opleidingen

Zomerprogrammas

6  opleidingen gevonden:

  • Eigenlijk ben jij de leider, al heb je geen formele leidinggevende positie. Je geeft richting aan een groep mensen zonder hiërarchische bevoegdheid: een vak apart! Ontdek in deze training hoe jij leiding geeft zonder macht, vanuit je kracht.
  DOELGROEP: Adviseurs,Beleidsmedewerkers, HR-consultants, Professionals, Project- en programmamanagers, Projectleiders, Stafmedewerkers, Senior professionals
  DUUR: 4 dagen aaneengelosten
  LOCATIE: Noordwijk
  INVESTERING: € 2.500
 • ZomerLAP
  • Ben jij ook zo eigenwijs, dat je juist in de zomer je leidinggevende geest wilt scherpen? Goed voorbereid het nieuwe seizoen wilt starten met hernieuwde kennis en ervaring over het aansturen van die ‘eigenwijze’ professionals in je team? Schrijf je dan in voor het verkorte ZomerLAP programma van 4 aaneengesloten dagen.
  DOELGROEP: leidinggevenden, projectleiders
  DUUR: 4 aaneengesloten dagen
  LOCATIE: Noordwijk
  INVESTERING: € 2.500
 • Management cursus
  Zomerprogrammas

  de ZomerBaak Leren Leiden

  • de ZomerBaak Leren Leiden
   Avontuurlijke ontdekkingstocht naar je eigen leiderschapstalent

   Is leidinggeven iets voor mij? Wat is mijn talent? Wat betekent leidinggeven en hoe doe ik dat? Ben ik geschikt en vind ik het leuk? Belangrijke vragen die aanbod komen in de zomertraining Leren Leiden. In de rust van de zomerperiode bereid je je 4 dagen voor op je nieuwe rol als leidinggevende. In combinatie met uitwaaien op het strand en hopelijk ook veel zon. Wil je deze zomer mee op ontdekkingstocht? Schrijf je dan nu in voor de zomer van 2014!
  DOELGROEP: Leidinggevenden, managers, professionals
  DUUR: 4 dagen aaneengesloten
  LOCATIE: Noordwijk
  INVESTERING: € 2.500
 • ZomerMvM
  • Je wilt jezelf wel verder ontwikkelen als manager, maar de hectiek van alle dag laat het niet toe. In de zomervariant van Management van Mensen, maak je je de basis-vaardigheden eigen die je een krachtige manager maken.
  DOELGROEP: leidinggevenden, managers, middel managers
  DUUR: 4 dagen aaneengesloten
  LOCATIE: Noordwijk
  INVESTERING: € 2.500
 • ZomerPEIV
  • De rust van de zomerperiode. Uitwaaien in de natuur. En hopelijk ook veel zon. In die omstandigheden veel leren over jezelf als veranderaar? En over het effectief aansturen van verandering? De zomereditie van Persoonlijke Effectiviteit in het Sturen van Verandering biedt het allemaal. In schaduwrijke bossen of pal aan zee.
  DOELGROEP: professionals, leidinggevenden, projectleiders, HR - consultants
  DUUR: 4 aaneengesloten dagen
  LOCATIE: Noordwijk
  INVESTERING: € 2.500,00
  • Als echte specialist en adviseur in je vakgebied moet je sterk in je schoenen staan. Daarom is het van belang dat je weet waar jouw valkuilen liggen en waar je kracht. Onder het motto ‘stilstaan en verdergaan’ brengt het zomerprogramma Professioneel Adviseren verdieping en verbreding in je rol tijdens adviesprocessen en je persoonlijke effectiviteit. Hoe meer je leert over jezelf én je rol als adviseur, hoe gemakkelijker mensen naar je zullen luisteren en hoe steviger de relatie met je (interne) klant.
  DOELGROEP: beleidsmedewerkers, HR-consultants, professionals, interne/externe adviseurs, stafmedewerkers
  DUUR: 4 dagen aaneengesloten
  LOCATIE: Noordwijk
  INVESTERING: € 2.500,00
  Omschrijving Profiel Duur Investering