Effectieve Persoonlijke Communicatie (EPC)

De gemiddelde waardering voor Effectieve Persoonlijke Communicatie is een 8,1.
Dit cijfer komt voort uit evaluaties van de 342 deelnemers die in 2013 en 2014 de training hebben afgerond.

"Het volgen van de communicatie training EPC dwingt je om je fundamenteel af te vragen wie je zelf als persoon bent. Daardoor ga je weer vanuit je natuurlijke grondhouding functioneren en communiceren. Dit is een verrijking voor je manier van communiceren met anderen. Een cadeau aan jezelf!"
Sebastiaan Huntjens Director at The Maastricht Forensic Institute

De beste communicatie training die ik heb gevolgd. Zeer confronterend, maar een aanrader. Het valt immers niet mee te worden wie je bent...
Ernst Ziere

Indringend, confronterend soms, maar o zo inzichtelijk. Het is prachtig om te zien wat er gebeurt binnen de groep. Veel geleerd; een aanrader voor iedere professional.
Peter van Breugel

De cursus biedt vooral een inkijkje in de moeite die mensen hebben bij het communiceren, en wat daar zoals aan ten grondslag kan liggen. Daarnaast biedt het een persoonlijke ervaring in de eigen belemmeringen.
Hens de Koning-Ghijsen

Indruk: kwaliteit die bij de Baak past. Betreft nl geen opleiding, maar een ervaring die niet in woorden te vatten is. Een ware ''zelftrainer''. Een blik in de spiegel met meer inzicht in de eigen patronen. Duidelijke handvatten om deze gericht in te gaan zetten i.p.v. als automatisme te ''ondergaan''. Meest opgeleverd: heldere analyse eigen patroon, om vanuit eigen kracht hier gericht mee om te gaan.
Wim Hofland

Deze cursus heeft me geleerd hoe ik onbewust toch mijn eigen waarde en normen oplegde aan anderen en daarbij de communicatie zodanig verstoorde dat deze niet altijd effectief meer bleek te zijn. Een aanrader niet alleen voor leidinggevenden of mensen die veel interactie met elkaar hebben maar eigenlijk voor hele organisatie's geschikt zou kunnen zijn om met zijn allen een echte meerwaarde te bereiken door een goede open eerlijke communicatie te krijgen.
Wil Meulenberg

Zeer op de mens gerichte training wat mij in ieder geval heeft opgeleverd dat ik tracht zo congruent mogelijk te zijn. Ik denk dat de werkelijke resultaten later zichtbaar zullen worden daar het even zal duren voordat het mijn omgeving zal opvallen.
Jan Lancee

De opleiding heeft mij vooral (meer) inzicht in mezelf gegeven. Niet alleen door te participeren, maar juist ook door de medecursisten, die in mijn geval, enorm open waren. Zo zeer zelfs dat we bijna als vrienden uiteen gegaan zijn. En dat na 2x3 dagen cursus.
Joke Spaargaren

 

In korte tijd leer je jezelf en je omgeving kennen op een hele intense en waardevolle manier, namelijk jouw eigen manier! Het is niet altijd even makkelijk, maar met de groep en de coaches maak je echt stappen in je ontwikkeling en dat voelt goed!
Krista Zoethout

Ik ben erg positief over de opleiding! Wat mij het meeste heeft opgeleverd is inzicht in de ervaringen en issues van anderen en het inzicht waarom ik zaken op mijn werk in de communicatie met anderen niet tot een persoonlijk probleem hoef te maken.
Ivo van Doren

Geweldige training. In een veilige omgeving word je net een beetje uit je comfort zone gehaald, wat je leerproces enorm vergroot. Leren te vertrouwen op je eigen kracht. Je blokkades te herkennen. Bij de evaluatie zullen we zien hoe het loslaten is vergaan.
Judith van Maanen

Heb je behoefte om met een oud deelnemer contact te hebben, bel dan met Machteld van Klaveren of Irma Walraven. Zij kunnen je verder helpen.

Tel: 071-3690202

  Omschrijving Profiel Duur Investering