opleidingen

Ondernemerschap

3  opleidingen gevonden:

 • Ondernemerschap

  De Baak begeleidt al ruim zestig jaar ondernemers, leiders en managers in persoonlijke en organisatie ontwikkeling. De directe relatie tussen de persoonlijke kracht, vitaliteit en helderheid van de ondernemer en de focus en resultaten van hun onderneming zijn kristalhelder. Door aandacht te besteden aan groei, groei-dillemma’s, knelpunten, drijfveren en waarden van de ondernemer is hij in staat zijn onderneming beter te leiden, te managen en te laten groeien. Hierbij kijken we naar de toegevoegde waarde en het belang voor de ondernemer zelf, voor zijn onderneming en ook voor de samenleving. De begeleiding is divers en maatwerk: van persoonlijke coaching, businesscoaching, tot teambegeleiding en organisatieontwikkeling. Daarnaast hebben we diverse open programma’s, specifiek voor ondernemers.

 • Ondernemerschap

  Familiebedrijf & Opvolger

  • Overdracht - van eindverantwoordelijkheid - is een van de meest spannende transities voor een familiebedrijf. De ongeduldige nieuwe generatie staat te popelen om het roer over te nemen. Hoe kan dit proces goed verlopen, of is het beter om nog even uit te stellen tot 'het juiste moment' zich voordoet? Eerst (nog een) familieberaad hierover? Of zelf, als overdrager, al op tijd een stap terug zetten? Wanneer heb je voldoende besproken en afgesproken, om te kunnen loslaten en overnemen? Wij - een collectief van De Baak, KPMG, FBNed en - hebben onze krachten gebundeld rondom dit vraagstuk: opvolging in een familiebedrijf.
  DOELGROEP: Profiel opvolger
  • Beoogde opvolger van het familiebedrijf
  • Tussen 6 en 10 jaar werkervaring
  • Ervaring in een management functie (3 á 5 jaar)
  • Open voor feedback (ontvangen en geven) op persoonlijk en professioneel functioneren
  • Open inbreng eigen casuïstiek (eigen situatie als business case, zowel persoonlijk als bedrijfsmatig)
  • Minimaal HBO denk- en werkniveau
  DUUR: 8 dagen
  LOCATIE: Driebergen - Noordwijk
  INVESTERING: Op dit moment niet beschikbaar.
 • front-market-scouts
  Ondernemerschap

  Frontier Market Scouts

  • The Frontier Market Scouts Program inspires and educates a new generation of business and development leaders through practicing social entrepreneurship and impact investing in the developing world. Frontier Market Scouts enable the enterprising poor to achieve scalable and sustainable poverty alleviation in capital-weak areas far removed from established markets. They are well prepared to assume leadership roles and launch a career in impact investing and social venture management.
  DOELGROEP: students and professionals from all walks of life and professions with the ambition for a career in social entrepreneurship
  DUUR: 10 days
  LOCATIE: Amsterdam, the Netherlands
  INVESTERING: € 4575,00
 • Ondernemerschap

  Meer Werkplezier!

  • 70% van de werknemers in Nederland is niet ‘engaged’. De kosten hiervan worden geschat op 15 miljard euro. Dit wordt m.n. veroorzaakt door mentaal verzuim, stress en wantrouwen. (Bron: Gallup 2013) Hoe is dit in jouw bedrijf?
  DOELGROEP: Ondernemers in (snelgroeiende) bedrijven waar het wij-gevoel niet meer vanzelfsprekend is, leidinggevenden of ondernemers die met werknemers willen werken aan een ondernemende cultuur.
  DUUR: Intake van 1 uur op de eigen locatie of telefonisch. Twee keer een module van 6 uur met aansluitend een diner. Tussen de modules door zijn er opdrachten.
  LOCATIE: Er zijn op dit moment geen locaties bekend.
  INVESTERING: € 1.800,00
  Omschrijving Profiel Duur Investering