High Performance Leadership (HPL)

 • Azwin Ressang
  Functie: programmamaker/trainer
  Persoonlijke-, team- en organisatieontwikkeling gekoppeld aan duurzame resultaten is in een nutshell waarvoor Azwin zijn bed uitkomt. High Performance is daarbij een extra inspirerend aspect, omdat onder druk het individu, het team of de organisatie laten zien waar ze toe in staat zijn.Zijn bijdrage is in die omgeving heel specifiek: regie op veiligheid en verbinding. Met meer dan 15 jaar ervaring in emotionele en sociale intelligentie coaching en training ontwikkelt hij met name 'onderstroom', de menselijke kant van organisaties. Vandaar uit helpt hij de implementatie van nieuw beleid en strategie.

  Azwin werkt sinds 1996 als coach en trainer in zowel for-profit, non-profit als overheidsorganisaties o.a. Philips, ING, ABNAMRO, KPN, MN, Cordaid, Korps Nationale Politie, Immigratie & Naturalisatie Dienst, Provincie Utrecht.Na zijn studie Bedrijfskunde (Nijenrode, 1979) heeft hij in verschillende sales-, marketing- en management functies gewerkt bij internationale ICT en Direct Marketing bedrijven. Hij is auteur, samen met Frank Schaper, van ‘Het Enneagram en het team in jezelf’ (Scriptum 2003). Momenteel is Azwin, naast trainer bij de Baak, partner bij de RedZebra Group en fellow van Oxford Leadership Academy.
 • Annemiek Moeskops
  Functie: Trainer
  Drs. Annemiek Moeskops is sinds 1998 verbonden aan de Baak. Haar expertise is Emotioneel Intelligent Leiderschap, Persoonlijke Leiderschap en High Performance Coaching. Ze richt zich op voortdurende ontwikkeling en innovatie van leiderschapprogramma’s. Haar jarenlange ervaring als topsporter, het begeleiden van topsporters naar de Olympische Spelen en haar opgebouwde expertise als leiderschapstrainer maken haar een ervaren senior trainer en coach. Diepgang, verbinding vanuit contact, echtheid en een positieve insteek kenmerken haar aanpak. Werkend vanuit essentie naar concrete resultaten, weet zij het juiste punt te raken. De meeste voldoening geeft het haar als de beloofde resultaten en leerdoelstellingen worden gehaald en ook het proces op een prettige en soepele manier verloopt. Zij heeft Economie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam, en is afgestudeerd op het thema ’Leiderschap in Ontwikkeling’. Vanuit haar eigen organisatie AMNESS werkt ze samen met andere professionals, trainers, teams en organisaties om tot High Performance te komen.
 • Paul van Schaik
  Functie: Trainer
  Paul van Schaik begeleidt en daagt al 20 jaar directie- en managementteams uit en ondersteunt hen bij het leerproces om prestatiedoorbraken te realiseren, door een combinatie van bevlogenheid ontwikkelen en proactief sturen op resultaat. Hij heeft de meeste ervaring internationaal opgedaan op het gebied van Customer Experience Management en Operational Excellence. Hij heeft onder andere gewerkt voor Nokia, AT&T, KPN, Versatel, NTL, ABN AMRO, ING, Alliander, Nuon. Paul van Schaik werkte voorheen als executive partner bij Accenture en als Principal consultant bij Celerant en Gemini Consulting. Sinds kort is hij Programma Directeur Lean en Change bij SNS Reaal. Paul heeft een Master in Science aan Nijenrode University. Paul is opgeleid als individuele coach (Co-active coaching) en als teamcoach Organisation & Relationship Coaching (ORSC) en Team Diagnostic Assesment. Paul heeft zijn hele leven kleine en grote persoonlijke en zakelijke transformatie doorgemaakt. Zijn grootste transformatie was de deelname in 2009 bij het Hoffman Process.
 • Samira Abbadi
  Functie: Programmamaker/trainer
  Na mijn studie bestuurskunde aan de EUR en Arabische Taal en Cultuur aan de UvA, heb ik enkele jaren als hr-professional gewerkt bij Shell. Hier ontdekte mijn passie voor leren en ontwikkelen. Sinds 2011 werk ik met veel plezier bij De Baak; een (ontmoetings)plek waar alles in het teken van leren en ontwikkelen staat. In de rol van programmamaker zorg ik dat jij bij De Baak stil kunt staan bij jouw leervraag en tegelijkertijd verder komt in jouw persoonlijke ontwikkeling. Het geeft mij veel voldoening om samen met mijn collega's daar de juiste voorwaarden voor te scheppen. Naast Coachend Leiderschap, heb ik ook de programma's High Performace Leadership, Leidinggeven aan Eigenwijze Professionals en Leidinggeven met Visie en Impact onder mijn hoede.
 • Monique Koen
  Functie: contactpersoon
  telefoon: 071 - 369 06 26
  e-mail: m.koen@debaak.nl

  Werkzaam bij de Baak sinds 2006 als programma-assistent van o.a.: - Talent Ontwikkelings Programma (TOP) - Diverse projecten
 • Nathalie Minck
  Functie: Programmacoördinator
  telefoon: 071 - 369 03 39
  e-mail: n.minck@debaak.nl

  . Ik werk al ruim 9 jaar met veel plezier bij de Baak als programmacoördinator. Ik ben in mijn functie verantwoordelijk voor alle praktische zaken en het logistieke proces rondom onze opleidingen.
  Omschrijving Profiel Duur Investering