Get Real - Empower your Ambitions

Je leerreis is verdeeld over twee modules en zijn persoonlijk en intensief. Op geheel andere wijze dan je waarschijnlijk gewend bent, werken we aan vier hoofdthema's: verscherpen van zelfinzicht, de realiteit, stevigheid en ambitie & keuzes maken. De opbrengst van de modules neem je mee naar je werkpraktijk door middel van integratie-opdrachten.

Module 1 - Journey ME (essentiemodule)
De reis is al begonnen door de voorbereidende opdrachten. De eerste module gaat je helpen helder te krijgen waar jouw persoonlijke kracht zit. Wat heeft je hier gebracht en wat maakt dat je hier nu bent? Wat gaat er nu al goed en wat zijn de belangrijkste valkuilen voor jou? We gaan aan de slag met je stem en houding met werkvormenen uit de Performing Arts wereld. In deze oefeningen wordt meteen duidelijk welk gedrag jij kan inzetten om effectiever te zijn. Je krijgt zowel van de trainer feedback als van de groep. Je krijgt inzicht in je talenten en patronen en ervaart wat jouw eigen unieke kracht is en hoe je die kan inzetten.

Module 2 - The driver's seat (creatiemodule)
Na een intensieve eerste module en de persoonlijke experimenten na de module is het tijd voor de tweede module. Hoe ga je jouw reis voortzetten en wat heb je hiervoor nog nodig? Je leert hoe je jouw unieke talent en nieuwsgierigheid als rode draad kan gebruiken in je werkomgeving. Dit vormt samen je fundament en kompas voor jouw keuzes in je (werkend) leven. Welke waarden helpen jou om op koers te varen? Je leert bewuster te kiezen vanuit eigenheid en daarmee verantwoordelijkheid te nemen. Dit betekent ook leren omgaan met tegenwind. Ter afsluiting van de module formuleer je concrete stappen welke je gaat toepassen. Het vormt jouw persoonlijke manifest om datgene in te zetten waar jij in gelooft.

Get Real of TOP na afloop van een traineeship
Regelmatig komt het voor dat Young Professionals deelnemen aan Get Real of het Talent Ontwikkelings Programma (TOP) nadat zij hun traineeship hebben afgerond. Afhankelijk van de zwaarte van het traineeship kan dit prima. Heb jij al een traineeship gevolgd? Neem dan contact op met onze opleidingsadviseurs zodat zij je kunnen adviseren over of Get Real of de TOP de juiste vervolgstap voor jou is.

Maatwerk Talentontwikkeling
Organisaties kunnen ervoor kiezen om hun interne traineeship uit te breiden met de TOP of Get Real. Het is ook mogelijk om hun gehele traineeship uit te besteden aan de Baak. Dit is al mogelijk vanaf 1 deelnemer. Het TOP traject wordt dan uitgebreid met Masterclasses en coaching tegen een zeer aantrekkelijk tarief.

  Omschrijving Profiel Duur Investering