Ik en de Anderen ®

Deelnemers van Ik en de Anderen® zijn enthousiast over het programma. Zij waarderen het programma met een gemiddelde van een 8,5 .
Dit gemiddelde komt voort uit evaluaties ingevuld door 1575 deelnemers in de periode 2010- heden (juni 2015).

Het programma ‘Ik en de Anderen’ heeft mij geleerd anders naar mezelf te kijken. Krachten en kwaliteiten die ik meende te ontberen waren wel degelijk aanwezig en kunnen, nu ik me daarvan bewust ben, ingezet worden in mijn contacten met mijn omgeving, zowel zakelijk als privé.
Serge Muller Kobold, Stafmedewerker Zorg Bij ASR
 
Goede waardevolle, uitgebalanceerde training.
Kathleen Mahieu, Human Resources, NIBC Bank N.V.
 
Ik ben goed op weg geholpen in het verbeteren van mijn werkrelaties, waarbij ik eigen kracht kan inzetten.
Brenda Smit, Adviseur Informatiebeleid, Gemeente Zaanstad
 
In een prettige ambiance, die weldadig afsteekt tegen de jachtigheid van het dagelijkse leven, voelde ik mij sterk uitgenodigd te kijken naar mezelf en de anderen. Dit op een strikt waarnemende manier, niet oordelend, dus ook voor niemand bedreigend. De opleiding heeft mij het inzicht opgeleverd dat ik min of meer verborgen persoonlijke kwaliteiten kan aanspreken in de dagelijkse omgang, privé en op het werk. Alleen al dit inzicht brengt mij meer innerlijk rust, balans. Ik zie vooruitgang in de samenwerking met anderen, door het beter om kunnen gaan met bepaalde temperamenten.
Guido van Daalen, Businessanalist, Rabobank Nederland
 
Ik en de anderen is als een liefdevolle omarming; vanuit die vertrouwelijkheid ga je samen met de andere deelnemers aan de slag met vragen waar je mee rondloopt. Judith van Reep, Communicatieadviseur, Podium
 
Het meest opvallende en het meest waardevolle aan de training was het ontstaan van een erg waardevolle leervraag. Dit door het openstellen en ervaren van een ontdekkingsreis naar je eigen IK. Door feedback van een prachtige groep medecursisten en twee perfect aanvullende trainers is de training een bijzonder krachtig anker voor mij geworden. Accommodatie, inhoud en structuur van de training is erg professioneel en een absolute aanrader voor iedereen die meer uit zichzelf wil halen.
Berry Ramaekers, Senior Werkvoorbereider, Ballast Nedam Infra B.V.
 
Een intensief programma dat een veilig laboratorium biedt voor het formuleren van de eigen positie, kwaliteiten en tekortkomingen en dat de mogelijkheid biedt daar gezamenlijk mee te experimenteren op basis van de geboden handvatten.
Geerhard van der Laan, Delta Lloyd / OHRA Bank
 
Een cursus die iedereen zou moeten, kunnen en willen volgen.
Ronald van Schie, Accountmanager, Rabobank Haarlem en Omstreken
 
Dit had ik veel eerder moeten doen! Wat een verrijking!
Fabiënne Koolen-Bakenhoff, Specialist Verzekering bij Rabobank Hoorn-Midden Westfriesland
 
Ik wilde deelnemen omdat ik iets wilde worden, maar ontdekte dat ik iemand ben.
Jaap van Weeghel, Tax Counsel, Propertize BV
 
Het groepsproces, gestimuleerd door de docenten, heeft ervoor gezorgd dat zowel mijn kwaliteiten als mijn ontwikkelpunten mij als een spiegel werden voorgehouden. Deze training heeft me weer op scherp gezet.
Valery Sinot, Relationship Manager, ING Investment Management

  Omschrijving Profiel Duur Investering