Daring Innovation

 • Rutger Slump
  Functie: programmamaker/trainer
  Rutger Slump is een executive trainer en teamcoach met een focus op innovatie en teamdenken in continu veranderende omgevingen om tot duurzame ontwikkeling te komen. Hij focust op de menselijke kant van het innovatieproces, waarin playfulness een centrale rol speelt: het ontwikkelen van een omgeving voor jezelf en anderen om in goed samenspel verder te komen. Plezier en creativiteit spelen een belangrijke rol in zijn aanpak om zodoende open te blijven staan voor de mogelijkheden die er zijn. Vanuit zijn werkzaamheden aan de TU Delft, de Baak en recent werk in innovatiehoofdstad Boston begrijpt hij vanuit ervaring waarmee professionals worstelen in innovatietrajecten en wat het zo ontzettend uitdagend maakt. Laten we aan de gang gaan!
 • Luuk Willems
  Functie: programmamaker/trainer
  Na als consultant binnen overheid en bedrijfsleven uiteenlopende projecten te hebben begeleid op het gebied van verandermanagement, maakte ik een overstap: van het veranderen van organisaties, naar het ontwikkelen van mensen. In mijn ervaring begint verandering daar waar medewerkers ruimte krijgen (en nemen!) om zichzelf en hun ideeën kwijt kunnen in hun werk en ondernemend durven te zijn. Ondernemerschap – of je nu ondernemer bent of ondernemend bent binnen je organisatie – is voor mij de sleutel tot innovatie: verandering die vernieuwing én verbetering brengt. In de opleidingen en leerevenementen die ik organiseer en begeleid, zijn ondernemerschap en innovatie dan ook centrale thema’s. Ook in het programma Productmanagement komen deze onderwerpen aan de orde. Ik vind het prachtig om te zien hoe productmanagers groeien in hun rol door zowel kennis op hun vakgebied als training op vaardigheden aangeboden te krijgen. Een combinatie die werkt!
 • Nathalie Minck
  Functie: Programmacoördinator
  telefoon: 071 - 369 03 39
  e-mail: n.minck@debaak.nl

  . Ik werk al ruim 9 jaar met veel plezier bij de Baak als programmacoördinator. Ik ben in mijn functie verantwoordelijk voor alle praktische zaken en het logistieke proces rondom onze opleidingen.
 • Jules Koster
  Functie: programmamaker/trainer
  Director Innovation bij de Baak. Hij richt zich op tailormade in-company programma's. Jules heeft meerdere functies vervuld aan Universiteiten en Hogescholen (onderzoeker, onderwijscoördinator, manager, interim directeur). Vanaf 1993 was hij werkzaam bij Nyenrode Business Universiteit, eerst als Program Director en vanaf 2001 was hij Directeur van het Executive en Management Development Center en lid van het MT van Nyenrode. Jules is er van overtuigd dat op het snijvlak van kunst, cultuur en wetenschap de meest interessante benaderingen van innovatie, verandering en leiderschap gecreëerd kunnen worden. Een meer van het zelfde benadering zal ons niet vooruit helpen, vandaar dat Jules zich met enthousiasme inzet voor innovatieve MD en LD activiteiten. Zijn bijzondere aandacht gaat uit naar vernieuwingsvraagstukken in de zorg.
  Omschrijving Profiel Duur Investering