Leiderschap, Reflectie en Ontwikkeling (LRO)

 • Ellen de Rooij
  Functie: contactpersoon
  telefoon: 071 - 369 04 19
  e-mail: e.derooij@debaak.nl

  Na 14 jaar in de horeca te hebben gewerkt, als receptioniste in diverse hotels, werk ik sinds april 2007 bij de Baak. Als programma-assistent ondersteun ik diverse In-Company programma's. Ook ondersteun ik het open programma Leiderschap, Reflectie & Ontwikkeling. Beide doe ik met veel plezier!
 • Arienne van der Plas
  Functie: programmacoördinator
  telefoon: 071 - 369 02 72
  e-mail: a.vanderplas@debaak.nl

  Programmacoördinator bij de Baak. Ik ondersteun met veel plezier verschillende in-company projecten en de programma's Leiderschap, Reflectie en Ontwikkeling (LRO) en Invloed in Complexiteit (IIC).
 • Janneke Kreek
  Functie: programmamaker/trainer
  In deze functie ben ik verantwoordelijk voor een aantal open programma’s voor specifieke doelgroepen (non-profit, vrouwen, young executives), accountmanager voor programma’s op maat en werk ik met groepen op het gebied van persoonlijke effectiviteit, als mens, als leider. Als organisatiepsycholoog staat het welzijn van de mens in organisaties voor mij centraal. Werken door het aanwezige talent optimaal en op vitale wijze te benutten, om zo jouw unieke bijdrage aan de wereld te leveren. Leren door te doen, vanuit de ontmoeting en verwondering kenmerkt mijn werkstijl.
 • Cornalien Stolker-Hilbers
  Functie: programmamaker/trainer
  Cornalien Stolker is sinds 2003 als freelance programmamaker en trainer verbonden aan de Baak. Ze begeleidt hier met name programma's voor de publieke sector en de zorg. Ze traint en coacht leidinggevenden die meer uit zichzelf willen halen zodat ze hun mensen beter aansturen en hun resultaten verbeteren. Ze is tevens eigenaar van Waterdrager, een praktijk voor training en coaching (www.waterdrager.nl), gevestigd in Het Ontwikkelhuis in Bussum. Cornalien is opgeleid in het Systemisch Transitiemanagement® en werkt graag met deze methodiek in trainingen en workshops. Sinds 2011 is ze als co-trainer verbonden aan de opleiding EssentieCoaching®.
 • Dorian van der Kooij
  Functie: programmamaker/trainer
  Dorian van der Kooij is geassocieerd aan de Baak als organisatie-adviseur, trainer en coach. Zij heeft na haar studie communicatie ruim 16 gewerkt als communicatie-adviseur, docente communicatie en organisatie-adviseur bij respectievelijk de rijksoverheid, het HBO en bureau Berenschot. Bij de Baak geeft zij organisatieadviezen en combineert dit met het ontwikkelen en begeleiden van incompany-leertrajecten in de (semi) publieke sector. Leren, communiceren en passioneren zijn haar belangrijkste drijfveren.
 • Joop van den Beuken
  Functie: programmamaker/trainer
  Ik begeleid mensen, teams en organisaties met vragen over het aansturen van hun professionals in relatie tot 'verandering en gedrag'. Leidinggeven (aan eigen-zinnige professionals) is niet iets wat zich in isolement afspeelt. Bij het aansturen heb je zowel te maken met de ‘R’ van resultaten als de ‘R’ van relatie en gedrag. Vragen en ervaringen die gaan over afstemmen op eigen gedrag (waaronder onzekerheden, beïnvloedingsmogelijkheden, vertrouwen, moed, zichtbaarheid) en dat van anderen en aansturen (over autoriteit, duidelijkheid, richting geven, verbinden en samen-werken). Kortom, vragen over gewenste andere ervaringen, over 'anders dan meer van 't zelfde' en 'anders en meer van jouzelf'. Naast mijn werk als programmamaker leid ik ook het Maastrichtse HBD bureau 'Scil For Your Skills'. Ik publiceerde eerder een aantal boeken en artikelen in relatie tot mijn werk, ''Acties die coachen tot een succes maken; voorbereiden op coachen in vijf stappen'' en "Coachen: it takes 2 to tango; een afstemmingsmethode.
 • Dodo van der Straaten
  Functie: programmamaker/trainer
  Als mens is zij dienstbaar aan de ontwikkeling van organisaties en individuen. Zij wil een leven leiden van betekenis en zingeving, samen met anderen. Opleidingen: Andragologie, Organisatiekunde, Bestuurskunde, Team Management Leadership, Transformatiewerk, De Professional als Coach, Essentiecoaching, Personal Clearing en Organisatieopstellingen. Werkervaring: Twaalf jaar bij overheidsorganisaties; Veertien jaar bij de Baak als coach, ontwerper van trainingen, organisatie adviseur en trainer. Vanaf 2013 zelfstandig en associate van de Baak.
  Omschrijving Profiel Duur Investering