Het Nieuwe Werken - Leidinggeven aan Intern Ondernemerschap

 • Koen de Boer
  Functie: Programmamaker
  Koen de Boer heeft een achtergrond in organisatiepsychologie en -sociologie. Mensen vormen wat hem betreft de optelsom van een organisatie. Een verandering of verbetering begint bij de mens in zijn context. De mensgerichte aanpak van de Baak spreekt hem daarom aan. Binnen de programma's houdt hij zich bezig met de optimalisatie van het leerrendement voor de deelnemers. Het excelleren van de mens binnen zijn organisatie en vakgebied heeft daarbij zijn grootste focus.
 • Latifa Kaaouass
  Functie: Programmacoördinator
  Sinds 2008 ben ik werkzaam bij de Baak als programmacoördinator van diverse open en incompany programma's en events. Samen met de programmamaker, trainers en uiteraard de deelnemers maken we elk programma tot een succes!!! telefoon: 0343 - 55 62 64
  e-mail: l.kaaouass@debaak.nl

 • Tanja Vermeer
  Functie: Trainer
  Ik begeleid teams en individuen op het gebied van het Nieuwe Werken. Daarnaast adviseer ik, vanuit mijn bedrijfspyschologische achtergrond over leiderschap en samenwerking. Privé ben ik betrokken bij verschillende projecten rondom duurzaamheid. Ik houd van experimenteren, zeilen, roeien en fietsen. Op dit moment werk ik ook aan mijn Master's of Science for Sustainability and Responsibility in Engeland.
 • Jouke Kruijer
  Functie: Trainer
  Een primaire behoefte van mensen is om gezien en gehoord te worden. Door steeds vaker op afstand samen te werken, merk ik aan den lijve hoe lastig het is om een gevoel van nabijheid te behouden. Vrijheid om te bewegen waar en wanneer je wilt en aan de andere kant de discipline op brengen om binnen het speelveld van een structuur samen te werken; de balans daartussen vinden, dat is de uitdaging. Afgestudeerd in Engelse Taal- en Letterkunde aan RU Groningen en als Management Consultant aan Economische Faculteit van De Erasmus Universiteit. Binnen KruijerVermeer actief als organisatieadviseur in lokale en globale ondernemingen met als specialisme Distance Leadership. In Europees verband betrokken bij een partnerschapsproject in het kader van het Levenlang Leren Programma, Leonardo da Vinci met als onderwerp Distance Collaboration. Als beeldend kunstenaar gevestigd in Amsterdam. Exposities in in binnen en buitenland.
  Omschrijving Profiel Duur Investering