Vaardigheden & ander gedrag

Waar blijft de tijd?

Time management

Werkwijze
Onderstaande eendaagse training betreft een kant en klare maatwerk training van de Baak. Voor meer informatie over 'kant en klare maatwerk training': klik hier.

Inhoud
Herken je dit: “Hè, is het al zo laat ...? Ik wilde nog ... De tijd is voorbij gevlogen!”  Voorbij gevlogen? Als zand tussen je vingers doorgeglipt. Zonde! Tijd kun je immers maar één keer “gebruiken”. In deze eendaagse, uitdagende training timemanagement leren jullie effectiever om te gaan met je kostbare tijd. Je reflecteert op je eigen tijdsbestedingspatronen, je krijgt je alternatieven aangereikt en je oefent met omgaan met verstorend gedrag.

Programma
De training kent een praktische opzet en is toegesneden op de vraag van de deelnemers. Door de intieme opzet is er snel veiligheid om aan de slag te gaan en veel aandacht voor de casuïstiek van de deelnemers. Er kan ruimschoots worden geoefend, waarbij elke deelnemer voortdurend betrokken is. Als inbrenger van zijn eigen casus, als tegenspeler, of als observator. Elke casus komt aan bod. De deelnemers experimenteren met verschillende aanpakken en krijgen feedback van elkaar en van de trainer.
Het gaat in deze training niet om de theoretische kennis over het te voeren gesprek (beoordeling, slecht nieuws, functioneren etc.). Verondersteld wordt dat die theorie bij de deelnemer bekend is. Centraal staat de persoonlijke stijl van de deelnemer, en de wisselwerking met de ander.

Resultaten

  • je doelstellingen op een concrete, haalbare SMART manier formuleren;
  • constructief omgaan met storingen tijdens het werk;
  • een realistische en haalbare planning maken;
  • constructief een verzoek doen en een verzoek weigeren;
  • én heb je inzicht in de waarden, normen en overtuigingen die invloed uitoefenen op jouw manier van tijdbesteding.

Over de trainer  

Mark Egging  Mark Egging verzorgt deze training. Hij heeft ruime ervaring met het verzorgen van diverse trainingen binnen en buiten de Baak. Met dynamische en prikkelende werkvormen leert hij je kritisch naar jezelf en je eigen tijdsbesteding te kijken.  

Tarief
De standaardprijs voor deze training van twee dagdelen is € 2.500,-- per groep van 5 - 10 deelnemers onder deskundige leiding van 1 trainer (onder voorbehoud van wijzigingen). Bij een hoger aantal deelnemers zetten we meerdere trainers in.
Inclusief: (telefonisch) intakegesprek van maximaal 1 uur tussen de opdrachtgever en de trainer, om maatwerk te kunnen leveren. Voorbereiding en uitvoering door 1 trainer, reiskosten van de trainer in NL, materiaal, begeleiding en ondersteuning door de Baak.
Exclusief: 21% BTW en arrangementskosten.
Bij een kleinere of grotere groep, of als je een aangepaste tijdsinvestering wenst, nemen we graag contact met je op over de mogelijkheden.

Neem vrijblijvend contact op over de mogelijkheden met onze adviesdesk advies@debaak.nl of 0343-556369.

  Omschrijving Profiel Duur Investering