Vaardigheden & ander gedrag

Consequente Communicatie

Werkwijze maatwerk
Onderstaande eendaagse training betreft een kant en klare maatwerk training van de Baak. Voor meer informatie over 'kant en klare maatwerk trainingen':
klik hier .

Inhoud
Soms is communicatie niet zo eenvoudig. Soms gaat er weleens iets mis, soms is onze reactie sneller dan we willen en vallen onze woorden verkeerd. Herkenbaar? Volg dan de workshop Consequente Communicatie, waarin je anders naar jezelf en de ander kunt kijken en oefent met communiceren op een consequente en congruente manier. 
 

De volgende onderwerpen komen aan de orde:

 • Fight, Flight or Freeze reactiepatronen
 • Theorie en oefeningen (Marshall Rosenberg)
 • Situatie, gevoelens en onderliggende behoefte herkennen
 • Congruent communiceren met hart en hoofd

Resultaten 
Je krijgt inzicht  in je eigen communicatie patroon en valkuilen 

 • Jij en het team hebben onder professionele begeleiding gekeken naar een effectieve  manier van communiceren
 • Je hebt een nieuwe basis voor verbinding met de ander
 • Je hebt de mogelijkheid om persoonlijke en zakelijke relaties diepgaand  te verbeteren en te onderscheiden
 • Je hebt een plezierige dag met elkaar die de onderlinge band en saamhorigheid versterkt

  Doelgroep 
  Voor teams en afdelingen in de publieke en private sector die diepgaand willen investeren in een betere onderlinge samenwerking en communicatie.

  Over de trainers  

   

  Karla Wieringa

  Karla Wieringa heeft 20 jaar ervaring als actrice en theatermaker. Vanuit haar professionele theaterachtergrond ondersteund met coachings opleidingen heeft zij een creatieve methode ontwikkeld die organisaties en mensen helpt zich helder en duidelijk te profileren. Met haar speelse manier van confronteren, durven mensen( weer) te voelen en verwoorden wie ze werkelijk zijn. Zodat ze op een autonome manier kunnen uitdragen waar ze voor staan in hun leven en werk. Haar motto is: Kiezen is kracht, altijd.

   

   

  Carin Suurenbroek

  heeft meer dan 20 jaar ervaring in een internationale zakelijke omgeving, waaronder als senior executive in management teams, o.a. bij AkzoNobel. Daar heeft ze ervaren dat een groot potentieel van werknemers onbenut blijft. In veel organisaties wordt alleen gewerkt met doen (lichaam) en denken (hoofd). Als trainer is haar doel hart en ziel van mensen ook aan te spreken in het proces van werk en leven om samen duurzame veranderingen te bewerkstelligen.

  Tarief

  De standaardprijs voor deze workshop van twee dagdelen is € 2.500,-- per groep van maximaal 8 deelnemers (onder voorbehoud van wijzigingen). Bij een hoger aantal deelnemers zetten we 2 trainers in.
  Inclusief: (telefonisch) intakegesprek van maximaal 1 uur tussen de opdrachtgever en de trainer, om maatwerk te kunnen leveren. Voorbereiding en uitvoering door 1 trainer, reiskosten van de trainer in NL, materiaal, begeleiding en ondersteuning door de Baak.
  Exclusief: 21% BTW en arrangementskosten.
  Bij een kleinere of grotere groep, of als je een aangepaste tijdsinvestering wenst, nemen we graag contact met je op over de mogelijkheden.

  Neem vrijblijvend contact op over de mogelijkheden met onze adviesdesk via advies@debaak.nl  of 0343-556369.

    Omschrijving Profiel Duur Investering