Communicatie met Impact! (COM)

 • Valentijn Ouwens
  Functie: programmamaker/trainer
  Ooit startte ik als acteur in diverse toneel- en televisieproducties. Als trainingsacteur ontdekte ik mijn passie voor het faciliteren van groepen. Mijn specialiteit ligt op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en leiderschap. Sinds 1998 ben ik werkzaam geweest bij De Baak in diverse functies, waaronder directeur. Als senior trainer van open en in-company programma’s bepaal ik mijn aanpak door een interactief, flexibel en zorgvuldig omgaan met de zaken die zich tijdens de training in het hier en nu voordoen.
 • Edith Bergamin
  Functie: programmamaker/trainer
  Edith Bergamin is als programmamaker verbonden aan de Baak. Ze faciliteert het leren van anderen door zichzelf als instrument in te zetten. Dit doet ze binnen programma’s als Effectieve Persoonlijke Communicatie en de Professional als Coach. Daarnaast heeft ze zich verdiept in de U-theorie, een methode die ze inzet bij organisaties die met verandering bezig zijn. Ze heeft een driejarige opleiding Professioneel Communiceren afgerond en derhalve maakt ze gebruik van technieken uit NeuroLinguistisch Programmeren (Master Practitioner), Transactionele Analyse en Systemisch Werk. Edith heeft langdurig in diverse (m.n. commerciële) functies gewerkt bij een grote financiële dienstverlener, daardoor heeft ze goed zicht op de 'interne' politieke processen van de organisaties waarin de deelnemers functioneren. Met andere woorden: ze spreekt de taal van de deelnemer!
 • Ingrid Smit
  Functie: trainer/co-active coach
  I have a passion for learning and enjoy being around people who want to ‘take that next step’. I enjoy switching between different worlds, feel at home in an international environment and facilitate a range of diverse learning groups on location in Africa, Asia and in various European countries. I challenge you to fully develop your originality in personal leadership, how to communicate and connect and regularly use my camera as an aid when training and coaching. I have a genuine interest in people, like to make life a bit more light-hearted and carefree and possess a capability to put things into perspective.
 • Hasti van Vliet-Biglari
  Functie: Programmamaker
  Programmamaker van Open en Incompany trainingen op het gebied van persoonlijke communicatie en eindverantwoordelijk voor de programma's Effectieve Persoonlijke Communicatie (EPC) en Communicatie met Impact! (COM). Programma's waardoor je vrijer gaat communiceren en je invloed vergroot op een manier die bij jou past. Door je patronen eens echt onder de loep te nemen, leg je een stevig fundament onder jouw (persoonlijke)leiderschap. Daar geloof ik in, dat de wereld daar een stukje mooier van wordt. Leren bij de Baak betekent: onvermoede talenten ontdekken, verrassende kansen zien, en intellect combineren met creativiteit. Wil je meer weten over bovenstaande trainingen? Of heb je een vraag waarover je wilt sparren? Dan kun je bij mij terecht. Telefoon: 06-42581699
 • Irma Walraven
  Functie: Programmacoördinator
  Ik ben werkzaam op de afdeling programma-organisatie.
  Werken bij de Baak is voor mij: met leuke mensen samen werken aan programma's van een zo hoog mogelijke kwaliteit.
 • Jacqueline Blischke - van der Blom
  Functie: Programmacoördinator
  Ik ben sinds april 2012 werkzaam op de afdeling programma-organisatie. Het is een veelzijdige functie met veel uitdagingen. De mix van ondersteuning van zowel open als in-company programma's vind ik interessant. Mijn doel is optimale service verlenen aan zowel interne als externe klanten.
  Telefoon: 071 369 02 61 en e-mail: j.blischke@debaak.nl
  Omschrijving Profiel Duur Investering