Baak Leiderschap Programma (BLP)

Versterk je identiteit als ervaren leider - Baak Leiderschap Programma
 
Deelnemers over deze intensieve opleiding:

Dit traject heeft ertoe geleid dat ik mezelf beter heb leren kennen en dat ik mijn kernkwaliteiten beter kan omzetten in resultaten voor medewerkers, bedrijf en klanten. Voor mij de beste opleiding tot nu toe. Adri Schoenmakers (BLP 70, juni 2014).

Als je op zoek bent naar jezelf als leider, dan is de 'vind kans' groot bij het BLP-programma! Paul Cornelissen (BLP 70, juni 2014).

Inzicht, bewustwording en aangereikte tools om mijn leervraag in de praktijk te brengen. Nieuwe 'maatjes' gekregen die ik altijd kan bellen met een hulpvraag. Kortom een verrijking van het leven! Erwin Westerveld (BLP 69, juni 2014).

Kort samengevat: ''coming to senses'' - ruiken aan nieuwe methodieken en structuren - zien hoe andere met issues omgaan en welke issues er kunnen/mogen zijn - horen wat anderen vinden - voelen hoe je verandert - het smaakt naar meer! Karin van Wijngaarden (BLP 73, februari 2014).

De juiste combinatie van cognitieve en sensitieve leiderschapscomponenten worden op een zeer intensieve wijze gepresenteerd, in combinatie met praktische en soms actieve invullingen van de deelnemers zelf. Martine de Min (BLP 68, januari 2014).

''Je grootste opgave is te leren weer jezelf te zijn.'' is een quote van 1 van de trainers van de BLP. Dat is voor mij representatief voor dit programma. Ik heb geleerd te weten en vooral te geloven wat mijn vermogen en onvermogen is en vooral om meer in verbinding te zijn met mijzelf. Technieken om vanuit deze authenticiteit en daarmee krachtig te handelen heb ik mij eigen mogen maken. De stappen hiernaar toe waren confronterend, onconventioneel en verrassend, de oogst zeer waardevol. Ik gun eigenlijk iedereen deze training toe. Corine Lorwa (BLP 67, december 2013).

De Baak gaat veel verder dan cognitieve- en vaardigheidstrainingen, juist als je al een aantal jaren ervaring hebt als leidinggevende, is dat een zeer welkome aanvulling. Persoonlijke drijfveren, interactie, wie je bent als leider en vooral hoe het werkt in het sociale systeem zijn zeer waardevolle onderdelen. De groep medecursisten is van groot belang, ik had een heel goede groep. Erik van Seventer (BLP 67, december 2013).

BLP is een fantastisch programma waar je vooral jezelf tegenkomt en dus maximaal je eigen leerproces aan kunt gaan. Als je op zoek bent naar een programma dat jou als persoon/leider sterker kan maken dan adviseer ik BLP. Sandro Nagtzaam (BLP 67, december 2013).

Een zeer uitdagende training waarbij je er niet aan ontkomt om uit je comfortzone te stappen. Samen met anderen diep gegaan en hele waardevolle momenten beleefd, die een verrijking voor mijn leiderschap hebben betekend. Nu weet ik pas wat er met authenticiteit wordt bedoeld! Rik van Beek (BLP 66, december 2013).

Bewust geworden van de vele tekortkomingen die ik als mens heb op een prettige leerzame manier. Vele nieuwe inzichten gekregen door de vele werkvormen en trainers. Kortom een aanrader. Leo Hoogendoorn (BLP 65, oktober 2013).

De opleiding sluit heel goed aan bij de omschrijving en de vooraf gaande toets. Door de mix aan medecursisten en het ontbreken van onderlinge belangen is een dragende groep ontstaan waar iedereen zich open kon stellen en veilig nieuw gedrag en eigen zwaktes kon tonen. Door professionele begeleiding, goede trainers en de brede mix aan onderwerpen voel ik me over de hele breedte getraind, wakker geschut, geïnspireerd en klaar voor de toekomst. Katharina Frede (BLP 64, juni 2013).

Het was af en toe net ''shock therapie'': een infusie van nieuwe informatie, opschudden van oude informatie, en natuurlijk een harde spiegel voorhouden. In de weken na iedere module is er dan een proces van het settelen van (nieuwe) patronen. Dick Brouwer (BLP 64, juni 2013).

Het was een gevarieerd trainingsprogramma met deskundige trainers. Het heeft mij handvatten gegeven om te werken aan mijn leerdoel in het effectiever opereren in de organisatie. Johan den Hartog (BLP 64, juni 2013).

Je komt met een leervraag en dan blijkt dat er een veel belangrijkere vraag achter schuilt. De Baak stelt je in de gelegenheid om eens echt eerlijk in de spiegel te kijken om zo te beseffen waar het echt om gaat. Nicolette Pouw (BLP 64, juni 2013).

Het BLP programma van De Baak leert je je potentieel beter te benutten. En dat is goed voor jezelf en belangrijk voor je werk. Eline Danker (BLP 64, juni 2013).

Bewustwording van mijn eigen sterkten en zwakten als leider én mens en de kans om daar in een veilige omgeving aan te werken. Piet van Ierland (BLP 63, mei 2013)

De analyse vanuit diverse perspectieven gaven steeds meer mijn leerdoelen: contact en 'in verbinding', emoties tonen en wees je zelf, je niet groot houden en laat je steunen. Indruk heb ik dat ik dit beter door heb en er ook aan werk. Kavita Parbhudayal (BLP 63, mei 2013)

Fantastische training over leiderschap, voor mij een ontdekkingsreis naar mijn eigen sterke en zwakke punten als leider. Elke module weer verrassend en leerzaam, zowel qua inhoud als format. Het heeft mij in een ruim half jaar op meerdere vlakken van mijn leiderschap op een hoger plan getild. Menno Fien (BLP 63, mei 2013)

Het BLP is een intensief pragmatisch leerprogramma met goede begeleiding, waar je niet zomaar de standaard kneepjes van het vak leert. Maar daadwerkelijk als mens & als leider in een organisatie groeit. Ik ben er als mens gegroeid en heb daardoor meer rust en senioriteit in mijn werk. Ludy Engwegen (BLP 63, mei 2013)

Kopje onder - Warm bad - Rijker terug aan land. Jeroen Opsteegh (BLP 63, mei 2013)

  Omschrijving Profiel Duur Investering