deBaak.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Baak Leergang Coaching


Oud deelnemers en trainers over de Baak Leergang Coaching:

Het globale waarderingcijfer voor de training Baak Leergang Coaching is een 8,6. Dit gemiddelde komt voort uit evaluaties van 72 deelnemers die in 2011, 2010 en 2009 hebben deelgenomen.

Reacties van oud deelnemers:

BLC is een krachtige leergang waarin ik in zeer korte tijd mij zelf als coach vergaand heb verdiept.
Anouk Al

De opleiding; twee zeer ervaren professionals. Toegevoegde waarde: Persoonlijk inzicht, groei op geestelijk vlak waardoor je gedrag verandert en je in staat bent situaties die eerder altijd op dezelfde manier verliepen (o.a. familiezaken, ruzies, ergenissen ed), een andere richting te geven, dit door jouw reactie op het geheel. Je perceptie van zaken wordt breder, genuanceerder en daardoor val je minder in je geestelijke valkuil. En kun je anders acteren. Anderen zien jouw veranderering meer dat jijzelf (het blijft lastig om naar jezelf te kijken vanuit de derde persoon).
Gertjan Lubbers

Wat me erg aanspreekt is de BAAK identiteit. De gebouwen, de mensen, de terreinen. Een sfeer en identiteit die je krijgt als al vele jaren wordt gewerkt, nagedacht en geleerd. Een zeer waardevol iets in een tijd waarin ''snel' en ''nieuw'' weleens te veel de nadruk krijgen.
Frans Douw

De BLC is dieper ademhalen, is leren verbinding te maken met jezelf en de ander.
Bob van der Lugt

De opleiding geeft een solide basis voor coachingsgesprekken, en beslaat het hele coachingstraject, zonder te verzanden in de voors-en tegens van methoden. Het gaat over de positie van waaruit een coach kan begeleiden, en de relatie met een cliënt aan kan gaan. Mij heeft het opgeleverd dat ik voorafgaande en gedurende mijn gesprekken verbinding kan houden met mijzelf, mijn essentie, en van daaruit steeds vertrek.
Frank Boekestein

Je weet pas wat je niet wist, nadat je te zien hebt gekregen wat er wel blijkt te zijn. Geduldig en met precisie wordt de mist weggehaald. Johan Cruyff zei het al: Je ziet het pas als je het door hebt. De training heeft bij mij de overtuiging gebracht dat ik in dit vak verder wil en verder ga.
Richard Janssen

De opleiding biedt een mogelijkheid om op boeiende wijze, samen met anderen, te werken en te leren. En een bewuster beeld te krijgen van je eigen mogelijkheden en valkuilen.
Margareth Harens

Wil je in contact komen met een oud-deelnemer van de BLC om van hun te horen hoe ze de training ervaren hebben. Mail naar e.visser@debaak.nl om contactgegevens op te vragen.

Deze opleiding is de verdieping op de opleiding Professional als Coach

  Omschrijving Profiel Duur Investering