Leiden met Visie en IMPACT! (LVI)

 • Jonah Bavinck
  Functie: programmamaker/trainer
  Mijn leven lang ben ik al gefascineerd door het raakvlak tussen creativiteit en professionaliteit. Een raakvalk waar in mijn ogen de Baak zich in beweegt. Na mijn studie Organisatie Psychologie ben ik een tijd als trainer werkzaam geweest op de Universiteit van Amsterdam. Hierin heb ik ervaring opgedaan met het trainersvak en me verdiept in de thema's die essentieel zijn in communicatie tussen mensen. Sinds 2005 ben ik werkzaam bij de Baak. Momenteel richt ik mij op het vak accountmanagement en ben ik programma-maker van Management van Mensen en diverse In-company programma's. Daarnaast richt ik mij op het ontwikkelen van grote In-company trajecten. Hierin ben ik voornamelijk geïnteresseerd in de persoonlijke ontwikkeling van aanstaand/beginnend leidinggevenden en andere vragen waarbij de menselijke kant in de organisatie centraal staat. In het zoeken met de klant naar oplossingen en antwoorden op hun vragen, zoek ik naar goeddoordachte maar onverwachtse oplossingen. Op mijn 25ste ben ik voor het eerst moeder geworden. Over mijn ervaringen en belevingen over hoe het is om je moedergevoelens te combineren met het realiseren van je ambities schrijf ik op mijn weblog: www.youngprofessionalmother.blogspot.com.
 • Christer Guldemond
  Functie: Trainer
  Ik ben trainer en docent met als primaire missie individuen te begeleiden bij het leren in groepen met een doel. Ik zet daarbij mijn kennis en ervaring in vanuit de bedrijfskunde, change-management en het faciliteren van leren. Bij het begeleiden van groepen zijn eigen inzet, de cocon die we samen creëren om te leren en de performanceverbetering de sleutels voor het doorlopen van een vruchtbaar leerproces. De liefde voor het vak, het werk en elkaar - terwijl het soms schuurt en we soms afdwalen - zorgt voor de drijvende kracht. Mijn aanpak is goed onderbouwd, soms onorthodox en af en toe confronterend met een dosis humor en zelfspot. Ik heb mijn doctoraal bedrijfseconomie behaald aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam en mijn Certified Change Management Master aan de VU in Amsterdam. Professioneel gezien heb ik mijn bankiersopleiding gehad als trainee bij NIB Capital Bank, mijn trainersopleiding bij de Baak en mijn docentenopleiding bij de Vrije Universiteit in Amsterdam. De activiteiten die ik onderneem vinden plaats vanuit Plussage B.V., gevestigd in Amsterdam en in de afdeling Management en Organisatie binnen de Economische Faculteit van de Vrije Universiteit in Amsterdam.
 • Georgette Kempink
  Functie: Trainer
  Mijn ambitie is om mijn omgeving aan te steken met een filosofie over leren en veranderen, waarbij de kern het zelforganiserend vermogen van mensen is. Ik hou mij onder andere bezig met het ontwerpen en uitvoeren van leerconcepten en richt mij daarbij op nieuwe, duurzame en menselijke manieren van organiseren en samenwerken. De kern van mijn werk bestaat uit het begeleiden van professionals, leidinggevenden en teams rondom hun werk (en leven). Ik draag er graag aan bij om mensen meer verantwoordelijkheid te laten nemen voor hun eigen gedrag, zodat ze zich zelfbewuster en creatiever kunnen aanpassen aan hun werk- en leefomgeving die steeds sneller verandert.
  Mijn kracht is mijn interesse voor mensen en hun ontwikkeling en het vermogen om met aandacht en gevoel voor detail steeds de focus terug brengen naar het eigen leren en gewaarzijn in het hier-en-nu.
  Mijn loopbaan startte ik als danseres en danspedagoog en via een rechtenstudie begon ik een loopbaan als coach voor onder andere Nyenrode Business Universiteit gericht op leiderschapsontwikkeling. Ik behaalde mijn mastertitel in de Gestalt Psychotherapy via Middlesex University London en bouwde daarna een eigen praktijk op als coach en counselor. Sinds 2003 ben ik mede-oprichter van organisatieadviesbureau Broosz en van daaruit werk ik in verschillende sectoren en voor diverse opdrachtgevers waaronder de Baak.
 • Leon Borst
  Functie: Organisatie adviseur/trainer
  Mijn focus is het verkrijgen van de best mogelijke performance door het begrijpen, verkennen en op 1 lijn brengen van de menselijke dynamiek in teams en organisaties. Ik zoek naar creatieve wegen om de status quo uit te dagen. Het doel is om te streven naar de best mogelijke zakelijke resultaten. Omdat verandering veel vraagt van leiders, teams en organisaties, probeer ik een helder inzicht te verkrijgen in mensen en belangen die spelen. Het is mijn kracht om vanuit verbinding samen te onderzoeken welke wegen dan open liggen en welke hardnekkige gewoonten of ongeschreven regels van het spel ontwikkeling in de weg staan.
  Ik vind LVI een fantastisch effectieve opleiding omdat het de praktijk en leiderschap maximaal combineert en kan omzetten in resultaten en effectief gedrag. Ik heb ruim 25 jaar ervaring in het begeleiden van management development- en verandertrajecten in binnen en buitenland. Ik faciliteer regelmatig strategische workshops en begeleid allerlei soorten teams leiders in hun zoektocht hun performance te verbeteren.
  Ik ben 1989 afgestudeerd aan de Akademie voor Expressie en Communicatie en sinds 1996 verbonden aan Challenge Learning als managing director en sinds 2004 als associate aan de Baak.
  Karakteristiek aan mij : strategisch, energiek, dwars denkend, activerend en samenbrengend
 • Karen de Kok
  Functie: contactpersoon
  telefoon: 0343 - 55 62 68
  e-mail: k.dekok@debaak.nl

  Sinds 2000 ben ik werkzaam bij de Baak. Ik werk op de afdeling programma organisatie en ik coordineer en organiseer incompany programma's en open programma zoals De Informele Leider en Paradoxaal Adviseren.
 • Arienne van der Plas
  Functie: programmacoördinator
  telefoon: 071 - 369 02 72
  e-mail: a.vanderplas@debaak.nl

  Programmacoördinator bij de Baak. Ik ondersteun met veel plezier verschillende in-company projecten en de programma's Leiderschap, Reflectie en Ontwikkeling (LRO) en Invloed in Complexiteit (IIC).
  Omschrijving Profiel Duur Investering