Invloed in Complexiteit (IIC)

 • Desiree de Graaff
  Functie: programmamaker/trainer
  Waarom ik doe wat ik doe is omdat ik ooit zelf op het juiste moment een cursus deed waar ik zowel praktisch als verdiepend, tools kreeg, waardoor mijn leven vele malen moeitelozer werd. En dat gun ik meer mensen. NB: een aantal van die tools zit ook in de Leidinggeven aan (eigenwijze) Professionals... Wat ik doe is het aanbieden van een inhoudelijk spoor (theorie, inhoudelijk kader, wat maakt het werken met professionals bijzonder?) dat parallel loopt aan een persoonlijk spoor (leiderschap, persoonlijke effectiviteit, reactief vs pro-actief je rol pakken) en het werken met organisatie-cases opdat het geleerde direct bruikbaar is in je werkpraktijk. Hoe ik dat doe is door het hoofd (klopt ‘t) te verbinden aan het hart (deugt ‘t) en te bekijken hoe je zaken praktisch en behapbaar kunt maken (werkt ‘t).
 • Caroline van der Linden
  Functie: programmamaker/trainer
  Businesscoach, trainer, programmamaker, concepten ontwikkelaar, leermanager, lezer, reiziger, beeldhouwer, genieter. Ik woon in Amsterdam, werk al een aantal jaren bij de Baak, een van de meest inspirerende en innovatieve leer-werk en ontmoetingsplaatsen die ik ken. Ik geniet als ik kan en mag leren en anderen kan faciliteren bij zijn of haar leren. Leren tijdens programma’s, in 1 op 1 gesprekken op de Baak of in een museum, op een leerreis in binnen of buitenland. Kunst, architectuur, diversity en ontmoetingen inspireren me. Mijn passie ligt bij ondernemerschap en daarmee bij het creatieve en innovatieve vermogen van mens, groep en organisatie. Persoonlijk, innovatief, creatief, duurzaam en esthetisch ondernemen. Een mooi voorbeeld hiervan zijn het begeleiden van de exchange reizen, die de Baak samen met Share People organiseert: een onvergetelijke ervaring waar alle betrokken partners en deelnemers in een zeer korte tijd een intense werk-, leer- en levenservaring opdoen. Dat maakt me dan een gelukkig mens. Intens genieten én veel ondernemen, bewegen naast het bewust werken aan rust, reflectie, natuur en eenvoud.
 • Arienne van der Plas
  Functie: programmacoördinator
  telefoon: 071 - 369 02 72
  e-mail: a.vanderplas@debaak.nl

  Programmacoördinator bij de Baak. Ik ondersteun met veel plezier verschillende in-company projecten en de programma's Leiderschap, Reflectie en Ontwikkeling (LRO) en Invloed in Complexiteit (IIC).
 • Gwen Wester
  Functie: contactpersoon
  telefoon: 071 - 369 01 57
  e-mail: g.wester@debaak.nl

  Sinds 2000 ben ik werkzaam bij de Baak. Ik ben gestart bij de ondernemingsplanwedstrijd New Venture, www.newventure.nl Vervolgens werkte ik 5 jaar bij de afdeling Communicatie. Sinds 2008 werk ik met veel plezier als programma-coordinator voor o.a. de training Investeren in Meesterschap en een aantal In-Company trajecten.
  Omschrijving Profiel Duur Investering