deBaak.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Leiderschap, Reflectie en Ontwikkeling (LRO)

 • Ellen de Rooij
  Functie: contactpersoon
  telefoon: 071 - 369 04 19
  e-mail: e.derooij@debaak.nl

  Na 14 jaar in de horeca te hebben gewerkt, als receptioniste in diverse hotels, werk ik sinds april 2007 bij de Baak. Als programma-assistent ondersteun ik diverse In-Company programma's. Ook ondersteun ik het open programma Leiderschap, Reflectie & Ontwikkeling. Beide doe ik met veel plezier!
 • Arienne van der Plas
  Functie: programmacoördinator
  telefoon: 071 - 369 02 72
  e-mail: a.vanderplas@debaak.nl

  Sinds 1999 ben ik werkzaam als programma-assistent bij de Baak in Noordwijk. Ik ondersteun met veel plezier verschillende in-company projecten en de programma's Leiderschap, Reflectie en Ontwikkeling (LRO) en Investeren in Meesterschap (IM). Het is mooi om een klein onderdeel te zijn in de ontwikkeling van mensen.
 • Janneke Kreek
  Functie: programmamaker/trainer
  In deze functie ben ik verantwoordelijk voor een aantal open programma’s voor specifieke doelgroepen (non-profit, vrouwen, young executives), accountmanager voor programma’s op maat en werk ik met groepen op het gebied van persoonlijke effectiviteit, als mens, als leider. Als organisatiepsycholoog staat het welzijn van de mens in organisaties voor mij centraal. Werken door het aanwezige talent optimaal en op vitale wijze te benutten, om zo jouw unieke bijdrage aan de wereld te leveren. Leren door te doen, vanuit de ontmoeting en verwondering kenmerkt mijn werkstijl.
 • Cornalien Stolker-Hilbers
  Functie: programmamaker/trainer
  Cornalien Stolker is sinds 2003 als freelance programmamaker en trainer verbonden aan de Baak. Ze begeleidt hier met name programma's voor de publieke sector en de zorg. Ze traint en coacht leidinggevenden die meer uit zichzelf willen halen zodat ze hun mensen beter aansturen en hun resultaten verbeteren. Ze is tevens eigenaar van Waterdrager, praktijk voor kleurentherapie, training en coaching (www.waterdrager.nl). Voor mensen die behoefte hebben aan reflectie werkt ze met kleuren zodat ze meer balans in hun leven creëren. In workshops en bedrijfsuitjes werkt ze met kleur om diversiteit in het team zichtbaar te maken en het onderlinge begrip te vergroten opdat de samenwerking soepeler verloopt.
 • Dorian van der Kooij
  Functie: programmamaker/trainer
  Dorian van der Kooij is geassocieerd aan de Baak als organisatie-adviseur, trainer en coach. Zij heeft na haar studie communicatie ruim 16 gewerkt als communicatie-adviseur, docente communicatie en organisatie-adviseur bij respectievelijk de rijksoverheid, het HBO en bureau Berenschot. Bij de Baak geeft zij organisatieadviezen en combineert dit met het ontwikkelen en begeleiden van incompany-leertrajecten in de (semi) publieke sector. Leren, communiceren en passioneren zijn haar belangrijkste drijfveren.
 • Joop van den Beuken
  Functie: programmamaker/trainer
  Heeft als procesbegeleider en coach ruim 15 jaar ervaring in het begeleiden van coachings-, afstemmings- en groepsprojecten. Naast zijn werk als programma manager leidt hij ook het Maastrichtse HRD bureau 'Scil For Your Skills'(Scil Project Management bv). In 2001 publiceerde hij het boek ''Acties die coachen tot een succes maken; voorbereiden op coachen in vijf stappen'' en in 2005, tezamen met Jacqueline Bustraan de boekpublicatie "Coachen: it takes 2 to tango; een afstemmingsmethode".
 • Dodo van der Straaten
  Functie: programmamaker/trainer
  Ik begeleid managers in hun persoonlijke ontwikkeling gerelateerd aan de organisatiedoelstellingen. Mijn passie is Bezielend Leiderschap. Opleidingen: Kinderopvoeding, Andragologie, Bestuurskunde, Team Management Leadership, De Professional als Coach, Essentiecoaching, Personal Clearing en Organisatieopstellingen. Als bestuurskundige werkte ik 12 jaar bij overheidsorganisaties. Lid Nederlandse Vereniging voor Transformatiewerk en Platform Professioneel Coaching de Baak.
 • Henk Eggink
  Functie: programmamaker/trainer
  Mensen worden effectiever als ze meer ruimte ervaren in hun leven. Ik geloof dat door mensen zicht te geven op hun gedrags- en comunicatiepatronen, er ruimte onstaat om andere keuzes te maken en los te komen van hun automatische gedrag. Als trainer zet ik deze overtuiging in bij programma's rond persoonlijke communicatie, effectiviteit en leiderschap. Ik faciliteer leerprocessen in zowel open trainingen als incompany-trajecten. In mijn rol creëer ik een veilige bedding voor deelnemers om te leren en daag hen uit te reflecteren op hun gedragspatronen, overtuigingen en waarden, deze op te rekken en te experimenteren met nieuw gedrag. Dit verhoogt de effectiviteit van de deelnemers in hun werk. Daarbij werk ik graag met story-telling, en breng ik mensen in verbinding met de natuur. Volg mijn blog op inspirerendeverhalen
  Omschrijving Profiel Duur Investering