. Daardoor kan hij bruggen slaan tussen oud en nieuw, zowel in generaties als in de oude en nieuwe tijdsgeest in organisaties. Als young talent is hij bevlogen op zijn thema's: talentontwikkeling, daring designs (nieuwe leren), traineeships, organisatie innovatie en de grenzeloze generatie. Als creative vernieuwe maakt hij deel uit van het innovatieteam. Hij is opgeleid in management, economie en recht, met de specialisatie management van creativiteit en innovatie. Ben je opzoek naar vernieuwing of zoek je een sparringspartner neem dan zeker contact met hem op. Laat je verassen!
  Omschrijving Profiel Duur Investering