Vaardigheden & ander gedrag

Blijven werken met passie

Werkwijze maatwerk
Onderstaande eendaagse training betreft een kant en klare maatwerk training van de Baak.

Inhoud
De deelnemers krijgen inzicht in de opgaven, uitdagingen en mogelijkheden van de levensfasen en de leeftijden. Er wordt gewerkt naar een denkbare toekomst, door met een zelfcontract concrete acties stappen te maken zoals de deelnemer die voor zich ziet. Het wordt hen duidelijk wat op korte en lange termijn nodig is om gepassioneerd verder te gaan in het werk. Tijdens het programma ontwikkelen de deelnemers een feedbackmechanisme zodat er taal is om het gedrag van het verleden en heden te benoemen. Ook wordt benoemd wat opvalt aan de ander: velen weten meer dan één en zo inspireren we elkaar!

Doelgroep
Een team, groep binnen een bedrijf. De leeftijden zitten bij elkaar en inspireren elkaar.

Trainer

Claire Begheijn  Claire Begheyn is managementtrainer, loopbaanbegeleider en coach. Zij heeft 12 jaar ervaring in het begeleiden van mensen in hun opgave in de werksituatie. Ze werkt vanuit TA, Gestalt, de humanistische psychologieen, Jung, Systeemanalyse en diverse andere ingangen die zij verweeft tot een geheel. Ze is liefdevol, confronterend als dat nodig is en gebruikt heldere taal om complexe processen te verwoorden en 'op grond te krijgen'. Claire heeft veel ervaring in het begeleiden van groepen van o.a. de Baak. Zij heeft programma's als Ik en de Anderen, De Nieuwe Manager en vele anderen gegeven. Ook buiten de Baak en in het buitenland heeft zij veel groepen met goed gevolg begeleid.

 

Neem voor meer informatie of advies vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs tel. 0343 55 63 69 of mail ons met je vraag: advies@debaak.nl.

 

  Omschrijving Profiel Duur Investering