Get Real - Empower your Ambitions

 • Karen de Kok
  Functie: contactpersoon
  telefoon: 0343 - 55 62 68
  e-mail: k.dekok@debaak.nl

  Sinds 2000 ben ik werkzaam bij de Baak. Ik werk op de afdeling programma organisatie en ik coordineer en organiseer incompany programma's en open programma zoals De Informele Leider en Paradoxaal Adviseren.
 • Jacqueline Groen
  Functie: Programmacoördinator
  telefoon: 071 - 369 03 31
  e-mail: j.groen@debaak.nl

  Sinds 1998 ben ik werkzaam bij de Baak. Ik werk op de afdeling programma-organisatie en ik coördineer met veel plezier het logistieke proces van diverse Incompany- en Kernprogramma's zoals De Informele Leider, Projectteam Leiderschap, Get Real en Leidinggeven aan energie en vitaliteit. Het is een veelzijdige functie met veel uitdagingen.
 • Elise Lorraine
  Functie: trainer
  Heeft gestudeerd aan de Royal Academy of Music in Londen en York University, waar ze een Master of Arts behaalde in avant garde vocale muziek. Als zangeres werkte zij in een multidisciplinaire arena, in de zin van overschrijden van grenzen, van variërende muzikale stijlen, van werken met dansers, acteurs, video etc. Altijd heeft zij gezocht naar andere taal, manieren om anderen te begrijpen. Deze fascinatie maakte het mogelijk voor Elise om de stap te maken naar een nieuwe professionele wereld: het bedrijfsleven. Elise wordt geabsorbeerd door het definiëren en het handhaven van de essentie van wat werkt, vloeit, draagt, prikkelt, inspireert, betekenis geeft om te stoppen en na te denken, in één woord: kracht. Deze kracht krijgen betekent engagement met jezelf creëren, met anderen en met je ‘publiek’ (klanten, de wereld). Een risico nemen: zingen voor 3.000 mensen of je gekste ideeën presenteren aan de raad van bestuur.
 • Bianca Stokman
  Functie: programmamaker/trainer
  Bianca Stokman (1972) studeert af in psychologie en personeelwetenschappen. Ze is werkzaam als personeelsadviseur wanneer ze zeven jaar later besluit ook haar andere passie te volgen. Ze gaat parttime werken en doet toelatingsexamen voor het conservatorium. Vier jaar later rondt ze de opleiding zang Lichte Muziek aan de HKU te Utrecht af. Ze werkt dan inmiddels bij de Baak, instituut voor leiderschaps- en ondernemerschapsontwikkeling. In haar trainingen en in workshops maakt ze regelmatig gebruik van stem en muziek.
  In 2009 begint haar fascinatie voor de toenemende neurologische kennis. Wat weten we van ons brein en wat betekent dat voor leren en werken? Haar groeiende interesse in het onderwerp en in de toepassing ervan leidt in 2011 tot de start van haar bedrijf Messing & Groef, wat zich richt op de verbinding van mensen en van hersencellen door training en coaching.
 • Adine van der Linden
  Functie: programmamaker/trainer
  Ik ben programmamaker bij de Baak sinds 2005. Als juriste ben ik korte tijd werkzaam geweest in de advocatuur, maar kwam snel tot de conclusie dat ik een andere ambitie had om mensen te helpen en ging op zoek naar een betere vormgeving daarvoor.
  Als programmamaker word ik geraakt door de ontwikkeling van mensen; de wikkel eraf en de kern ontdekken! Ik ben verbonden aan het programma Persoonlijke Effectiviteit in het sturen van Verandering en drie van de Human Resources Essentials. Daarnaast begeleid ik ic-trajecten op gebied van talent ontwikkeling en persoonlijke effectiviteit. Buiten de Baak liggen mijn passies op het gebied van muziek, dans, theater, diepzeeduiken, tennis en veel reizen.
 • Iro Evangelou
  Functie: Trainer
  Iro Evangelou is organisatiepsycholoog & interventiedeskundige en werkt als trainer, coach en ontwikkelaar van nieuwe leerconcepten. Ze startte haar loopbaan bij De Baak, waar ze ervaring opdeed met Management Development en Talent Development in de zakelijke dienstverlening en een aantal nieuwe programma's voor Young Professionals op de markt zette. Ze werkt inmiddels ruim 3 jaar als zelfstandig coach en trainer. Haar voornaamste kracht is het ontwerpen en begeleiden van (nieuwe) leerconcepten om groepen en individuen in beweging te krijgen. Haar drijfveer is faciliteren: mensen (opnieuw) in hun kracht zetten, zodat ze zelf de volgende stap in hun ontwikkeling kunnen zetten.
 • Ralph Blom
  Functie: Programmamaker
  Ralph is een dynamische verbinder. In samenwerking is hij open en nieuwsgierig en zoekt hij de overlap met anderen; waarin kan je elkaar versterken? Als gevoelspersoon is hij sensitief voor de congruentie tussen hoofd en hart, want als dat klopt dan ontstaat er magie en kan je bijzondere dingen creëren. En dat is wat hij graag doet. Hij is een nieuwsgierige reiziger die graag verrassende paden bewandelt. Een visionair denker die de vertaling weet te maken naar concrete actie. Want hij kan bijzonder snel schakelen tussen context, content en inhoud. Daardoor kan hij bruggen slaan tussen oud en nieuw, zowel in generaties als in de oude en nieuwe tijdsgeest in organisaties. Als young talent is hij bevlogen op zijn thema's: talentontwikkeling, daring designs (nieuwe leren), traineeships, organisatie innovatie en de grenzeloze generatie. Als creative vernieuwe maakt hij deel uit van het innovatieteam. Hij is opgeleid in management, economie en recht, met de specialisatie management van creativiteit en innovatie. Ben je op zoek naar vernieuwing of zoek je een sparringspartner neem dan zeker contact met hem op. Laat je verrassen!
 • Maartje Heerkens
  Functie: Programma maker
  telefoon: 06-43 26 94 71
  e-mail: m.heerkens@debaak.nl

  Omschrijving Profiel Duur Investering