Leidinggeven aan (eigenwijze) Professionals (LAP)

 • Ellen de Rooij
  Functie: contactpersoon
  telefoon: 071 - 369 04 19
  e-mail: e.derooij@debaak.nl

  Na 14 jaar in de horeca te hebben gewerkt, als receptioniste in diverse hotels, werk ik sinds april 2007 bij de Baak. Als programma-assistent ondersteun ik diverse In-Company programma's. Ook ondersteun ik het open programma Leiderschap, Reflectie & Ontwikkeling. Beide doe ik met veel plezier!
 • Natasja Kol
  Functie: contactpersoon (organisatorisch)
  telefoon: 071 - 369 01 89
  e-mail: n.kol@debaak.nl

  Na de HAVO heb ik 1 jaar de opleiding HBO Culturele en Maatschappelijke Vorming gevolgd, vervolgens de opleiding directiesecretaresse bij Schoevers.
 • Desiree de Graaff
  Functie: programmamaker/trainer
  Desiree: "Ik sta er voor om anderen en mijzelf te helpen bij het proces van zelf-ontdekking en -ontwikkeling. Ik doe dat door mensen te ondersteunen te acteren vanuit wie ze willen zijn in plaats van dat te doen wat ze denken wat er van ze gevraagd wordt. Ik vind mensen prachtig door te zien hoe puur ze kunnen zijn. Mijn werkwijze is speels, zorgzaam, betrokken, verbonden, vrouwelijk en krachtig. Mijn eigen weg liep via coaching, transformatie, theatersport en mijn eigen 'stiel' ontwikkelen en uitbouwen binnen de Baak." Ervaring: Mijn ervaring ligt op het gebied van verandermanagement. De harde kant van verandermanagement in de vorm van Bedrijfswetenschappen en de 'zachte' kant in de vorm van Persoonlijke effectiviteit in Veranderen". Daarnaast ligt mijn kracht in REGIE: vanuit creativiteit (en niet vanuit reactiviteit) handelen en je vandaaruit je rol(len) vorm geven. Ik geef in dat kader ook workshops theatersport en clownerie.
 • Eline Peeters-Koops
  Functie: programmamaker/trainer
  Eline Peeters, jurist, zelfstandig trainer en coach, begeleidt o.a. bij de Baak diverse leiderschapstrajecten. Haar passie is mensen te helpen hun talenten te (h)erkennen en vanuit hun drijfveer te opereren. Zij richt vooral de aandacht op inzicht in eigen gedrag en het effect daarvan op anderen. Enthousiast, verdieping, humor en praktisch zijn woorden die haar typeren.
 • Mariske Vreugdenhil
  Functie: programmamaker/trainer
 • Joop van den Beuken
  Functie: programmamaker/trainer
  Joop begeleidt mensen, teams en organisaties met vragen over 'verandering en gedrag'. Vragen en ervaringen die gaan over beïnvloeding, onzekerheid, samenwerken en aansturing. Kortom, vragen over gewenste andere ervaringen, over 'anders dan meer van 't zelfde' en 'anders en meer van jouzelf'. Naast zijn werk als programmamaker leidt hij ook het Maastrichtse HRD bureau 'Scil For Your Skills'. Joop publiceerde eerder een aantal boeken en artikelen in relatie tot zijn werk, w.o. de boekpublicaties ''Acties die coachen tot een succes maken; voorbereiden op coachen in vijf stappen'' en "Coachen: it takes 2 to tango; een afstemmingsmethode".
 • Walter Berghoef
  Functie: programmamaker/trainer
  Ik ben gefascineerd door het fenomeen dat een mens in staat is om uiting te geven wat íe verlangt en vaak daar niet voor kiest.Daarin maak ik het vanzelfsprekende bespreekbaar en werkbaar. Centraal staat voor mij de verduidelijking van de eigenheid, de visie, beleving en het uiting geven daaraan. Centraal staan daarin de moed om het vaak moedige gesprek met jezelf aan te blijven gaan, met je relaties en je collega’s. Dit doe ik als zelfstandige, in de Hartwerken Groep en in associatie met de Baak. Namens de Baak leid ik een aantal open trainingen (leidinggeven aan (eigenwijze) professionals) en diverse in-company vraagstukken. Ik ben een getrouwde vader van 3 kids.
 • Mathieu Weggeman
  Functie: programmamaker/trainer
  Prof.dr.ir. M.C.D.P. Weggeman is hoogleraar Organisatiekunde, in het bijzonder Innovatie Management aan de Faculteit Technologie Management van de Technische Universiteit Eindhoven (www.tue.nl). Daarnaast is hij Chef Innovatie bij de Baak Managementcentrum VNO-NCW (www.debaak.nl), strategic associate van Squarewise (www.squarewise.com) en voert hij een eigen praktijk als bestuursadviseur (dachthetwel@planet.nl). Mathieu Weggeman is fellow van ECIS – het Eindhoven Center of Innovation Studies – en is lid van de vakgroep Organisation Science and Marketing die als focus voor haar onderzoek heeft gekozen voor het begrijpen en verklaren van innovatieprocessen in technologie- en kennisintensieve organisaties. In de tijd dat hij werkte voor de Raad van Bestuur van Philips, leerde hij het adviesvak ondermeer van meesters als C.K. Prahalad en Sumantra Ghoshal. In zijn adviespraktijk houdt Weggeman zich onder meer bezig met het ontwerpen van de inrichting en besturing van kennisintensieve organisaties, het faciliteren van een innovatie- en kennisvriendelijke cultuur en het stimuleren van de esthetiek van werkprocessen.
  Omschrijving Profiel Duur Investering