Leiderschap voor Vrouwen (LVV)

Als je je afvraagt of het in deze tijd nog nodig is om vrouwen apart te trainen op leiderschap, doe dan deze training beslist. De volgende emancipatiegolf gaat er namelijk over meer vrouwen in de directiekamer te krijgen. In deze training krijg je hier allerlei handvaten voor.
Anneke Bodewitz, Senior Projectleider Provincie Fryslân

 

 

 

 

Dit programma heeft mij veel inzicht gegeven in mijn persoonlijke leiderschapsstijl en inspiratie gegeven deze verder in te kleuren.
Catelijne van de Moosdijk, Unitmanager Investeringen Duurzame Energie Agentschap NL

Leiderschap voor vrouwen leert je je eigen sterktes benoemen, en vervolgens ga je aan de slag met je verbeterpunten. Module 1 gaf me rationeel het meeste inzicht en daar had ik behoefte aan. De 3 andere modules gaven me vooral tips en tricks hoe het in de toekomst te doen.
Ruth Oorts, Programma Manager beleidsprojecten Dela Holding Belgium

Leiderschap wordt van alle kanten belicht. Het resultaat daarvan is dat je zelf tot inzicht komt hoe je als leider overkomt en vooral wat je daarin verder kunt ontwikkelen.
Pien Beltman, Secretaris Raad van Bestuur Amsterdam Medisch Centrum

Leiderschap voor Vrouwen heeft me echt vleugels gegeven en het resultaat is een hele mooie promotie! 
Ellen van Wijngaarden, Manager Productmarketing Inkomen bij Nationale-Nederlanden

Deze training prikkelt enorm. Leiding geven is iets wezenlijk anders dan leider zijn. Jezelf zichtbaar maken, zowel verbaal als non-verbaal en een andere sturing hanteren, meer op empathie en minder op inhoud; die bewustwording alleen al draagt bij aan het groeien in leiderschap. Dat je tijdens de training ook nog eens wordt omringt door vrouwen met vergelijkbare thema's, draagt bij aan een optimaal resultaat.
Anouk Planting, Category Management Expert bij C1000

Een erg goed programma met impact. Door de persoonlijke en veelzijdige benadering heb ik veel geleerd. Ik raad dit programma iedereen aan!
Jacqueline Hulsebos, Business Development Manager Getronics
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Omschrijving Profiel Duur Investering