HR, de Strategische Business Partner

Wil jij als HR professional jouw toevoegde waarde voor de organisatie vergroten? Wil jij een grotere bijdrage leveren aan de doelen van de organisatie vanuit jouw HR rol? Wil jij zowel persoonlijk als inhoudelijk een sterke groei meemaken? Dan is de opleiding "HR, de Strategische Business Partner" iets voor jou!

In deze opleiding leer jij strategische vraagstukken van jouw organisatie te doorgronden en leer jij hoe je ervoor zorgt dat de gekozen HR-strategie in de praktijk gaat werken. We kiezen voor een integrale aanpak om jouw strategische rol inhoud en vorm te geven. Om dit te bereiken maak je kennis met basisprincipes van strategie. Jij krijgt theoretische modellen en de nieuwste trends binnen HR. Terwijl we ook ingaan op jouw eigen kwaliteiten, drijfveren en communicatie- en beïnvloedingsvermogen. Zodat jij kan excelleren vanuit jouw HR positie.

De opleiding "HR, de Strategische Business Partner" stond voorheen bekend als "HR Professional als Strategisch Partner" en bouwt daarmee voort op reeds 30 jaar ervaring rondom het strategische HR vraagstuk.


 

Resultaten

Na deze intensieve opleiding ben je in staat om binnen jouw organisatie jouw carrière voort te zetten op strategisch niveau.
- Jij wordt een voortrekker bij strategische (HR) vraagstukken in jouw organisatie.
- Jij weet waar HR zich zou moeten bevinden in jouw organisatie, gezien de actualiteit en zet dit op de agenda.
- Jij zet jouw visie op het gebied van (strategisch) HR neer en initieert dit bij de juiste personen in de organisatie.
- Jij weet wat er speelt in de markt en welke mogelijkheden jouw organisatie heeft.
- Jij hebt een goed beeld van jouw belemmeringen gekregen om je visie er doorheen te krijgen en ook praktische handvatten gekregen om anders met jouw belemmeringen om te gaan.
Door dit alles neemt jouw invloed binnen je eigen organisatie toe.

HR Plan
Elke HR Professional heeft de uitdaging om vanuit zijn of haar discipline een passende HR-strategie te maken voor het komende jaar, die aansluit op de business en de organisatie strategie. Maar hoe kom je tot deze strategie?
De Baak helpt jou, om vanuit de "HR Business Partner" rol, de business strategie te analyseren en een passend HR-plan te maken voor het komende jaar. In het programma word jij gecoacht en bijgestaan. Ook krijg je inhoudelijk en persoonlijk de juiste bagage op het gebied van management, strategie en vaardigheden om dit plan te realiseren.

Wil je meer informatie over deze of andere opleidingen van de Baak Business Academy of het programma wellicht op maat laten maken voor jouw organisatie? Neem dan contact op met een van onze adviseurs tel. 0343 556369 of mail ons je vraag advies@debaak.nl.

 • Onderwerp

  Personeelsmanagement
  Adviseren
  Beinvloeden
  Human
  Kennismanagement
  Overtuigen
  Strategie Visie

 • Doelgroep
  Gevorderden HR professionals
 • Duur
  4 x 2 dagen (4 x 5 dagdelen)
 • Locatie
  Noordwijk - Driebergen
 • Min. deelnemers
  8
 • Max. deelnemers
  12
 • Prijs (excl. 21% BTW)
  € 5.450,00
 • Prijs BTW-vrij
  € 5.995,00
 • Toelichting

  De cursusprijs is excusief 21% BTW en arrangementskosten.

  Indicatie arrangementskosten 2013 inclusief logies € 971,--; indicatie arrangementskosten 2013 exclusief logies € 499,- (prijzen zijn per persoon en voor het gehele programma; na iedere module zal een arrangementsfactuur verzonden worden).

  Omschrijving Profiel Duur Investering