Daring Innovation

 • Rutger Slump
  Functie: programmamaker/trainer
  Rutger Slump is een executive trainer en teamcoach met een focus op innovatie en teamdenken in continu veranderende omgevingen om tot duurzame ontwikkeling te komen. Hij focust op de menselijke kant van het innovatieproces, waarin playfulness een centrale rol speelt: het ontwikkelen van een omgeving voor jezelf en anderen om in goed samenspel verder te komen. Plezier en creativiteit spelen een belangrijke rol in zijn aanpak om zodoende open te blijven staan voor de mogelijkheden die er zijn. Vanuit zijn werkzaamheden aan de TU Delft, de Baak en recent werk in innovatiehoofdstad Boston begrijpt hij vanuit ervaring waarmee professionals worstelen in innovatietrajecten en wat het zo ontzettend uitdagend maakt. Laten we aan de gang gaan!
 • Doekes Prakken
  Functie: Programmamaker
  Doekes is new learning developer in de Baak. He is involved with new business development for open enrollment learning programs. Focussing on innovation and entrepreneurship, inspired by play, improvisation and gamingprinciples. He has a degree in economics and a degree in tourism. Before coming to de Baak Doekes explored many parts of the world, especially Asia. First as a traveler, later as a tourleader in Asia.
 • Monique Koen
  Functie: contactpersoon
  telefoon: 071 - 369 06 26
  e-mail: m.koen@debaak.nl

  Werkzaam bij de Baak sinds 2006 als programma-assistent van o.a.: - Talent Ontwikkelings Programma (TOP) - Diverse projecten
 • Margriet Angenent
  :
  Omschrijving Profiel Duur Investering