Authentiek Profileren en Netwerken (APN)

 • Godfried IJsseling
  Functie: programmamaker/trainer
  Effectiviteit van iedere organisatie begint bij de mensen die er werken. Ik geloof daarom in het belang van persoonlijke ontwikkeling. Eerste stap daarin: zelfbewustzijn. Weten wie je bent en hoe je op situaties reageert maakt krachtig en doelgericht. Ik heb twee boeken geschreven: Persoonlijke ontwikkeling - Echtheid in professionaliteit (2008) en Weg van de eenvoud - Essentie als kompas voor organisaties (2011). Meer informatie: Godfried IJsseling
 • Ien van Duijnhoven
  Functie: programmamaker/trainer
  Ien van Duijnhoven werkt als trainer, coach en presentator. Ze wordt gedreven door de vraag hóe wij leren en wanneer we openstaan óm iets te leren. Het persoonlijke element, wat wil ik (niet), speelt bewust of onbewust altijd een grote rol. Vanuit haar theater-achtergrond stimuleert ze mens en organisatie zijn grenzen te onderzoeken (en/of te verleggen) en zijn rol te spelen. Vanuit haar Gestalt-achtergrond legt ze de vinger op de ‘levendigheid’; waar zit energie, waar loopt de energie weg. Respect en humor staan hoog in haar vaandel.
 • Raymond Gauw
  Functie: Trainer
  Radboud Gauw is trainingsacteur en heeft vele jaren ervaring met het begeleiden van individuen in hun persoonlijke ontwikkeling. Hij spiegelt je gedrag op een humorvolle, beeldende, en respectvolle manier, en draagt zo heel praktisch bij aan je persoonlijke ontwikkeling.
 • Samira Abbadi
  Functie: Programmamaker/trainer
  Na mijn studie bestuurskunde aan de EUR en Arabische Taal en Cultuur aan de UvA, heb ik enkele jaren als hr-professional gewerkt bij Shell. Hier ontdekte mijn passie voor leren en ontwikkelen. Sinds 2011 werk ik met veel plezier bij De Baak; een (ontmoetings)plek waar alles in het teken van leren en ontwikkelen staat. In de rol van programmamaker zorg ik dat jij bij De Baak stil kunt staan bij jouw leervraag en tegelijkertijd verder komt in jouw persoonlijke ontwikkeling. Het geeft mij veel voldoening om samen met mijn collega's daar de juiste voorwaarden voor te scheppen. Naast Coachend Leiderschap, heb ik ook de programma's High Performace Leadership, Leidinggeven aan Eigenwijze Professionals en Leidinggeven met Visie en Impact onder mijn hoede.
 • Leonoor Baaten
  Functie: Contactpersoon
  telefoon: 071-3690640
  e-mail: l.baaten@debaak.nl

 • Jolanda Slot
  Functie: programmacoördinator
  telefoon: 071 - 369 02 75
  e-mail: j.slot@debaak.nl

  Sinds 2006 werkzaam bij de Baak als programmacoördinator. In deze functie ondersteun ik o.a. de Yep en Yep Compact.
  Omschrijving Profiel Duur Investering