Leiderschap voor Vrouwen (LVV)

Ontdekkingstocht naar eigen kracht en hoe die bewust in te zetten

De basis voor je carrière is gelegd en het ziet er solide uit. Je bent de dertig gepasseerd, beschikt over de 'harde' kennis‚ die nodig is en je geeft al enkele jaren leiding. Op basis van talent en ambitie ben je al ver gekomen. Je bent drukbezet, hebt een veeleisende baan en je wilt verder, doorgroeien naar een invloedrijkere positie. Tegelijkertijd heb je de behoefte om te bezinnen, te reflecteren op je loopbaan en jouw leiderschap. Het is een herkenbaar spanningsveld tussen ambitie en balans. De training Leiderschap voor Vrouwen van de Baak helpt je tijd vrij te maken voor deze belangrijke thema's en de vragen die jij daarover hebt. Het maakt je bewust van je eigen kracht en kwaliteiten. Het laat je zien welke kansen en bedreigingen er als vrouwelijk talent op je afkomen. Rolmodellen spelen een belangrijke rol in jouw ontwikkeling en dus in deze training. Samen met andere talentvolle vrouwen en jouw mentor, een topmanager uit het Nederlandse bedrijfsleven, maak je werk van je ambitie om door te groeien. Op jouw manier.

“Ik heb met zeer veel plezier de training LVV gevolgd. De training heeft mij zowel op het zakelijke als ook op het persoonlijke vlak veel gebracht. Het was voor mij en mijn omgeving duidelijk merkbaar dat ik positieve veranderingen doormaakte. Deze veranderingen zijn het gevolg van bewustwording van mijn eigen gedrag en het effect daarvan op mijn omgeving. De veilige omgeving en het feit dat we samenwerkten met ‘gelijkgezinden’ hebben ervoor gezorgd dat ik zelfverzekerder ben geworden en meer rust heb gevonden. Inmiddels ben ik een jaar verder en een promotie rijker!”
(Masjenka Ruiter, Senior Manager Klantbeheer bij Credit Agricole Consumer Finance NL)
Klik voor meerdere ervaringen van deelneemsters aan dit programma.

Deze training is door de afgelopen groep deelneemsters gewaardeerd met een 8,6. 

Proeven van LVV? Op dinsdag 10 februari 2015 organiseert de Baak een proeverij waar je onder andere kunt 'proeven' van Leiderschap voor Vrouwen. Klik hier voor informatie voor de proeverij.

Het eerstvolgende Open Diner is op 8 januari 2015: Keuzes maken, prio’s stellen en gewoon DOEN! En niet vergeten te genieten!

Hoe doe jij dat nou? De meest gestelde vraag aan Jacqueline Zuidweg, ondernemer sinds 1994, moeder van 2 dochters en Zakenvrouw van het Jaar 2012.
Jacqueline deelt haar ervaringen en dagelijkse uitdagingen graag tijdens de open dinersessie en doet uit de doeken welk tips & trics nu echt het leven aan de top makkelijker en leuker maken.
Jacqueline-Zuidweg-staand Jacqueline is oprichter en eigenaar van Zuidweg & Partners. Zuidweg & Partners is gespecialiseerd in  schuldsanering voor het MKB en heeft de afgelopen 20 jaar ruim 25.000 ondernemers bijgestaan. Jacqueline heeft twee jonge dochters (9 en 13 jaar), sport graag, schrijft columns en is veelgevraagd spreker. In 2012 werd zij uitgeroepen tot Zakenvrouw van het Jaar. Tevens is zij mede initiatiefnemer van het onlangs gestarte initiatief Stichting MKB Doorstart.nl.

Prijs: 75,- exclusief BTW. Aanmelden is mogelijk via de volgende link.

Dit diner wordt mogelijk gemaakt door de training Leiderschap voor Vrouwen. Doelgroep voor het diner zijn vrouwen met een leidinggevende functie, maar ook mannen met een leiderschapsrol zijn deze keer welkom.

Meer informatie over deze training of een gratis kennismakingsgesprek met programmamaker Anja de Boer of Sacha Kluvers aanvragen? Neem contact met ons op via lvv@debaak.nl.

Wil je weten of dit programma aansluit bij je leervragen of wil je daarover in gesprek met één van onze opleidingsadviseurs, bel dan 0343 55 6369 of stuur een e-mail naar advies@debaak.nl.

Resultaten

• Je krijgt meer vertrouwen in je eigen kwaliteiten.
• Je ontwikkelt lef om je daarmee te profileren.
• Je komt steviger en zelfbewuster in je schoenen te staan.
• Je opereert met meer impact, meer plezier en minder stress.
• Je krijgt helder zicht op je rol binnen je eigen organisatie.
• Je bent geinspireerd en daardoor inspirerend voor anderen.
• Je bouwt bewust aan jouw netwerk van relaties.
• Je hebt een duidelijke blik op de mogelijkheden om je verder te
ontwikkelen.

Volg ons via LinkedIn of via Twitter en geef aan of je onze nieuwsbrief wilt ontvangen!
Via www.debaak.nl/mv  je op ons platform Baak M/V veel interessante informatie rondom het thema vrouw en carrière.

 • Onderwerp

  Leidinggeven; Vrouwelijk leiderschap

 • Doelgroep
  Managers, Professionals, Leidinggevenden, Vrouwen
 • Duur
  8 dagen (incl. avondprogramma) en 2 intervisie- & dinersessies (middag en avondprogramma) Totaal 20 dagdelen
 • Locatie
 • Min. deelnemers
  6
 • Max. deelnemers
  12
 • Prijs (excl. 21% BTW)
  € 6.030,00
 • Prijs BTW-vrij
  € 6.633,00
 • Toelichting
  De cursusprijs is exclusief 21% BTW en arrangementskosten. Indicatie arrangementskosten inclusief logies € 1143,- / exclusief logies € 637,- incl. BTW. Alle prijzen zijn per persoon en onder voorbehoud van wijzigingen. De cursusgelden worden voor aanvang van de training gefactureerd en voldaan (arrangementskosten worden na afloop van iedere module gefactureerd door de Baak Seaside of Landgoed de Horst op basis van nacalculatie).
  Omschrijving Profiel Duur Investering