Communicatie! (COM)

Persoonlijke en praktische communicatietraining
Meer indruk maken met Communicatie!

Hoe communiceer jij? Wat is je uitstraling en is deze wel effectief? Wil je je breder profileren? Mis je soms de juiste toon? Hebben je gesprekken niet het verwachte resultaat? Merk je dat je niet alle mogelijkheden benut? De training Communicatie! biedt een combinatie van praktische kennis over communicatie en het inzetten van jouw persoonlijkheid. Daarmee leiden we je tot het beste resultaat.

Persoonlijke leerdoelen centraal
Kernwoorden in deze communicatietraining zijn: intensief, persoonlijk, resultaatgericht en humor. We gaan snel de diepte in en je leert in korte tijd je persoonlijke communicatie effectief en ‘to the point’ te maken. Leidraad voor deze training zijn de leerdoelen die je jezelf gesteld hebt voor jouw communicatie. Elke deelnemer komt uitgebreid individueel aan bod en ontvangt feedback van de medecursisten. Je oefent dus veelvuldig met het neerzetten van succesvolle communicatie.

Opzet van de training

Module 1: Introductiemiddag

  • De bouwstenen van communicatie
  • De belangrijkste communicatiethema’s

Module 2: 2 dagen

  • Inzicht in je persoonlijke talenten en valkuilen
  • Communicatiepatronen
  • Sleutelfactoren voor effectieve communicatie
  • Communicatie vanuit eigenheid

Ondersteunende Individuele Coaching
Je kunt het programma uitbreiden met individuele coachingsgesprekken. Met een professionele coach werk je zaken dieper uit. Zo haal je meer uit de training ‘Communicatie!’ en kun je het geleerde beter verankeren. Neem hiervoor contact op met het klantenteam:coaching.postbus@debaak.nl, telefoon 0343 - 556520.


  Omschrijving Profiel Duur Investering