Coachend Leiderschap (COL)

Verrassend en inspirerend tot de kern!
Joyce Oostveen-Stomphorst

Ik heb nog nooit zo genoten van een opleiding als bij dit programma. Het heeft me veel over mezelf geleerd, en ook over de impact daarvan op mijn werk en op anderen. Om anderen in beweging te krijgen, zal ik eerst zelf in beweging moeten komen.
Miranda Gouweloos

Intensieve en erg aangename cursus waarbij je tot diepere inzichten komt, zowel over jezelf als over hoe je een betere coach kan zijn.
Frederique Kamp

Een heel intensief en effectief persoonlijk leertraject. Doordat er tegelijkertijd gewerkt wordt in de rol van coach en coachee sta je als cursist midden in de werkelijkheid.
Idoena Vankan

Meteen op de eerste ochtend van dag één word je uitgenodigd om je volledig te laten zien met het levensschild en deze op pakkende wijze te presenteren. Deze oefening geeft meteen vertrouwen en openheid in de groep en dat blijft als rode draad aanwezig. Je merkt dat iedereen op een eigen manier ploetert door ingesleten patronen van denken en communiceren. Het is bijzonder leerzaam om dat bij jezelf te merken, net als dat proces bij anderen te zien. En dan ook nog persoonlijke handvatten krijgen en vinden om ermee aan de slag te kunnen. Dit proces werkt diep en lang door, ook na de training. Ik heb meer van mezelf ontdekt dan ik van tevoren had verwacht, en hoe belangrijk dat is in verbinding met een ander.
Marleen Hin

Warm, veilig, interactief en zeer leerzaam. Vooral het oefenen met medecursisten en de acteur.
Ivonne van Zuilen

Veel tijdwinst omdat ik nu ga proberen rechtstreeks te zeggen waar het gesprek om gaat met een stuk eigen emotie erin. Zodat de andere persoon weet dat hij serieus genomen wordt.
Paul Wegbrans

De opleiding was met zorg samengesteld. Een veilige omgeving om te leren en jezelf te ontwikkelen. Spiritueel en basic tegelijk.
Anne Marie van Rooij

Goede training waarbij een prachtig leerklimaat werd geschapen waarbij iedereen zichzelf kon zijn en er veel ruimte was voor reflectie. Het heeft mij veel inzicht verschaft in zowel mezelf als in relatie tot anderen en hoe te coachen. Tevens heeft het me in beweging gezet om nu ook echt te gaan coachen. En dat is prachtig.
Jan-Willem Septer

  Omschrijving Profiel Duur Investering