Communicatie! (COM)

"Ik vond het een zeer intensieve maar leerzame cursus. Ik heb echt het gevoel er iets aan gehad te hebben. Wat het mij heeft opgeleverd is een no-nonsense inzicht in mijzelf en handvatten om hier iets in te verbeteren wat dan mede in mijn communicatie naar mijn medewerkers tot uitwerking zal komen."
- J. Tiessing

"... Het is een intensieve opleiding die je de gelegenheid geeft om stil te staan bij wie je bent en op welke manier je je effectiviteit belemmert. De interactie met de groep is daarbij bijzonder nuttig, evenals de inbreng van Lisette.."
- L. Tijdink

"...Het heeft mij opgeleverd te ervaren waar mijn kracht ligt en wie ik ben. Het programma laat je ervaren wat communicatie is, wat het betekent en wat het met jou en je omgeving doet, zonder veel theoretische bagage. Hierdoor wordt het een onderdeel van jezelf."
- N. Elsendoorn

"De training kwam goed overeen met m'n verwachting vooraf. Heel positief vond ik het werken in een groep en de groep zelf; het besef dat iedereen zo z'n eigen eigenaardigheden heeft. Het meeste opgeleverd heeft mij het besef van het belang van ruimte innemen en aanwezigheid claimen, het besef dat ik dat kan en het besef dat er wat oude hindernissen waren die opgeruimd moesten worden. Dit allemaal leidt tot het besef van evenwicht uit het eerste antwoord.
- J. Beers

"Ik ben meer dan tevreden en blij dat ik deze bijzondere training heb mogen doen. Ook al was tijdens het programma de feedback soms raak en gevoelig; het heeft mij de nodige inzichten gegeven waarmee ik verder kan. Je wordt uitgedaagd je kwetsbaar op te stellen, zónder dat het over de limit gaat. Daar waar ik op cursus onderdelen soms eerst vooroordelen had en zelfs sceptisch was mocht ik ervaren dat het geheel meer dan goed en verrijkend is geweest."
- J.W. Blok

  Omschrijving Profiel Duur Investering