Being The Change (BC)

Je hebt je in je loopbaan tot dusver ontwikkeld naar een stevig niveau. Je weet -met kennis van zaken- wat je te doen staat in je werk en je leven. Met nog een flinke werkzame periode voor de boeg zie je de noodzaak om te investeren in jouw ontwikkeling. Om als een creatieve speler waardevol te blijven participeren in het spel van veranderingen in organisatie en maatschappij.

Je bent je bewust van de groeimogelijkheden in jezelf en je organisatie. Maar ziet ook de belemmeringen die jou en jouw omgeving in de weg staan. Je wilt leren de vele veranderingen effectief te hanteren. Door aan de slag te gaan met een eigen mooie missie, een waarachtige visie en een goede strategie. Het gaat om professioneel dingen voor elkaar krijgen én hierin je zelf blijven. Je wilt van ónbewust 'Being part of the problem'naar bewust 'Being part of the change'. Hét instrument hiervoor is Action Inquiry. Met het hoofd koel, het hart warm en beide voeten op de grond.

Action Inquiry richt zich op onderzoek naar de totstandkoming en de uitwerking van missie, visie en strategie in relatie tot de organisatie, de ander en jezelf. Het kan een 'a way of life' worden om je eigen functioneren af te blijven stemmen op de context van het moment. We bouwen voort op waardevolle organisatietheorie van onder meer Schön, Torbert en Schein. 
             Wactioninquiry

 

Wil je weten of dit programma aansluit bij je leervragen of wil je daarover in gesprek met één van onze opleidingsadviseurs, bel dan 0343 55 6369 of stuur een e-mail naar advies@debaak.nl.

Kennis maken met Being the Change?
Op dinsdagmiddag 8 september 2015 organiseert de Baak een proeverij waar je onder andere kunt 'proeven' van Being the Change.
Klik hier voor informatie en aanmelding.

Resultaten

Effectief participeren in veranderingen vanuit een eigen missie, visie en strategie. Zaken voor elkaar krijgen en daarin trouw blijven aan wat echt belangrijk voor je is. Voldoening beleven aan het initiëren en realiseren van veranderingen in jouw (werk)omgeving.Action Inquiry benutten als een 'ongoing practice' in veranderingen.

&Co: coaching bij je opleiding
&Co zorgt ervoor dat jouw leerproces ook na de training doorgaat en verdiept, op je werkplek. Door &Co breng je jezelf en jouw organisatie verder!
Lees meer...

 • Onderwerp
  Veranderingen in je werkomgeving traceren. Begrijpen en anticiperen op deze veranderingen. Respect en vertrouwen verdiepen in contact met anderen. Zijnskwaliteiten herkennen, waarderen en benutten. Belemmerende patronen herkennen, erkennen en loslaten.
 • Doelgroep
  Het BTC leer- en intervisietraject is gericht op mensen met een stevige dosis werk- en levenservaring. Voor mannen en vrouwen, die in 2015 en daarna succesvol willen blijven in de rol die zij spelen als professional, manager, bestuurder of ondernemer. Voor mensen die hun talenten waarde(n)vol willen blijven benutten.
 • Duur
  5 modules, 28 dagdelen
 • Locatie
 • Min. deelnemers
  8
 • Max. deelnemers
  24
 • Prijs (excl. 21% BTW)
  invitational *
 • Prijs BTW-vrij
  invitational *
 • Toelichting

  * Dit programma start voor de eerste keer tegen een sterk gereduceerd tarief. Neem bij interesse contact op met Guus Brackel, leider van het programmateam. Tel. 06 537 39 947 of per email gbrackel@boutenpartners.nl

  ---

  De cursusprijs is exclusief 21% BTW en arrangementskosten. Indicatie arrangementskosten exclusief logies € 710,- incl. BTW. Alle prijzen zijn per persoon en onder voorbehoud van wijzigingen.

  De cursusgelden worden voor aanvang van de training gefactureerd en voldaan (arrangementskosten worden na afloop van iedere module gefactureerd door de Baak Seaside of Landgoed de Horst op basis van nacalculatie).

  Minimaal 8 deelnemers met 1 begeleider
  Maximaal 24 deelnemers met 4 begeleiders

  Omschrijving Profiel Duur Investering