Baak Senior Executive Program (BSEP)

 • Machteld van Klaveren
  Functie: Programmacoördinator
  telefoon: 071 - 369 02 02
  e-mail: m.vanklaveren@debaak.nl

  Werkzaam bij de Baak sinds 1997 als programma-assistent.
 • Berend van Aken
  Functie: programmamaker
  Telefoon: 06 - 20598573
  e-mail: b.vanaken@debaak.nl

  Sinds 2011 ben ik verbonden aan de Baak. Als programmamaker voor Baak Open ben ik verantwoordelijk voor een 5 tal programma’s waaronder The Baak Leap en het Baak Leiderschap Programma. Mijn taak is het stroomlijnen van de leerprocessen en dan met name het optimaliseren van de verhouding tussen context, faciliteit, groep en inhoud van programma’s. Regelmatig kijk ik met een kritisch oog naar de inhoud van programma’s en evalueer ik met de cursisten na afloop van het programma. Ik heb een achtergrond in het bankwezen en ben opgeleid tot trainer /coach.
 • Valentijn Ouwens
  Functie: programmamaker/trainer
  Ooit startte ik als acteur in diverse toneel- en televisieproducties. Als trainingsacteur ontdekte ik mijn passie voor het faciliteren van groepen. Mijn specialiteit ligt op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en leiderschap. Sinds 1998 ben ik werkzaam geweest bij De Baak in diverse functies, waaronder directeur. Als senior trainer van open en in-company programma’s bepaal ik mijn aanpak door een interactief, flexibel en zorgvuldig omgaan met de zaken die zich tijdens de training in het hier en nu voordoen.
 • Sacha Kluvers
  Functie: sr. programmamaker/trainer/coach
  Sacha Kluvers is psycholoog en psychosynthese therapeut. Ruim 20 jaar werkt ze als coach en supervisor. Sacha is binnen de Baak betrokken bij zowel In-Company als open programma’s. Zij geeft trainingen op het gebied van veranderen, leiderschap en coaching. Zij ontwikkelt en geeft leergangen aan trainers. De visie van waaruit zij werkt is die van psychosynthese. In het kort gaat deze ervan uit dat de menselijke persoonlijkheid geworteld is in een diepere waarde of bron. Alleen vanuit de verbinding met deze bron kunnen we volledig uitdrukking geven aan ons ware zelf. Als programmamaker, coach en trainer fungeert zij als gids die de klant zijn weg leert vinden. Ieder mens is verantwoordelijk voor zijn eigen leven en ook voor zijn eigen leerproces. Haar methode van werken is ervaringsgericht leren, praktisch, confronterend, accepterend en met humor. s.kluvers@debaak.nl / www.sachakluvers.blogspot.com
  Omschrijving Profiel Duur Investering