Financieel management voor de niet-financiele manager

 • Latifa Kaaouass
  Functie: Programmacoördinator
  Sinds 2008 ben ik werkzaam bij de Baak als programmacoördinator van diverse open en incompany programma's en events. Samen met de programmamaker, trainers en uiteraard de deelnemers maken we elk programma tot een succes!!! telefoon: 0343 - 55 62 64
  e-mail: l.kaaouass@debaak.nl

 • Ludo Lambrechts
  Functie: programmamaker/trainer
  Docent van o.a. postgraduaat EHSAL/HUB, Brussel, België en Ichec Entreprises, Brussel; financieel adviseur BULCO b.v.b.a.; startte aan VLEKHO het programma Master in International Business, waarvan Ludo een tijd lang programmadirecteur was.
 • Gijs Hiltermann
  Functie: programmamaker/trainer
  Gijs Hiltermann (1952) studeerde aan de Koninklijke Militaire Academie en vervolgens bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Hij werkt vanaf 1991 als zelfstandig gevestigd adviseur en opleider op het gebied van financieel management. Daarnaast was hij tussen 1998 en 2010 parttime verbonden als associate professor aan de School of Accountancy & Controlling van de Universiteit Nijenrode in de functie van voorzitter van de vakgroep Finance, Economics & Management. Hij verzorgt opleidingen bij tal van genormeerde instituten, zoals de Baak, het IBO, het NIOW, de HES Amsterdam, Avans+ en het IFBD. Hij heeft diverse publicaties op financieel gebied en operations research op zijn naam.
 • Gert van den Burg
  Functie: trainer
  Gert van den Burg (1962) studeerde bedrijfskundige economie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en volgde de postdoctorale controllersopleiding aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Van 1988 tot en met 2003 werkte hij voor Ernst & Young Consulting (later Cap Gemini Ernst & Young). In die tijd doorliep hij alle professionele rollen van consultant tot vice-president. In 2004 startte hij CFO Consult. Vanaf dat moment is hij actief als trainer, coach, facilitator, adviseur en interim manager. Naast het uitvoeren en begeleiden van inhoudelijke projecten op het werkgebied van financieel management adviseert, traint en coacht Gert financiële professionals. In zijn werk besteedt Gert veel tijd aan verandervraagstukken waarin kennis, hard-en soft kills bij elkaar komen. Gert is tevens voorzitter van de Raad van Toezicht van een middelgrote woningcorporatie.
 • Ludo Fassaert
  Functie: programmamaker deBaak
  Email: l.fassaert@debaak.nl  Ludo Fassaert is vanaf 1996 actief in het bureau FTCadvies. Voordat hij in 1989 met organisatie- advieswerk begon, is hij een aantal jaren werkzaam geweest in het onderwijs. In 1987 heeft hij aan de Rijks Universiteit Groningen (RUG) de opleiding Doctoraal Algemene Pedagogiek met specialisatie ‘Management en Organisatieontwikkeling’ en ‘Bedrijfsopleiding en Scholing’ afgerond. Andere opleidingen die hij gevolgd heeft zijn onder meer: financieel-economisch beleid, kwaliteitszorg, adviesvaardigheden, acquisitievaardigheden, conflicthantering, theater- en outdoormethodieken, omgaan met de media.

  Begonnen als trainer/adviseur bij een groot opleidings- en adviesbureau, was hij projectleider en sectormanager. Sinds 1997 is hij verbonden aan de Baak Management Centrum VNO-NCW. Hij is programmamanager voor het project De Nieuwe Manager, verantwoordelijk voor de afdeling Arbeidsrelaties en is voor VNO-NCW- leden adviseur op het terrein van Arbeidsverhoudingen. Ludo Fassaert is lid van de Orde van organisatiekundigen en-adviseurs (Ooa).

  Omschrijving Profiel Duur Investering