The Baak LEAP

Het is geen leergang voor de korte termijn, het is een manier van zijn die diep gaat en die tijd kost, belangrijk is om die tijd ook te nemen. Er worden me geen kunstjes geleerd, ik heb mezelf weer leren ontwikkelen. Stond een beetje stil en ga nu weer vooruit en dat voelt heerlijk!”
Laurens Thissen – projectmanager IBM

“Prima cursus, heel volledig, in veilige respectvolle omgeving. Ik ben niet alleen een nieuwere manager geworden maar ook een nieuwer mens”
Marijke van der Woude  – directeur Jonge Harten

Voor mij is The Baak Leap (voorheen De Nieuwe Manager) een pad geweest tot de kern van mijzelf. Niet meer doen wat ik kan, maar meer en meer vanuit mijn eigen kern doen wat ik écht wil. Gedurende het jaar steeds beter zicht gekregen op mijn interne doelen en de zingeving daarvan. Naast een gedenkwaardig jaar, ook 14 nieuwe vrienden erbij.
Geert Reyners - Rabobank Private Banking

“Het belangrijkste vind ik, om altijd te kijken naar de mensen, die werken voor jou en je onderneming. Hoe kan je die het beste tot ontplooiing laten komen? Ik heb daarbij best veel hulp gehad uit het programma, maar zeker ook vanuit de ontmoeting met de mede­deelnemers, nu nog steeds na 25 jaar.“
Martin Pernis – oud­CEO Siemens Nederland

Klik hier voor de Leap brochure, waarin de effecten van dit programma op de business en het persoonlijke leven van oud-deelnemers beschreven staan.


  Omschrijving Profiel Duur Investering