Ervaring Loont

Persoonlijk leiderschap in je werk

Ervaring Loont is een praktisch, duidelijk gestructureerd programma waarin je aan het werk gezet wordt om je gedachten over doorwerken en je toekomst te formuleren. Door een aantal oefeningen in kleine groepen helpen we je om met leeftijdgenoten de eerste contouren van een ontwikkelingsplan in deze levensfase vorm te geven. Je levensloop speelt daar natuurlijk een rol in naast je voorkeuren die nu duidelijker beginnen te worden dan ze in het begin van je loopbaan waren. In een veilige omgeving ga je prioriteiten stellen. Dan zie je ook hoe anderen dat doen en wat hen inspireert. Al doende krijg je een duidelijker zicht op wat er echt belangrijk voor je is. Er wordt stil gestaan bij de manier waarop je dat pleidooi over de bühne krijgt en hoe je het gesprek erover voert met belanghebbenden.

De opbouw van het programma met 3 bijeenkomsten, 2 coachgesprekken en huiswerk, gespreid over een periode van 3 maanden helpt om tot een goed onderbouwd verhaal te komen. Je wordt uitgedaagd om op onderzoek uit te gaan naar nieuwe mogelijkheden en zo ook buiten de training in beweging te komen. Ervaring Loont wordt gefaciliteerd door ervaren trainers, die Ervaring Loont inmiddels al 40 keer hebben uitgevoerd als in-company training.

Een inter-company training met deelnemers uit 3 tot 4 verschillende MKB bedrijven in 1 programma behoort ook tot de mogelijkheden, hierin richten we ons nog specifieker op de klantvraag/behoefte en maken het graag voor je op maat.

Een telefonisch intakegesprek met de trainer. 

Module 1:
- Wie ben ik en wat wil ik.

Een tussentijds coachingsgesprek met een huiswerkopdracht.

Module 2:
- Wat is mijn doel & aanzet tot actieplan.

Module 3:
- Hoe deel ik mijn plan met de buitenwereld.
- Stap in de toekomst.

 Een afsluitende reflectieopdracht en gesprek over je actieplan met je coach.

  Omschrijving Profiel Duur Investering