High Performance Leadership (HPL)

In een tijd waarin organisaties met minder mensen, meer moeten doen, vragen we veel van elkaar. Maar, harder werken is niet altijd de juiste reactie. En harder leidinggeven ook niet. Hoe kun je dan wel het beste uit jezelf en anderen halen?

Essentie
Met de training High Performance Leadership helpen we je de leider te worden die zijn/haar team ziet, begrijpt, waardeert en hen daarmee weet te inspireren tot ultieme teamprestaties. Het fundament van deze training ligt bij het ontwikkelen van jouw eigen emotionele intelligentie. Vervolgens leer je hoe je dit kunt aanwenden om een positieve, veilige, resultaatgerichte sfeer in de werkomgeving te creëren. Dit is essentieel om bevlogenheid te bereiken, de staat die nodig is om samen tot high performance te komen.

Topprestaties vragen namelijk dat mensen zich top voelen. Een topgevoel op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau vraagt aandacht en focus. Werken vanuit jouw waarden aan zinvolle, uitdagende doelen is daarbij cruciaal. Het kenmerkende van deze training is dat we niet alleen bezig zijn met jouw persoonlijke ontwikkeling, maar ook een doorbraak realiseren in de praktijk van jouw afdeling en organisatie. De casuïstiek die jij inbrengt is bepalend voor een groot deel van jouw programma. Door het betrekken van de praktijk als leeromgeving, dragen we bij aan zichtbare resultaten op korte en lange termijn, bij jou en jouw team.

Resultaten

 • Emoties herkennen en begrijpen van waaruit ze ontstaan
 • Zorgvuldig omgaan met emoties (emotiemanagement)
 • Stress reduceren en/of 'flow state' bereiken voor het leveren van topprestaties
 • Ontwikkelen van High Performance Competences*
 • Ontwikkelen van jouw managementstijl naar een boven- en onderstroomaanpak, die korte en lange termijn resultaten bevordert
 • Een positieve, veilige, resultaatgerichte sfeer in jouw team (jij ziet, begrijpt en waardeert hen meer en weet hen te inspireren tot ultieme teamprestaties)

Kosteloos adviesgesprek
Wil je weten of dit programma aansluit bij je leervragen, wil je daarover in gesprek met één van onze opleidingsadviseurs, bel dan 0343 55 6369 of stuur een e-mail naar advies@debaak.nl.

Een voorproefje
Op dinsdag 8 september 2015 organiseert de Baak een proeverij waar je onder andere kunt 'proeven' van High Performance Leadership. Klik op de Baak Proeverij voor meer informatie en om je aan te melden.

&Co: coaching bij je opleiding
&Co zorgt ervoor dat jouw leerproces ook na de training doorgaat en verdiept - op je werkplek. Door &Co breng je jezelf en jouw organisatie verder!
Lees meer...

Wil je met drie of meer collega’s deze opleiding volgen?
Dan is een incompany variant van de training interessant voor jullie. Vanzelfsprekend kunnen we de training ook op maat maken en aanpassen aan de specifieke behoeften en wensen van jouw organisatie. Vraag onze opleidingsadviseurs naar de mogelijkheden via de chat op deze pagina, via telefoonnummer 0343-556369 of een mailtje naar advies@debaak.nl.

 • Onderwerp

  Zelfinzicht, emotiemanagement, stressmanagement, empathie, high performance

 • Doelgroep
  Managers, directeuren, projectleiders, programmamanagers
 • Duur
  2 modulen, 11 dagdelen en coachingsgesprek
 • Locatie
  Er zijn op dit moment geen locaties bekend.
 • Min. deelnemers
  7
 • Max. deelnemers
  14
 • Prijs (excl. 21% BTW)
  € 3.795,00
 • Prijs BTW-vrij
  € 4.174,50
 • Toelichting

  De prijs is exclusief 21% BTW en arrangementskosten.
  Indicatie arrangementskosten inclusief logies € 660,00 / exclusief logies € 310,00 incl. BTW. Alle prijzen zijn per persoon en onder voorbehoud van wijzigingen. De cursusgelden worden voor aanvang van de training gefactureerd en voldaan.

  Omschrijving Profiel Duur Investering