Invloed in Complexiteit (IIC)

 • Desiree de Graaff
  Functie: programmamaker/trainer
  Desiree: "Ik sta er voor om anderen en mijzelf te helpen bij het proces van zelf-ontdekking en -ontwikkeling. Ik doe dat door mensen te ondersteunen te acteren vanuit wie ze willen zijn in plaats van dat te doen wat ze denken wat er van ze gevraagd wordt. Ik vind mensen prachtig door te zien hoe puur ze kunnen zijn. Mijn werkwijze is speels, zorgzaam, betrokken, verbonden, vrouwelijk en krachtig. Mijn eigen weg liep via coaching, transformatie, theatersport en mijn eigen 'stiel' ontwikkelen en uitbouwen binnen de Baak." Ervaring: Mijn ervaring ligt op het gebied van verandermanagement. De harde kant van verandermanagement in de vorm van Bedrijfswetenschappen en de 'zachte' kant in de vorm van Persoonlijke effectiviteit in Veranderen". Daarnaast ligt mijn kracht in REGIE: vanuit creativiteit (en niet vanuit reactiviteit) handelen en je vandaaruit je rol(len) vorm geven. Ik geef in dat kader ook workshops theatersport en clownerie.
 • Caroline van der Linden
  Functie: programmamaker/trainer
  Businesscoach, trainer, programmamaker, concepten ontwikkelaar, leermanager, lezer, reiziger, beeldhouwer, genieter. Ik woon in Amsterdam, werk al een aantal jaren bij de Baak, een van de meest inspirerende en innovatieve leer-werk en ontmoetingsplaatsen die ik ken. Ik geniet als ik kan en mag leren en anderen kan faciliteren bij zijn of haar leren. Leren tijdens programma’s, in 1 op 1 gesprekken op de Baak of in een museum, op een leerreis in binnen of buitenland. Kunst, architectuur, diversity en ontmoetingen inspireren me. Mijn passie ligt bij ondernemerschap en daarmee bij het creatieve en innovatieve vermogen van mens, groep en organisatie. Persoonlijk, innovatief, creatief, duurzaam en esthetisch ondernemen. Een mooi voorbeeld hiervan zijn het begeleiden van de exchange reizen, die de Baak samen met Share People organiseert: een onvergetelijke ervaring waar alle betrokken partners en deelnemers in een zeer korte tijd een intense werk-, leer- en levenservaring opdoen. Dat maakt me dan een gelukkig mens. Intens genieten én veel ondernemen, bewegen naast het bewust werken aan rust, reflectie, natuur en eenvoud.
 • Elke Visser
  Functie: Programmamaker en trainer
  telefoon: 06 - 41 66 31 06
  e-mail: e.visser@debaak.nl

  Anders kijken naar dezelfde dingen, het prikkelen van gedachte(n), samenwerken in samen werken, het creëren van magie, alles in het kader van mensen verder helpen in hun professionele en persoonlijke ontwikkeling. Ik groei en bloei daar zelf ook van. In ieder contact met een ander word ik zelf steeds meer mij. In de opleidingen Management van Mensen en De Informele Leider ben ik betrokken als programmamaker/trainer. Voor alle vragen rondom programma's in de thema's: Veranderen, Coachen en Adviseren kun je bij mij terecht!
 • Arienne van der Plas
  Functie: programmacoördinator
  telefoon: 071 - 369 02 72
  e-mail: a.vanderplas@debaak.nl

  Programmacoördinator bij de Baak. Ik ondersteun met veel plezier verschillende in-company projecten en de programma's Leiderschap, Reflectie en Ontwikkeling (LRO) en Invloed in Complexiteit (IIC).
 • Gwen Wester
  Functie: contactpersoon
  telefoon: 071 - 369 01 57
  e-mail: g.wester@debaak.nl

  Sinds 2000 ben ik werkzaam bij de Baak. Ik ben gestart bij de ondernemingsplanwedstrijd New Venture, www.newventure.nl Vervolgens werkte ik 5 jaar bij de afdeling Communicatie. Sinds 2008 werk ik met veel plezier als programma-coordinator voor o.a. de training Investeren in Meesterschap en een aantal In-Company trajecten.
  Omschrijving Profiel Duur Investering