Workshops Communicatie en Leiderschap

Proeverij rondom Communicatie en Leiderschap 

Op dinsdagmiddag 10 april organiseert de Baak een voorlichtingsbijeenkomst. Een proeverij van programma's voor nieuwe deelnemers.

Datum:   dinsdag 10 april 2012
Locatie:  Landgoed de Horst, Driebergen

Programma:

13.30 - 14.00 uur Ontvangst 
14.00 - 16.30 uur Workshops 
16.30 uur Afsluiting en borrel 

Wij vinden het belangrijk dat je deelneemt aan het voor jou juiste programma, daarom bieden wij je deze workshop kosteloos aan.

Je kan deze middag kiezen uit één van de onderstaande workshops:

Workshop 1      
Communicatie!
Hoe vergoot je je impact? En kan je effectiever communiceren met klanten, collega’s, leidinggevenden en medewerkers? De communicatietraining Communicatie! geeft je praktische kennis over communicatie en het inzetten van jouw persoonlijkheid. Communiceren vanuit wie je bent, heeft namelijk meer impact dan vertellen wat je wilt. Kernwoorden van de training zijn: intensief, persoonlijk, resultaatgericht en humor.
Kom een voorproefje nemen van de training en maak kennis met de werkwijze van de training: het veelvuldig oefenen van het neerzetten van succesvolle communicatie.
Meld je hier aan voor deze workshop

Workshop 2
Effectieve Persoonlijke Communicatie
Een heldere communicatie begint bij het zicht krijgen op de eigen patronen in de omgang met anderen. Dat geeft de basis om communicatieve vaardigheden en mogelijkheden verder uit te breiden, zodat we telkens opnieuw keuzes kunnen maken in hoe we het communicatieproces sturen. Om te komen tot een echt contact met onze gesprekspartner waarbij we een effectief en bevredigend resultaat bereiken.
Dit alles vormt het uitgangspunt van de workshop. Aan de hand van een aantal oefeningen verken je wat er aan de basis ligt van jouw manier van communiceren en welke stappen je zou kunnen zetten om die communicatie op een prettige manier effectief te laten verlopen.
Meld je hier aan voor deze workshop 


Workshop 3
LAP / LAPI - Leidinggeven aan eigenwijze Professionals (intensive)
Leidinggeven aan professionals vraagt om het geven van vertrouwen, sturen op resultaat en inspireren vanuit visie. Waar sta jij in je leiderschap en voor welke uitdaging
sta jij om met je team een stap vooruit te maken? Ervaar in deze workshop onze visie en werkwijze rondom het leidinggeven aan professionals.
En kom meer te weten over de verschillende varianten die wij bieden: de reguliere LAP training, de action learning LAP-Intensive en de compacte ZomerLAP.
Meld je hier aan voor deze workshop 

Workshop 4
Management van Mensen
Je hebt het roer in handen. Je targets in het vizier. Toch kom je jezelf regelmatig tegen. Het aansturen van mensen blijkt een vak apart. En kost meer tijd, energie en inspanning dan je had verwacht.
Kortom, je hebt behoefte aan meer inzicht en bagage als leider.
Kom tijdens deze workshop ervaren hoe Management van Mensen jou meer inzicht geeft in jezelf, in leidinggeven en zorgt dat je door veel te oefenen succesvoller wordt als leider.
Meld je hier aan voor deze workshop 

 


  Omschrijving Profiel Duur Investering