Leidinggeven aan (eigenwijze) Professionals (LAP)

Ruimte geven en sturen op output

Je geeft leiding aan talentvolle en (eigen)wijze medewerkers met veel kennis van zaken. Jij bent verantwoordelijk voor het resultaat, maar merkt dat als jij je met proces of inhoud bemoeit, dat niet altijd positief werkt. In de training Leidinggeven aan (eigen)wijze professionals ontwikkel je jouw effectiviteit als leider. Je gaat samenwerken aan heldere doelen, op een dusdanige wijze dat jij én je medewerkers meer ruimte en inspiratie ervaren in hun werk.

Essentie
In de training Leidinggeven aan (eigen)wijze professionals neem je jouw kwaliteiten als leidinggevende onder de loep en ontdek je hoe je effectief en succesvol professionals aanstuurt. Door theorie direct te verbinden aan actieve oefensituaties in (en buiten) de training, krijg je meer zicht en grip op je rol als leider. Je verdiept je inzichten in processen als outputsturing, coachen, confronteren en groepsdynamiek. Met als resultaat meer effectiviteit in je leiderschap en betere teamresultaten.

TIP: Van 4 t/m 7 augustus a.s. vindt de ZomerBaak plaats in de Baak Seaside in Noordwijk. De ZomerBaak combineert lekker genieten met hard leren om tot concrete resultaten te komen! In vier aaneengesloten dagen volg je een intensief programma dat helemaal is afgestemd op jouw ambities en je dagelijkse praktijk. Het is ons doel om jou te laten groeien, op persoonlijk én professioneel gebied!

Vier dagen lang compact leren, praktisch en persoonlijk. Inclusief een spetterende avond met een workshop Leiden & Volgen, die al je zintuigen prikkelt en je af en toe op het verkeerde been lijkt te zetten.. Wat houdt goed leiding geven eigenlijk in? En hoe ontvang je leiding? Voor meer informatie, een optie plaatsen of aanmelden zie: www.debaak.nl/opleidingen/zomer-lap

Resultaten

 • Je verstevigt inzicht en grip op je rol in een professionele (kennis)organisatie.
 • Je verdiept je vaardigheid in aansturen en loslaten, motiveren, confronteren en coachen op resultaat.
 • Je wordt effectiever in je leiderschap: helder, persoonlijk, met rust.

Deelnemers zeggen: "Doordat ik zelf vooraf nadenk over het doel wat ik bereikt wil zien, kan ik de professional meer ruimte geven om de weg daar naartoe zelf in te vullen. Dit geeft rust." "Ik ben me bewust van wanneer ik er wel en wanneer ik er niet sta als leider" "Ik ga meer uit van de kracht van het team " We boeken nu de afgesproken resultaten en ik ervaar minder stress." Wil je weten of dit programma aansluit bij je leervragen of wil je daarover in gesprek met één van onze opleidingsadviseurs, bel dan 0343-556369 of stuur een e-mail naar advies@debaak.nl.

Op donderdag 18 september 2014 organiseert de Baak een proeverij waar je onder andere kunt 'proeven' van Leidinggeven aan eigenwijze Professionals. Klik hier om je aan te melden.

 • Onderwerp

  Leiding geven, professionals, motiveren, outputsturing, strategie en visie

 • Doelgroep
  Leidinggevenden, managers, project/programmaleiders
 • Duur
  2 modules van 3 dagen
 • Locatie
 • Min. deelnemers
  8
 • Max. deelnemers
  14
 • Prijs (excl. 21% BTW)
  € 3.910,00
 • Prijs BTW-vrij
  € 4.301,00
 • Toelichting

  De cursusprijs is exclusief arrangementskosten en 21% BTW.
  Indicatie arrangementskosten inclusief logies € 854,00 en € 384,00 exclusief logies. 
  Alle prijzen zijn per persoon en onder voorbehoud van wijzigingen.

  De cursusgelden worden voor aanvang van de training gefactureerd en voldaan. De arrangementskosten worden na afloop van elke module gefactureerd.

  Omschrijving Profiel Duur Investering