Ik en de Anderen ®

 • Gonnie Peters
  Functie: contactpersoon / programmacoördinator
  telefoon: 0343 - 55 61 19
  e-mail: g.peters@debaak.nl

 • Michelle van de Veen
  Functie: contactpersoon / programmacoördinator
  telefoon: 071 - 369 04 80
  e-mail: m.vandeveen@debaak.nl

  Sinds januari 2004 ben ik werkzaam bij de Baak. De eerste 2 jaar heb ik bij Baak Hospitality gewerkt op onze locatie de Baak Seaside te Noordwijk. Daarna heb ik de overstap gemaakt naar programma-organisatie. Als programmacoördinator begeleid ik -met veel plezier- het logistieke proces van diverse trainingen, waaronder Ik en de Anderen en Professional als Coach.
 • Elke Visser
  Functie: Programmamaker en trainer
  telefoon: 06 - 41 66 31 06
  e-mail: e.visser@debaak.nl

  Anders kijken naar dezelfde dingen, het prikkelen van gedachte(n), samenwerken in samen werken, het creëren van magie, alles in het kader van mensen verder helpen in hun professionele en persoonlijke ontwikkeling. In het programma De Informele Leider ben ik betrokken als programmamaker/trainer en het grootste gedeelte van mijn tijd besteed ik aan productmanagement van Ik en de Anderen® - Masterclass Inner Compass - Persoonlijke Kracht en Perfectionist en in je Kracht.
 • Guus Brackel
  Functie: trainer
  Guus is directeur/eigenaar van adviesbureau Bout & Partners. Zijn passie is: mensen in organisaties een (leer)context bieden waarin zij het beste uit zichzelf en anderen halen. Bureau Bout en Partners werkt al jaren samen met De Baak, in het bijzonder in de joint venture 'Ik en de Anderen®'. Kwaliteiten van Guus: Nieuwsgierig onderzoekend; onbevangen confronterend; rustig beschouwend en spelend met betekenis. Zijn filosofie: duurzaam succesvol functioneren staat of valt met ons vermogen de intrinsiek aanwezige kwaliteiten van onszelf te herkennen, te waarderen en te bevrijden van gedoe uit onze identificaties met het verleden.
 • Elisabeth Bogaard
  Functie: trainer
  Elisabeth is een idealistische en gedreven gesprekspartner en trainer. De onderstroom van een verhaal ontgaat haar niet en intrigeert haar. Werken met Elisabeth is eigenlijk altijd verrassend. Door haar gezonde relativeringsvermogen sta je zomaar ineens buiten je eigen verhaal en ziet alles er anders uit.

  Ze studeerde geschiedenis en psychologie aan de UvA en specialiseerde zich daarnaast in oosterse filosofie, mindfulness en hatha yoga. In haar werk als coach en trainer brengt ze beide benaderingswijzen bij elkaar. Naast haar werk als trainer bij de Baak en Bout&Partners is zij als (gast)docent en supervisor verbonden aan de UvH en de Praktijkopleiding ZKM. Samen met Selma Roenhorst richtte zij Bogaard & Roenhorst op. Vanuit B&R werkt zij aan ontwikkelvraagstukken van mens en organisatie rondom de integratie van de persoonlijke en professionele ontwikkeling.
 • Roy Vranken
  Functie: trainer
  Na een tijdlang gewerkt te hebben als organisatie-adviseur ben ik mij steeds meer gaan specialiseren in persoonlijk leiderschap en teamontwikkeling. Het geeft me voldoening en plezier om te helpen het beste in mensen wakker te maken. Zowel vanuit de Baak, Zin in Werk als Stroom&Co mag ik nu programma's begeleiden die zich kenmerken door diepgang in persoonlijke ontwikkeling. Mensen, teams en organisaties helpen om te werken vanuit hun essentie is de rode draad in wat ik doe.

