Communicatie! (COM)

 • Maartje Heerkens
  Functie: contactpersoon
  telefoon: 0343 - 55 66 29
  e-mail: m.heerkens@debaak.nl

 • Lisette den Boon
  Functie: programmamaker/trainer
  Lisette is organisatiepsycholoog en kunstenares. Zijn is in Israel begonnen als jonge manager in de modebranche. De laatste 20 jaar heeft zij zich in Nederland ontwikkeld tot een ervaren trainer/coach op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, communicatie en coaching van leidinggevenden en professionals. Zij is de oprichter van de school voor communicatie.nl. Kernwoorden die haar beschrijven zijn: passie, humor, toewijding en no-nonsense psychologie.
 • Valentijn Ouwens
  Functie: programmamaker/trainer
  Ooit startte ik als acteur in diverse toneel- en televisieproducties. Als trainingsacteur ontdekte ik mijn passie voor het faciliteren van groepen. Mijn specialiteit ligt op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en leiderschap. Sinds 1998 ben ik werkzaam geweest bij De Baak in diverse functies, waaronder directeur. Als senior trainer van open en in-company programma’s bepaal ik mijn aanpak door een interactief, flexibel en zorgvuldig omgaan met de zaken die zich tijdens de training in het hier en nu voordoen.
 • Henk Eggink
  Functie: programmamaker/trainer
  Mensen worden effectiever als ze meer ruimte ervaren in hun leven. Ik geloof dat door mensen zicht te geven op hun gedrags- en comunicatiepatronen, er ruimte onstaat om andere keuzes te maken en los te komen van hun automatische gedrag. Als trainer zet ik deze overtuiging in bij programma's rond persoonlijke communicatie, effectiviteit en leiderschap. Ik faciliteer leerprocessen in zowel open trainingen als incompany-trajecten. In mijn rol creëer ik een veilige bedding voor deelnemers om te leren en daag hen uit te reflecteren op hun gedragspatronen, overtuigingen en waarden, deze op te rekken en te experimenteren met nieuw gedrag. Dit verhoogt de effectiviteit van de deelnemers in hun werk. Daarbij werk ik graag met story-telling, en breng ik mensen in verbinding met de natuur. Volg mijn blog op inspirerendeverhalen
 • Edith Bergamin
  Functie: programmamaker/trainer
  Edith Bergamin is als programmamaker verbonden aan de Baak. Ze faciliteert het leren van anderen door zichzelf als instrument in te zetten. Dit doet ze binnen programma’s als Effectieve Persoonlijke Communicatie en de Professional als Coach. Daarnaast heeft ze zich verdiept in de U-theorie, een methode die ze inzet bij organisaties die met verandering bezig zijn. Ze heeft een driejarige opleiding Professioneel Communiceren afgerond en derhalve maakt ze gebruik van technieken uit NeuroLinguistisch Programmeren (Master Practitioner), Transactionele Analyse en Systemisch Werk. Edith heeft langdurig in diverse (m.n. commerciële) functies gewerkt bij een grote financiële dienstverlener, daardoor heeft ze goed zicht op de 'interne' politieke processen van de organisaties waarin de deelnemers functioneren. Met andere woorden: ze spreekt de taal van de deelnemer!
 • Hasti van Vliet-Biglari
  Functie: Programmamaker Baak Open Opleidingen
  Vanuit Baak Open Opleidingen, ben ik verbonden aan het thema leiderschap. Ik ben verantwoordelijk voor de programma's Leren Leiden, Management van Mensen, De Informele Leider en het Talent Ontwikkeling Programma. Programma's waarmee je een stevig fundament legt onder jouw leiderschap. De Baak richt zich op de 'Human Sound of Enterprise', op de ontwikkeling en effectiviteit van mensen in organisaties. Leren bij de Baak betekent: onvermoede talenten ontdekken, verrassende kansen zien, en intellect combineren met creativiteit. Wil je meer weten over bovenstaande opleidingen? Of heb je een vraagstuk waarover je wilt sparren? Dan kun je bij mij terecht.
  Telefoon: 06-42581699
  E-mail: h.biglari@debaak.nl
  Omschrijving Profiel Duur Investering