30ers, Werken en Leven vanuit Kracht

 • Natasja Kol
  Functie: contactpersoon (organisatorisch)
  telefoon: 071 - 369 01 89
  e-mail: n.kol@debaak.nl

  Na de HAVO heb ik 1 jaar de opleiding HBO Culturele en Maatschappelijke Vorming gevolgd, vervolgens de opleiding directiesecretaresse bij Schoevers.
 • Marieke van der Giessen
  Functie: Associate
  Binnen de Baak ben ik betrokken bij development trajecten (incompany) in de rollen van accountmanager, programmamaker en trainer op het gebied van (persoonlijk) leiderschap en persoonlijke ontwikkeling. Tevens doe ik regelmatig diverse team- en organisatieontwikkelingstrajecten, verandertrektochten (verankeren van strategie in attitude, gedrag en leiderschap) en strategieontwikkeling. Ik ben intensief betrokken geweest bij de ontwikkeling van twee nieuwe programma's voor Personal Leadership: 'Get Real - empower your ambitions' en '30ers - make up your mind'. En ben accountmanager voor de associates van de Baak. Ik ben gefascineeerd door de mens, haar interactie en haar ontwikkeling. Ik heb bedrijfskunde gestudeerd en diverse opleidingen gevolgd op het gebied van groepsdynamica en ben geinspireerd door de Gestalt (Gestal Methodiek Opleiding). Ik ben LIFO & LSI- gecertificeerd.
 • Coen Koomen
  Functie: programmamaker/trainer
  Coen heeft een achtergrond in marketing en new business: In 1996 begonnen bij Grolsch en daar afdeling New Business opgebouwd om een aantal jaren later bij Caterpillar in Geneve te gaan werken, en als consultant in het Midden Oosten voor de Cat Rental Store. In 2001 is Coen per fiets van Beijing naar Nepal gereisd om daar een sport- en onderwijs project op te zetten. Hieruit is later de Spark Foundation ontstaan. Bij de Baak heeft Coen gedurende 4 jaar een aantal opleidingen en reizen opgezet, zoals de Nieuwe Marketeer en de Nordic Tour. Hierin worden ervaringen gecreëerd die de deelnemers confronteren met hun eigen rol in innovatie, marketing en veranderprocessen. Deze werkwijze staat ook centraal in Blink&Koo, zijn huidige eenmansformatie.
 • Elvira Out
  Functie: programmamaker/trainer
  functie programmamaker/trainer Elvira Out is trainer en actrice. Ze studeerde aan de Toneelschool in Amsterdam en aan de London Academy of Music and Dramatic Art (LAMDA). In 2002 volgde ze bij De Baak “De professional als trainer” en verdiepte zich in Sociale Psychologie en Persoonlijkheidsleer aan de Universiteit van Amsterdam. Ze heeft diverse masterclasses gevolgd; waaronder Dramatechnieken in coaching en training bij Lex Mulder, Reflecteren in Actie (Argyris) bij Het Consulaat en ze volgt momenteel de teamroll-opleiding bij Rob Groen. Ze werkt als communicatietrainer voor verschillende bureaus en geeft trainingen op het gebied van diversiteit, feedback, presentatievaardigheden, effectieve communicatie en samenwerking. “Ik geloof in een speelse manier van leren. Juist via de beleving en concrete ervaring kom je vaak tot nieuwe inzichten. Het werken met drama in training is hierin een mooie combinatie van mijn ervaring als trainer en actrice.”
 • Henk Eggink
  Functie: programmamaker/trainer
  Mensen worden effectiever als ze meer ruimte ervaren in hun leven. Ik geloof dat door mensen zicht te geven op hun gedrags- en comunicatiepatronen, er ruimte onstaat om andere keuzes te maken en los te komen van hun automatische gedrag. Als trainer zet ik deze overtuiging in bij programma's rond persoonlijke communicatie, effectiviteit en leiderschap. Ik faciliteer leerprocessen in zowel open trainingen als incompany-trajecten. In mijn rol creëer ik een veilige bedding voor deelnemers om te leren en daag hen uit te reflecteren op hun gedragspatronen, overtuigingen en waarden, deze op te rekken en te experimenteren met nieuw gedrag. Dit verhoogt de effectiviteit van de deelnemers in hun werk. Daarbij werk ik graag met story-telling, en breng ik mensen in verbinding met de natuur. Volg mijn blog op inspirerendeverhalen
  Omschrijving Profiel Duur Investering