Change Management Opleiding

 • Koen de Boer
  Functie: Programmamaker
  Koen de Boer heeft een achtergrond in organisatiepsychologie en -sociologie. Mensen vormen wat hem betreft de optelsom van een organisatie. Een verandering of verbetering begint bij de mens in zijn context. De mensgerichte aanpak van de Baak spreekt hem daarom aan. Binnen de programma's houdt hij zich bezig met de optimalisatie van het leerrendement voor de deelnemers. Het excelleren van de mens binnen zijn organisatie en vakgebied heeft daarbij zijn grootste focus.
 • Fons Groen
  Functie: trainer
  Fons Groen (1967) is organisatiekundige en master in coaching en consultancy. Hij beoefent na vele jaren in management en bestuur sinds 2007 weer zijn eigen ‘vak’: organisatieadviseur, trainer en coach. Hij is sterk in analyse, onder andere met behulp van het instrument van prof. Graves dat snel duidelijk maakt waar mogelijkheden en moeilijkheden liggen. Veel ervaring in de non-for-profit, waar Fons organisaties, teams en managers helpt met koersbepalen en het verbeteren van de effectiviteit. Niet alleen vanuit theorie, maar juist gericht op de praktijk, zodat mensen er echt mee aan de slag kunnen. Betrokkenheid vergroten en nieuwe wegen inslaan. Creativiteit en inspiratie gecombineerd met duidelijkheid en resultaten. Dat staat in zijn werk als consultant voorop en is wat hij overdraagt in trainingen. Mensen en organisatie laten ontdekken dat mogelijkheden altijd eindeloos zijn.
 • Kees de Groot
  Functie: programmamaker/trainer
  Kees de Groot (1957) werkt sinds 1985 als adviseur op het gebied van veranderingsmanagement, leiderschapsontwikkeling en HRM. Hij is geassocieerd met De Baak, PSM (UK) en Bath Consultancy Group (UK). Als adviseur begeleidde hij onder andere de fusie tussen Renault en Nissan op het gebied van personeelsvoorziening, de reorganisatie van Philips Nijmegen, en de implementatie van SAP-HR binnen Shell. Zijn werk als opleider bestaat uit het verzorgen van opleidingen HRM en change management aan De Baak, NVP, Leidse Hogeschool, en het Instituut voor Management en Bedrijfskunde (MBA opleiding). Hij werkt nationaal en internationaal in MD programma’s zoals de ontwikkeling van het Europese landenmanagement van Canon, de top-50 van KPN.
 • Marianne Kaesehagen
  Functie: contactpersoon
  telefoon: 0343 - 55 62 62
  e-mail: m.kaesehagen@debaak.nl

  Ik ben na de Middelbare Hotelschool in Groningen via allerlei functie's (waaronder in de Horeca en in het Uitzendwezen) in oktober 2007 bij de Baak terecht gekomen als programmacoördinator. Ik ondersteun organisatorisch een pakket trainingen, zowel uit het open als incompany/maatwerk aanbod van de Baak. Daarnaast ben ik key-user van Navision.
  Omschrijving Profiel Duur Investering