Leren Leiden (LL)

Je gaat op zoek naar wie je bent als leidinggevende en word je bewust van je eigen gedrag. De afwisseling met verrassende activiteiten maakt dat het geen standaard cursus is. Ook worden je concrete handvatten aangereikt voor toepassing in de praktijk. Een aanrader voor iedereen die wil weten of leidinggeven iets voor hem of haar is. Persoonlijk heb ik er veel aan gehad!
Annoniem

Een super cursus voor potentiele leidinggevenden die je van heel veel aspecten bewust maakt rond leiderschap.
Laurens van Vliet, Ziggo

Een hele leerzame en intensieve training, waarbij je door praktijkoefeningen en door in groepen te werken geconfronteerd wordt met wat je sterke en zwakke punten zijn. Door naar elkaar te kijken en ruim de tijd te nemen voor feedback leer je welke eigenschappen je moet inzetten om een goede leidinggevende te zijn. Iedereen is extreem gemotiveerd en open. Echt de beste cursus die ik tot nu toe gevolgd heb. De tijd vloog om!
Karien van Houwelingen, Gemeente Barneveld

Intensief programma, leren van elkaar over de verschillen tussen managen en leidinggeven. Geen moment is het zelfde. Het is leuk dat je ook weer je netwerk vergroot.
Peter Berger, ING Bank NV

De training Leren Leiden is een veelzijdige training waarin je op interactieve wijze geprikkeld word na te denken over wat je doet en wat je daarin kan veranderen. Het geeft je in het algemeen meer inzicht in jezelf als mens tussen andere mensen en specifiek in je authentieke leiderschapsstijl.
Carlo Huijbregsen, NTI 

Een prettige training die je op een doordachte manier voorbereid op de dagelijkse praktijk.
Joep Widdershoven, Wegener

De training vind plaats in een ontspannen sfeer, waarin je tijdens het programma continu een spiegel voorgehouden wordt door zowel docenten als mede studenten.
Jan de Pooter, Kahn Scheepvaart BV

Mijn ervaring met de training Leren Leiden is dat ik in 4 dagen heel veel goede en minder goede zaken voor mijzelf aan het licht heb gebracht waar ik de komende tijd mee aan de slag kan om te verbeteren en verder uit te bouwen. De praktijkopdrachten en het managementspel zijn waardevolle leermomenten om fouten te maken zonder concequenties. De feedback geeft een schat aan informatie om je eigen leidinggevende capaciteiten te verbeteren en uit te bouwen.
Martin Slappendel, Opmeer Drukkerij BV

Leuke intensieve training met goede feedback. Heeft me bewuster gemaakt van mijn sterke kanten en ontwikkelpunten met betrekking tot leidinggeven.
Machiel de Vries, UWV

De praktijk is het uitgangspunt. Door zelf te doen ondervind je direct het resultaat.
Leonoor Wijnstok, Achmea 
  Omschrijving Profiel Duur Investering