Coachend Leiderschap (COL)

 • Dodo van der Straaten
  Functie: programmamaker/trainer
  Als mens is zij dienstbaar aan de ontwikkeling van organisaties en individuen. Zij wil een leven leiden van betekenis en zingeving, samen met anderen. Opleidingen: Andragologie, Organisatiekunde, Bestuurskunde, Team Management Leadership, Transformatiewerk, De Professional als Coach, Essentiecoaching, Personal Clearing en Organisatieopstellingen. Werkervaring: Twaalf jaar bij overheidsorganisaties; Veertien jaar bij de Baak als coach, ontwerper van trainingen, organisatie adviseur en trainer. Vanaf 2013 zelfstandig en associate van de Baak.
 • Ingeborg Herdingh
  Functie: trainer
  Ik ben organisatie-psycholoog. Begonnen bij ING in diverse management- en adviesfuncties. Vervolgens heb ik acht jaar gewerkt bij de Baak en ben ik sinds begin 2006 zelfstandig trainer en coach. Mijn expertise ligt op het gebied van persoonlijke groei en communicatie, leiderschapsontwikkeling en het versterken van (management)teams. Ik vind het belangrijk de echtheid en authenticiteit te stimuleren waarop mensen zich naar buiten toe manifesteren. Zo worden relaties versterkt en wordt het verborgen potentieel uit mensen gehaald. (‘worden wie je bent, en doen wat daarbij past.’ ) Wat ik mooi vind is dat leven en werken vanuit een groter bewustzijn leidt tot meer liefde, innerlijke vrijheid, vitaliteit en kracht tot handelen. Als trainer en coach draag ik daar graag aan bij.
 • Anouk Al
  Functie: programmamaker/trainer
  Ik ben programmamaker van het Baak Leiderschap Programma en van het Young Executive Program. Daarnaast ben ik accountmanager en coach bij de Baak. In deze rollen werk ik vanuit liefde voor de mens , de organisatie en de ontwikkeling die daarbij gewenst is. Als cultureel antrologe/niet westers sociologe kijk ik zo veel mogelijk zonder oordeel naar mensen. Hierdoor is het ondersteunen van mensen op zoek naar hun kracht voor mij een feest.
 • Cornelie de Winter
  Functie: programmamaker/trainer
  Cornelie de Winter is sinds 1999 werkzaam bij de Baak. Na haar studie Communicatiewetenschap is zij als communicatie adviseur geinteresseerd geraakt in wat mensen beweegt in hun werk. Als programmamaker en trainer bij de Baak is zij graag met klanten in gesprek over hoe je meer kunt halen uit je werk en je leven. Favoriete onderwerpen zijn leiderschap, coaching, adviseren en persoonlijke effectiviteit. Daarnaast is muziek een belangrijke inspiratiebron. Ze loopt vaak zingend rond in de zalen.
 • Renee Merx
  Functie: Program Manager
  Als program manager ben ik verantwoordelijk voor programma's met de thema's duurzame inzetbaarheid, senioriteit en coaching.
  Telefoon: 06-388 247 49
  E-mail: r.merx-hout@debaak.nl
 • Daisy Maarschalk
  Functie: Programmacoördinator
  Sinds januari 2014 ben ik werkzaam bij de Baak. Als programmacoördinator ondersteun ik diverse trainingen, zoals Coachend Leiderschap en Professional als Coach.
  Telefoon: 071- 369 03 09
  E-mail: d.maarschalk@debaak.nl
  Omschrijving Profiel Duur Investering