Baak Strategie Programma (BSP)

"Deze opleiding strategie heeft mijn manier van werken veranderd.  Ik heb goede tools voor scenarioplanning en strategische keuzes gekregen. Maar ook, belangrijker nog: een story-telling mindset waarmee ik anderen meekrijg maar ook mijzelf bij de les houd."
Kassandra Domisse-Reebergen, Directeur Beatrix Theater

“Een feestje voor jezelf als professional , dat mag je deze strategie-training wel noemen. Sindsdien plan ik niet alleen SMART maar ook RUIG: relevant, uitdagend, inspirerend en gezamenlijk. Een kloppend plan en een pakkend verhaal. De organisatie opstelling sessie waarbij we onze netwerkanalyses in de ruimte hebben gezet heeft echt een dimensie toegevoegd. Aikido, Visual Strategic Storytelling, een excursie; op allerlei manieren kregen we ervaringen aangereikt waardoor kwartjes vielen en we nieuwe inzichten ook echt zijn gaan toepassen in onze werkomgeving. Sterke groep trouwens, waarvan ik sommigen nog wel eens spreek.”
Rolf Koops, regiomanager Bouwend Nederland

"Als oprichter en directeur van een klein goed doel als de Vrolijkheid was het een feest om deel te nemen aan een geweldig programma over visie en strategie. Een cadeau voor de Vrolijkheid en voor mij.
Lekker veel recente kennis; je bent in één keer weer bij. Scherp, concreet, beeldend en inspirerend! Visie en strategie: mooie balans van droom én daad. Was een doorbraak voor mij als directeur en voor mijn organisatie. Geïnspireerd en gescherpt ben ik uit de training gekomen en kon daarmee een nieuwe beweging in de Vrolijkheid starten."
Fronnie Biesma, Stichting de Vrolijkheid

"Het BSP is een perfect programma als je zoekt naar focus. Focus op ontwikkelen van competenties op gebied van visie en strategie maar dan wel gekoppeld aan het ook echt in de praktijk toepassen van hetgeen je leert. Samen met medestudenten uit andere branches kom je tot verrassende resultaten die je eigen beeld en handelen merkbaar beïnvloeden.
Bij veel opleidingen wordt strategieontwikkeling als onderdeel bij leiderschap of verandermanagement meegenomen. Dit programma geeft een zeer gerichte aanpak met goede begeleiders, extern sprekers die boeien en een opzet waar je na 2 modules van drie dagen lang plezier van hebt."
Alex Slavenburg, Rabobank Nederland

  Omschrijving Profiel Duur Investering