Ik en de Anderen ®

Het gemiddelde waarderingcijfer voor Ik en de Anderen® is een 8,3.
Dit gemiddelde komt voort uit evaluaties van 1023 deelnemers die in 2013, 2012, 2011 en 2010 hebben deelgenomen.

Een cursus die iedereen zou moeten, kunnen en willen volgen.
Ronald van Schie, Accountmanager Rabobank Haarlem en Omstreken

Hopelijk houden jullie deze cursus nog lang vol. Want jullie maken zoveel mensen blij met inzichten in henzelf.
Remko Zillig, Risk Manager bij BNG

Goede waardevolle, uitgebalanceerde training.
Kathleen Mahieu, Human Resources, NIBC Bank N.V.

Dit had ik veel eerder moeten doen! Wat een verrijking!
Fabiënne Koolen-Bakenhoff, Specialist Verzekering bij Rabobank Hoorn-Midden Westfriesland

Ik en de anderen is een fantastisch concept en heeft mij iets heel bijzonders gebracht. Ik heb zelfs een beetje het gevoel de kans te krijgen opnieuw te beginnen met de handvatten die vanuit de opleiding zijn aangereikt.
Mark Kwant

In een prettige ambiance, die weldadig afsteekt tegen de jachtigheid van het dagelijkse leven, voelde ik mij sterk uitgenodigd te kijken naar mezelf en de anderen. Dit op een strikt waarnemende manier, niet oordelend, dus ook voor niemand bedreigend. De opleiding heeft mij het inzicht opgeleverd dat ik min of meer verborgen persoonlijke kwaliteiten kan aanspreken in de dagelijkse omgang, privé en op het werk. Alleen al dit inzicht brengt mij meer innerlijk rust, balans. Ik zie vooruitgang in de samenwerking met anderen, door het beter om kunnen gaan met bepaalde temperamenten.
Guido van Daalen

Het meest opvallende en het meest waardevolle aan de training was het ontstaan van een erg waardevolle leervraag. Dit door het openstellen en ervaren van een ontdekkingsreis naar je eigen IK. Door feedback van een prachtige groep mede cursisten en twee perfect aanvullende trainers is de training en bijzonder krachtig anker geworden. Accommodatie, inhoud en structuur van de training is als erg professioneel en een absolute aanrader voor iedereen die meer uit zichzelf wilt halen.
Berry Ramaekers
 
Het groepsproces, gestimuleerd door de docenten, heeft ervoor gezorgd dat zowel mijn kwaliteiten als mijn ontwikkelpunten mij als een spiegel werden voorgehouden. Deze training heeft me weer op scherp gezet.
Valery Sinot

Het is een ontdekkingsreis door jezelf zodat je bewust wordt van je eigen Ik en daardoor herkent waarom Anderen zo reageren. Een perfecte opleiding die me zelfvertrouwen heeft gegeven.
Eric Steinvoort

Ik ben goed op weg geholpen in het verbeteren van mijn werkrelaties, waarbij ik eigen kracht kan inzetten.
Brenda Smit

Zinvolle opleiding die samenhangt met het tijdstip in je leven. Het meest waardevolle was het op een gestructureerde manier aanbieden en overwegen van zaken die je op de een of ander manier toch moet doordenken maar niet precies weet hoe ze aan elkaar gekoppeld zijn. Mijn dank daarvoor, en ik ben vanaf nu een promotor van deze opleidingsmodule.
Bert Haerkens

De opleiding heeft mij inzicht geboden in mijn persoonlijkheid, drijfveren en valkuilen en inzicht in hoe ik overkom bij anderen. Concrete handvatten om gedrag bij te stellen.
Reinoud Talsma

Een opleiding die mij een goede bijdrage heeft gegeven in het bepalen van mijn persoonlijke effectiviteitsverbetering.
Eddy Marques

Het programma Ik en de Anderen heeft mij geleerd anders naar mezelf te kijken. Krachten en kwaliteiten die ik meende te ontberen waren wel degelijk aanwezig en kunnen, nu ik me daarvan bewust ben, ingezet worden in mijn contacten met mijn omgeving, zowel zakelijk als privé.
Serge Muller Kobold

Ik ben blanco de opleiding ingegaan, ik wist niet zo goed wat te verwachten. Na de eerste module intens met elkaar nadenken ging ik moe, maar enthousiast naar huis. De tweede module was minder intens (voor mij) maar hier kwamen de tips hoe om te gaan met anderen (communicatie e.d.). Erg nuttig en ik ga de tips zeker uitproberen. Het resultaat van de eerste module, jezelf beter leren kennen en laten zien hier ga ik ook absoluut mee verder.
Diane van Essen

  Omschrijving Profiel Duur Investering