Communicatie! (COM)

 • Maartje Heerkens
  Functie: contactpersoon
  telefoon: 0343 - 55 66 29
  e-mail: m.heerkens@debaak.nl

 • Josja Vermeulen
  Functie: programmamaker
  Josja werkt als programmamaker bij Baak Open. Zij vindt haar passie en inspiratie in het ontwikkelen van mensen. Vanuit rust en betrokkenheid is zij in staat mensen direct aan te spreken op hun leerontwikkeling. Josja is verantwoordelijk voor het programmacluster Effectief Communiceren. Dit cluster omvat de volgende trainingen: Effectieve Persoonlijke Communicatie. Communicatie!. Persoonlijk Presenteren. Persoonlijke Effectiviteit in Onderhandelingen. Communicate with Impact. Daarnaast is ze ook verantwoordelijk voor het programma Management van Mensen. Wil je meer informatie over deze trainingen, kun je contact opnemen met haar via j.vermeulen@debaak.nl of 06 41 90 43 17.
 • Lisette den Boon
  Functie: programmamaker/trainer
  Lisette is organisatiepsycholoog en kunstenares. Zijn is in Israel begonnen als jonge manager in de modebranche. De laatste 20 jaar heeft zij zich in Nederland ontwikkeld tot een ervaren trainer/coach op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, communicatie en coaching van leidinggevenden en professionals. Zij is de oprichter van de school voor communicatie.nl. Kernwoorden die haar beschrijven zijn: passie, humor, toewijding en no-nonsense psychologie.
 • Valentijn Ouwens
  Functie: programmamaker/trainer
  Ooit startte ik als acteur in diverse toneel- en televisieproducties. Als trainingsacteur ontdekte ik mijn passie voor het faciliteren van groepen. Mijn specialiteit ligt op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en leiderschap. Sinds 1998 ben ik werkzaam geweest bij De Baak in diverse functies, waaronder directeur. Als senior trainer van open en in-company programma’s bepaal ik mijn aanpak door een interactief, flexibel en zorgvuldig omgaan met de zaken die zich tijdens de training in het hier en nu voordoen.
 • Henk Eggink
  Functie: programmamaker/trainer
  Mensen worden effectiever als ze meer ruimte ervaren in hun leven. Ik geloof dat door mensen zicht te geven op hun gedrags- en comunicatiepatronen, er ruimte onstaat om andere keuzes te maken en los te komen van hun automatische gedrag. Als trainer zet ik deze overtuiging in bij programma's rond persoonlijke communicatie, effectiviteit en leiderschap. Ik faciliteer leerprocessen in zowel open trainingen als incompany-trajecten. In mijn rol creëer ik een veilige bedding voor deelnemers om te leren en daag hen uit te reflecteren op hun gedragspatronen, overtuigingen en waarden, deze op te rekken en te experimenteren met nieuw gedrag. Dit verhoogt de effectiviteit van de deelnemers in hun werk. Daarbij werk ik graag met story-telling, en breng ik mensen in verbinding met de natuur. Volg mijn blog op inspirerendeverhalen
  Omschrijving Profiel Duur Investering