Vaardigheden & ander gedrag

Zuiver ondernemen

Hoe doen we het goede?

Werkwijze
Onderstaande eendaagse training betreft een kant en klare maatwerk training van de Baak.

Inhoud
Deze inspirerende, eendaagse training doet je stil staan bij de moraal op jullie werkvloer. Authentiek leiderschap, situationeel leiderschap, visionair, blauw, ISTP of ben je een plant? Het maakt niet uit: je wilt ’s avonds in de spiegel kunnen kijken. Welke moraal heerst in jullie bedrijf? Speel jij als individu het spel mee? Welk effect heeft dat op jou, op jouw medewerkers en hun families?
Na afloop van de training ben je in staat antwoord te geven op de vraag: ” doen wij de juiste dingen?”

Programma
In een open sfeer worden jullie uitgenodigd deel te nemen aan een boekenreis naar het verleden. Via de krijgskunst van Sun Zu, komen we in begin 20ste eeuw het schitterende werk van Mary Parker Follet (horizontal authority), Napoleon Hill (discipline en levenskunst) en het gedachtegoed van de naoorlogse Russisch/Franse filosoof Levinas. Door deze theorie te vertalen naar jullie eigen werkpraktijk krijgen jullie meer houvast hierop. Jullie houden jezelf de spiegel voor en bepalen hoe zuiver je wilt ondernemen binnen de organisatie.

Resultaten

  • Meer inzicht op de moraal op jullie werkvloer.
  • Zicht op jouw gedrag hierin en het effect ervan op anderen (collega’s, familie).
  • Vertaling van diverse theorieën naar jullie werkpraktijk.
  • Antwoord op de vraag: Doen wij de juiste dingen? 

Doelgroep
Leidinggevenden, professionals, teams.

Over de trainer

 

David Pezaro  David Pezaro, 1958, is een internationale trainer en coach.
Zijn stijl is open en direct, maar altijd respectvol en veilig. Hierdoor zijn deelnemers snel in staat to the point te komen en hun vragen beantwoord te zien.
Hij verstaat de kunst om bedrijfskunde, wetenschap en filosofie concreet en tastbaar te maken en deze te verbinden aan de werkvloer. 


Neem voor meer informatie of advies vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs tel. 0343 55 63 69 of mail ons met je vraag: advies@debaak.nl.

  Omschrijving Profiel Duur Investering