deBaak.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Baak Leiderschap Programma (BLP)

 

De opleiding sluit heel goed aan bij de omschrijving en de vooraf gaande toets. Door de mix aan medecursisten en het ontbreken van onderlinge belangen is een dragende groep ontstaan waar iedereen zich open kon stellen en veilig nieuw gedrag en eigen zwaktes kon tonen. Door professionele begeleiding, goede trainers en de brede mix aan onderwerpen voel ik me over de hele breedte getraind, wakker geschut, geïnspireerd en klaar voor de toekomst. Katharina Frede (BLP 64, juni 2013)

Het was af en toe net ''shock therapie'': een infusie van nieuwe informatie, opschudden van oude informatie, en natuurlijk een harde spiegel voorhouden. In de weken na iedere module is er dan een proces van het settelen van (nieuwe) patronen. Dick Brouwer (BLP 64, juni 2013).

Het was een gevarieerd trainingsprogramma met deskundige trainers. Het heeft mij handvatten gegeven om te werken aan mijn leerdoel in het effectiever opereren in de organisatie. Johan den Hartog (BLP 64, juni 2013).

Je komt met een leervraag en dan blijkt dat er een veel belangrijkere vraag achter schuilt. De Baak stelt je in de gelegenheid om eens echt eerlijk in de spiegel te kijken om zo te beseffen waar het echt om gaat. Nicolette Pouw  (BLP 64, juni 2013).

Het BLP programma van De Baak leert je je potentieel beter te benutten. En dat is goed voor jezelf en belangrijk voor je werk. Eline Danker (BLP 64, juni 2013).

Bewustwording van mijn eigen sterkten en zwakten als leider én mens en de kans om daar in een veilige omgeving aan te werken. Piet van Ierland (BLP 63, mei 2013)

De analyse vanuit diverse perspectieven gaven steeds meer mijn leerdoelen: contact en 'in verbinding', emoties tonen en wees je zelf, niet groot houden en laat je steunen. Indruk heb ik dat ik dit beter door heb en er ook aan werk. Kavita Parbhudayal (BLP 63, mei 2013)

Fantastische training over leiderschap, voor mij een ontdekkingsreis naar mijn eigen sterke en zwakke punten als leider. Elke module weer verassend en leerzaam, zowel qua inhoud als format. Het heeft mij in een ruim half jaar op meerdere vlakken van mijn leiderschap op een hoger plan getild. Menno Fien (BLP 63, mei 2013)

Het BLP is een intensief pragmatisch leerprogramma met goede begeleiding, waar je niet zomaar de standaard kneepjes van het vak leert. Maar daadwerkelijk als mens & als leider in een organisatie groeit. Ik ben er als mens gegroeit en heb daardoor meer rust en senioriteit in mijn werk. Ludy Engwegen (BLP 63, mei 2013)

Kopje onder - Warm bad - Rijker terug aan land. Jeroen Opsteegh (BLP 63, mei 2013)

De opleiding leerde mij vooral hoe ik de sterke punten van mijn persoonlijkheid nog beter in kan zetten voor krachtig leiderschap. Naast een aantal fantastische trainers en goede begeleiding heeft ook het groepsproces er in belangrijke mate aan bijgedragen dat ik een grote stap heb kunnen zetten in mijn leiderschap. Ik zie het programma als een hele mooie comfortabele, en soms confronterende, start van nieuwe leerprocessen. Het heeft me geholpen om tot nieuwe inzichten te komen en nieuwe wegen te gaan bewandelen. Annette Kraaijeveld (BLP 57, april 2013)

Een belagrijke spiegel waar je normaal niet inkijkt. Leerzaam en een start voor een verdere persoonlijke ontwikkeling. Mario Bakker (BLP 57, april 2013).

Baak Leiderschap Programma is een training voor leidinggevenden die in de spiegel durven te kijken en zich openstellen voor persoonlijke ontwikkeling tot leiderschap. Door je eigen struggle te overwinnen maak je strategisch het verschil. Wilco Alblas (BLP 61, maart 2013)

De BLP heeft me prachtige persoonlijke inzichten opgeleverd, mijn organisatiebewustzijn vergroot en mijn persoonlijk leiderschap versterkt. De begeleiding van de verschillende trainers is inspirerend en de bewaking van mijn leerdoelen in professionele handen van de programmamaker. Ernst Jongepier (BLP 61, maart 2013)

De BLP is niet zozeer een cursusje leiderschap, maar een uitgebalanceerde, negen maanden durende reis van persoonlijke ontwikkeling en groei. Een deel theorie, maar vooral veel 'doen' en daardoor veel inzichten in jezelf om authentiek te zijn als mens en daardoor als 'leider'. Door de zorgvuldig geselecteerde groep deelnemers ook veel van elkaar kunnen leren. Reinier Regter (BLP 61, maart 2013)

Een zwaar programma dat zeer veel oplevert op het persoonlijke vlak. Een leerervaring voor het leven. Enige levenservaring is wel vereist. Ik begrijp nog beter waar mijn mogelijkheden en onmogelijkheden liggen. Alfred Spaan (BLP 61, maart 2013)

Geweldig programma voor managers die hun volgende stap in leiderschap willen nemen. Nancy Cheung Tam He (BLP 60, januari 2013)

De BLP heeft mij zelfinzicht en zelfvertrouwen gegeven. Ook heb ik geleerd hoe ik een doel door een handelingstraject uit te zetten kan bereiken. Karin Stibbe (BLP 60, januari 2013)

De Baak? Door mijn groep en begeleidster een mooie (leerzame) ervaring! Eric Assink (BLP 60, januari 2013)

BLP 60 heeft op een inspirerende, bij tijd en wijle confronterende wijze, inzicht gegeven in het dieperliggende waarom van mijn handelen. Ik ben hierdoor als persoon 'gegroeid'. Ronald Visser (BLP 60, januari 2013)

Bij de BLP komen alle aspecten van leiderschap aan bod. Vooral het interactieve karakter van het programma is zeer aansprekend. Wie je werkelijk bent als persoon en als leider en wat je daarin verder kunt ontwikkelen wordt helder als glas. Aandacht voor persoonlijke groei, liefde en ontwikkeling is een continue proces geworden waar ik heel content over ben. Marion Cornelissen (BLP 60, januari 2013)

  Omschrijving Profiel Duur Investering