Baak Strategie Programma (BSP)

Heb jij ook zo’n mooie strategie aan de muur boven het bed en boven de bureaus van al jouw medewerkers? Maakt de huidige strategie al te lang te weinig verschil? Sta jij onder druk om volgend boekjaar meer resultaat neer te zetten?
Je bent de enige niet. Jouw concurrenten zitten in eenzelfde parket. Maar als jij nu de tijd neemt om een echt goede strategie te ontwikkelen en daadwerkelijk in te voeren, dan staat jouw organisatie er over een jaar anders voor.

Strategie + energie = impact
Een strategie vanuit een onderscheidende visie: een beeldend verhaal dat op elk niveau gewoon klopt en daardoor jou, jouw collega’s en jullie klanten raakt en in beweging zet. Dat ga jij co-creëren met jouw mededeelnemers en onze experts.
Niet alleen dat. Jij herontdekt hoe visionair en creatief jij nog altijd bent en hoe jij dat kunt vertalen naar een praktisch uitvoerbare strategie. Jij ervaart de kracht van co-creatie en hoeveel innovatie dat losmaakt. Jij neemt dat besef en vermogen mee terug jouw organisatie in, waar je co-creatie en innovatie voortaan bewust blijft stimuleren.

Hoofd + hart = verandering
Deze strategie training is typisch de Baak: het raakt hoofd en hart zoals strategie dat ook zou moeten doen. Alleen dan maak jij een verandering door en alleen dan zul jij collega’s kunnen meevoeren. Jij zult tijdens het programma werken met het Business Model Canvas maar ook met corporate story tellers en andere creatieven. Jij gaat ook een rolmodel-organisatie bezoeken om inspiratie op te doen.
Onze experts begeleiden jou in jouw leer- en groeiproces. Ook tussen de modules door. En zelfs erna, via (web)coaching. Jij stapt in een netwerk van deelnemers (8-14) en alumni (300+).

Proeven van het Baak Strategie Programma 
Op dinsdag 9 juni organiseert de Baak een proeverij waar je onder andere kunt 'proeven' van dit programma. De proeverij zal worden gegeven door een van onze BSP-experts die je laten ervaren waar BSP voor staat. Klik 
hier om je aan te melden voor de proeverij.

Wil je met drie of meer collega’s deze opleiding volgen?
Dan is een incompany variant van de training interessant voor jullie. Vanzelfsprekend kunnen we de training ook op maat maken en aanpassen aan de specifieke behoeften en wensen van jouw organisatie. Vraag onze opleidingsadviseurs naar de mogelijkheden via de chat op deze pagina, via telefoonnummer 0343-556369 of een mailtje naar advies@debaak.nl.

Resultaten

Met de concepten en ervaringen uit dit programma zul jij:

 • weten hoe goede strategie en goede implementatie eruitzien;
 • jullie strategieontwikkeling kunnen structureren en sturen;

Naast de kennis en vaardigheden op het gebied van klassiek Strategisch Management zul je:

 • jullie markt en omgeving scherper waarnemen en duiden;
 • co-creatie (intern/extern) vaker met succes kunnen inzetten;
 • bewust bijdragen aan de innovatiekracht van jouw organisatie;
 • creativiteit, experiment en werkend leren werkelijk faciliteren;
 • zelf meer gericht zijn op inspiratie en vernieuwing;
 • weten hoe jouw missie zich tot de organisatie verhoudt;
 • jouw eigen strategische competenties kennen en inzetten.

&Co: coaching bij je opleiding
&Co zorgt ervoor dat jouw leerproces ook na de training doorgaat en verdiept, op je werkplek. Door &Co breng je jezelf en jouw organisatie verder!
Lees meer...

 • Onderwerp

  Strategie, Visie

 • Doelgroep
  Jij bevindt je op een plek in de organisatie waar jij verantwoordelijk bent voor strategievorming en het doorvertalen van de strategie binnen jouw organisatie. Jij bent continue met grenzen bezig: grenzen stellen, verleggen, doorbreken, volgen, verkennen. Jij wilt actief waarde toevoegen en zoekt inspiratie, vernieuwende inzichten, kennis en ervaringen. Jij bent Senior manager, specialist, professional, leider, ondernemer met minimaal 8 jaar ervaring.
 • Duur
  Module 1: 3 dagen (8 dagdelen) bij de Baak Seaside te Noordwijk Module 2: 3 dagen (8 dagdelen) op Landgoed de Horst in Driebergen
 • Locatie
 • Min. deelnemers
  8
 • Max. deelnemers
  14
 • Prijs (excl. 21% BTW)
  € 5.280,00
 • Prijs BTW-vrij
  € 5.808,00
 • Toelichting
  De cursusprijs is exclusief 21% BTW en arrangementskosten. Indicatie arrangementskosten inclusief logies € 889,50 / exclusief logies € 419,50 incl. BTW. Alle prijzen zijn per persoon en onder voorbehoud van wijzigingen. De cursusgelden worden voor aanvang van de training gefactureerd en voldaan (arrangementskosten worden na afloop van iedere module gefactureerd door de Baak Seaside of Landgoed de Horst op basis van nacalculatie). 
  Omschrijving Profiel Duur Investering