Investeren in Meesterschap (IM)

 • David Jan van Stolk
  Functie: programmamaker/trainer
  Sinds 1976 ben ik werkzaam als trainer , coach en organisatieontwikkelaar. Veel werk met en voor professionals en adviseurs in grote organisaties. In 1990 bij de Baak gekomen en sindsdien meestal bij het ontwikkelen en uitvoeren van incompany projecten betrokken. De laatste jaren met veel plezier betrokken bij programma’s als Professional als Coach, Professioneel Adviseren en Investeren in je 2 de levenshelft. Wat mij aantrekt is de ontwikkeling waarbij mensen in de 2 de levenshelft steeds meer zelf het stuur in handen nemen van leven en werken. De verbinding tussen wie je bent en wat je doet is belangrijk in die fase. De wereld buiten je wordt er niet eenvoudiger op. Je bent zelf je belangrijkste instrument. Mijn hobbies zijn lezen , schrijven en koken en voor al die activiteiten geldt wat ook in mijn werk geldt, je moet goed kijken en proeven en met allerlei ingrediënten aan de slag. Je werkt met wat je aantreft en probeert daar samen iets moois van te maken, maar je weet van tevoren nooit precies wat de uitkomst zal zijn. Soms lijkt het op dansles voor adviseurs.
 • Sacha Kluvers
  Functie: sr. programmamaker/trainer/coach
  Sacha Kluvers is psycholoog en psychosynthese therapeut. Ruim 20 jaar werkt ze als coach en supervisor. Sacha is binnen de Baak betrokken bij zowel In-Company als open programma’s. Zij geeft trainingen op het gebied van veranderen, leiderschap en coaching. Zij ontwikkelt en geeft leergangen aan trainers. De visie van waaruit zij werkt is die van psychosynthese. In het kort gaat deze ervan uit dat de menselijke persoonlijkheid geworteld is in een diepere waarde of bron. Alleen vanuit de verbinding met deze bron kunnen we volledig uitdrukking geven aan ons ware zelf. Als programmamaker, coach en trainer fungeert zij als gids die de klant zijn weg leert vinden. Ieder mens is verantwoordelijk voor zijn eigen leven en ook voor zijn eigen leerproces. Haar methode van werken is ervaringsgericht leren, praktisch, confronterend, accepterend en met humor. s.kluvers@debaak.nl / www.sachakluvers.blogspot.com
 • Jaap Ozinga
  Functie: programmamaker/trainer
  Parttime verbonden aan de Baak als programmamaker voor onder andere De Nieuwe Manager en Baak Senior Executive Program. Speciale aandacht voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Werkzaam op het gebied van individuele, groeps - en organisatiecoaching. Beleidsmatig actief op het gebied van gezondheidsmanagement in organisaties. Bestuurslid van de Stichting Coach die zich bezig houdt met kwaliteit -en rendementverhoging van coaching. Cedeo-gecertificeerd coach. Registerlid van International Stress Management Association. Lid van de Orde van Organisatie Adviseurs. Betrokken bij "Tegenkracht", Stichting Kanker en Sport.
 • Renee Merx
  Functie: Program Manager
  Als program manager ben ik verantwoordelijk voor programma's met de thema's duurzame inzetbaarheid, senioriteit en coaching.
  Telefoon: 06-388 247 49
  E-mail: r.merx-hout@debaak.nl
 • Gonnie Peters
  Functie: contactpersoon / programmacoördinator
  telefoon: 0343 - 55 61 19
  e-mail: g.peters@debaak.nl

  Omschrijving Profiel Duur Investering