Leren Leiden (LL)

 

 

Avontuurlijke ontdekkingstocht naar jouw leiderschapstalent
Sta je op het punt te starten in een leidinggevende functie? Of ben je net begonnen als leidinggevende? Bij Leren Leiden ervaar je wat leidinggeven is en hoe jij sturing kunt geven aan jouw succes als leidinggevende. Je ervaart hoe het is om leider te zijn. Je krijgt inzicht in valkuilen en kansen en ontwikkelt jouw visie op leiderschap, zodat je goed voorbereid je nieuwe functie instapt. Ga je mee op ontdekkingstocht naar je eigen leiderschapstalent?

Quote
"Je gaat op zoek naar wie je bent als leidinggevende en word je bewust van je eigen gedrag. De afwisseling met verrassende activiteiten maakt dat het geen standaard cursus is. Ook worden je concrete handvatten aangereikt voor toepassing in de praktijk. Een aanrader voor iedereen die wil weten of leidinggeven iets voor hem of haar is. Persoonlijk heb ik er veel aan gehad!"

Essentie
Leren Leiden is een compacte en intensieve training, bestaande uit een intakegesprek, twee modules en een terugkomdag. Tijdens de training ervaar je wat leidinggeven is en hoe jij zelf leiding geeft. Je oefent leiderschapssituaties tijdens een managementgame. Neemt deel aan ervaringsgerichte opdrachten waarin je experimenteert met je nieuwe rol. Je krijgt persoonlijke opdrachten ‘on demand’ – toegespitst op jouw leerbehoefte. En je gaat in gesprek met ervaren managers over leiderschapsdilemma’s. Je hebt goed zicht op wat leiderschap is en hoe jij vorm geeft aan jouw nieuwe rol.

TIP: Van 4 t/m 7 augustus a.s. vindt de ZomerBaak plaats in de Baak Seaside in Noordwijk. De ZomerBaak combineert lekker genieten met hard leren om tot concrete resultaten te komen! In vier aaneengesloten dagen volg je een intensief programma dat helemaal is afgestemd op jouw ambities en je dagelijkse praktijk. Het is ons doel om jou te laten groeien, op persoonlijk én professioneel gebied!

Vier dagen lang compact leren, praktisch en persoonlijk. Inclusief een spetterende avond met een workshop Leiden & Volgen, die al je zintuigen prikkelt en je af en toe op het verkeerde been lijkt te zetten.. Wat houdt goed leiding geven eigenlijk in? En hoe ontvang je leiding? Voor meer informatie, een optie plaatsen of aanmelden zie: www.debaak.nl/opleidingen/zomer-ll

Resultaten

 • Je start goed voorbereid aan je nieuwe rol als leider.
 • Je hebt je eigen visie op leiderschap.
 • Je hebt inzicht in jouw talent en kracht als leider.
 • Je kent je valkuilen en ontwikkelmogelijkheden.
 • Je bent zeker van je zaak.

Wil je weten of dit programma aansluit bij je leervragen of wil je daarover in gesprek met één van onze opleidingsadviseurs, bel dan 0343 55 6369 of stuur een e-mail naar advies@debaak.nl.

Op donderdag 18 september organiseert de Baak een proeverij waar je onder andere kunt proeven van Leren Leiden. Klik op de Baak Proeverij om je aan te melden.

 • Onderwerp

  Leiding geven, management, zelfinzicht en bewustwording

 • Doelgroep
  Leidinggevenden, managers, professionals
 • Duur
  Het programma start met een telefonische intake. Daarop volgend vinden drie modules plaats. Module 1: 2 dagen, met 1 avondprogramma. Module 2: 2 dagen met 1 avondprogramma. Module 3: 1 dag
 • Locatie
 • Min. deelnemers
  8
 • Max. deelnemers
  14
 • Prijs (excl. 21% BTW)
  € 3.550,00
 • Prijs BTW-vrij
  € 3.905,00
 • Toelichting

  De cursusprijs is exclusief 21% BTW en arrangementskosten.

  Indicatie arrangementskosten inclusief overnachting: € 499,00
  Indicatie arrangementskosten exclusief overnachting: € 269,50
  Alle prijzen zijn per persoon en onder voorbehoud van wijzigingen.

  De kosten voor de training worden voor aanvang van de training gefactureerd en voldaan. De arrangementskosten worden achteraf gefactureerd.

  Omschrijving Profiel Duur Investering