  Naast de permanente scholing van het leven heb ik mij laten voeden en inspireren door diverse opleidingen waaronder Essentiecoaching en heb ik de kracht van meditatie ontdekt via de FHL (Foundation for Higher Learning).
 • Margareth Harens
  Functie: programmamaker/trainer
  Moeder en oma Opleiding tot kunstzinnig therapeut Managementtrainer Individueel therapeute Beeldend kunstenaar vitaal; creatief; nieuwsgierig; pedagoog; waarnemer; initiatiefrijk; enthousiasmerend; eigenzinnig; gevoel voor humor; liefdevol Ik wil stimulerend zijn voor mensen die de gebaande wegen durven te verlaten. Ook wil ik ondersteunend zijn als moeilijkheden zich ophopen of conflicten dreigen te ontstaan. Meekijken en zoeken naar mogelijkheden om knopen te ontwarren. Negatieve energie transformeren naar positieve kracht, hoe moeilijk ook! Op het moment dat de mens vrij kan putten uit zijn of haar bron van creativiteit vormt dat een directe bijdrage aan de samenleving. MOTTO: Liever samen bruggen bouwen dan verzuipen.
 • Johan Cornelissen
  Functie: programmamaker/trainer
  Johan Cornelissen, beeldend kunstenaar, met internationale publicaties, exposities en projecten met werk o.a. Stedelijk Museum A”dam, auteur van “De aarde is onder mijn voeten”, atlas van een creatief proces, Tai Chi leraar sinds 1991, ’94-’08 docent op “Cochenille”, school voor het creatief proces te Zutphen. Psychosynthese coach. Johan Cornelissen is als trainer/programmamaker betrokken bij Ik en de Anderen®. Met zijn fingerspitse gefuhl voor creatieve spanning en inzicht in creatieve processen levert hij een waardevolle bijdrage aan het leerproces van de deelnemers. Hij noemt zichzelf ook wel ‘Alles-opnieuw-uitvinder’, daarnaast vader, echtgenoot en vriend, creatief, reiziger, doorzetter, inlevend, gefocust, innerlijke rust, liefdevol, groene handen, duizendpoot. Johan wil mensen begeleiden in hun zoektocht naar zichzelf en hun creativiteit.
 • Sabrina Oudega
  Functie: programmamaker/trainer
  Ik ben gepassioneerd over het leven en de oneindige mogelijkheden van ieder mens. Mijn grote drijfveer is het vrijmaken van potentieel in mens en organisatie. Als programmamaker/trainer bij de Baak ben ik betrokken bij programma’s op het gebied van persoonlijk leiderschap en persoonlijke ontwikkeling. Ik houd me o.a. bezig met de programma’s Ik en de Anderen en Balans in Werk. In-company richt ik mij met name op trajecten die draaien om persoonlijk leiderschap of Management Development. Mijn eigen pad liep van buiten naar binnen: via hogere hotelschool, reclamebranche richting counseling en trainingen. Andere culturen, kunst en de natuur zijn belangrijke inspiratiebronnen voor mij.
 • Marko Rinck
  Functie: Trainer en organisatieadviseur
  Na zijn studie rechten aan de Universiteit Utrecht was Marko Rinck (1963) actief als trainer persoonlijke ontwikkeling en communicatie in het bedrijfsleven. Vervolgens was hij vijftien jaar eigenaar van een onderneming in werving & selectie en training. “Doordat ik een bedrijf heb geleid en teams heb aangestuurd, weet ik uit eigen ervaring waar mensen in hun werk mee te maken kunnen krijgen.” Hij heeft grote belangstelling voor persoonlijke ontwikkeling en psychologie en volgt al vijfentwintig jaar opleidingen en cursussen op dit gebied. Hij verzorgt organisatieadvies, coaching en trainingen, waaronder Ik en de Anderen® voor Bout & Partners bij De Baak. “Centraal in mijn werk staat het onderzoek naar de essentiële kwaliteiten van mensen en organisaties. Ik draag geen pasklare antwoorden aan, maar stel de juiste vragen om deelnemers te helpen hun eigen ontdekkingstocht te volgen. De antwoorden komen zoveel mogelijk uit de deelnemers zelf en vormen vaak weer de basis voor nieuwe vragen. Kernwoorden voor mij zijn openheid, nieuwsgierigheid, helderheid, invoelingsvermogen en toch met beide voeten op de grond staan.”
 • Bettina Sari
  Functie: Psycholoog en Trainer
  Na mijn studie psychologie ben ik als zelfstandig ondernemer aan de slag gegaan. Als trainer, coach en therapeut was ik werkzaam in verschillende settings en organisaties. Mijn specialisatie als psycholoog is het werken met mensen met kanker en hun naasten, tot september 2013 was ik tevens directeur van een inloophuis voor mensen met kanker. Sinds 2012 ben ik, met veel plezier, de vaste ' huiscoach' van Cliniclowns Nederland. Op al deze zeer verschillende plekken blijkt steeds weer dat mijn passie is om mensen te begeleiden in het verbinden van hoofd, hart en buik. Een mens te worden uit een stuk. Te worden wie je bent.
  Omschrijving Profiel Duur Investering